תגידו...

pusher

New member
תגידו...

אתם חושבים שמייג'ין טויה מספיק טוב כדי לבצע את המהלך האלוהי? או שהוא סתם עושה שואו?

Goggle Girl

New member
המהלך האלוהי הוא לא משהו שבאמת

מגיעים אליו, אבל הוא מה שכולם שואפים אליו ולכן ממשיכים להשתפר בצורה מתמדת. הוא ממש לא עושה שואו, הוא הכי קרוב למהלך האלוהי בעולם, אבל זה לא אומר שהוא יגיע אליו

Mor L

New member
אז למה ../images/Emo58.gif

מישהו אמר פה שהיקארו הגיע למהלך האלוהי לפני טורניר כוכב הצפון, כשהוא שיחק נגד מישהו ורצה להוכיח שהוא יכול לשחק נגד הקפטן של קוריאה שהשמיץ את שוסאקו?

CibiHeart92

New member
בפעם הבאה

תצייני שזה ספוילר למנגה!!! בבקשה!! *טובעת בדמעות של עצמי*

star_female

New member
הייתי מסכימה איתך

אם זה באמת היה ספוילר ^^; נו, באמת, זה לא ברור שאף אחד לא באמת *יגיע* למהלך האלוהי? זה לא משהו שפשוט מגיעים אליו... זה דבר שאם ימשיך באותה מתכונת של לימוד אינטנסיבי במשך דורות כמו עם סאי והיקארו יכול במקרה הטוב לקחת כמה אלפי שנים... המטרה של הסדרה היא לא שמישהו יגיע למהלך האלוהי, זה לא יפתור כלום וזה פשוט לא מציאותי...

dannyshadow

New member
אם אומרים שהוא מספיק טוב

לבצע את המהלך האלוהי, כנראה מתכוונים שהוא פשוט הכי טוב בגו. אפשר לאמר שהוא וסאי בערך באותה רמה, כי נצחון של 0.5 נקודות זה כמעט תיקו.

Tenguy

New member
לאחר שלמדתי לא מעט... ../images/Emo58.gif

על ה"מהלך האלוהי" וכל המשמעויות שלו, הרי לשדעתי, המשחק הכי קרוב בו היקארו מיישם את "יד האלים" (kami no itte), בו היקארו שולט באופן מוחלט על המשחק תוך ידיעה מראש כל מה שהיריב יכול לעשות ורואה הכי רחוק עד לסוף של המשחק (בו היקארו כמובן גם מנצח)... זה היה המשחק בהירושימה !!! אבל ברור ש"יד האלים" הקשה יותר ובאמת ה"אלוהית" היא שהיקארו ישחק ככה גם מול שחקנים מן המעלה הראשונה - כמו מייג'ין טויה, אקירה טויה, ג'ודאן אוגאטה או הונינבו קוואבארה...

star_female

New member
הוא לא היה בטוח שהוא ינצח

במשחק ההוא... הוא כן היה צריך לחשוב. אבל זה באמת היה אחד המשחקים הכי טובים שלו (והמשחק שגרם לי להבין עד כמה הוא השתפר בתקופה הזאת).

Mor L

New member
ידעתי!

איפה בדיוק זה במאנגה? כבר קראתי הכל אני פשוט לא זוכרת

Tenguy

New member
בשליטה המלאה שלו במשחק, ברור שינצח!

והוא היה גם בטוח שסאי יושב מאחוריו, ורצה לראות מה הוא חושב על המשחק המדהים הזה... וסאי בטח היה אומר: "הכי קרוב שאפשר למהלך האלוהי..."

leibo208

New member
יש לי תמונה!

יש לי תמונה של המהלך האלוהי. כולם אומרים שזה זה אבל אני לא בטוח. אני רוצה לשמוע דעה שלכם: אגב, האם למישהו יש את המנגות ויכול להביא לי אותן בפרטי?

למעלה