תגידו

אלעד2

New member
תגידו

גם אתם חושבים ששלהבת פס ´נהרגה´ וצהל ´רצח´ 5 ילדים פלשתינים? לא, פשוט כי מנהל פורום די לכיבוש חושב ככה.

smile2life

New member
שלהבת פס נרצחה והוקרבה

התינוקת שלהבת פס, שנורתה בידי צלף פלסטינאי בחברון, אמנם נרצחה (לתפיסתי) בידי טרוריסט שפל ואוייב השלום אבל האשמה חלקית על הוריה. קראתי כבר מזמן להוציא את הילדים ממובלעות ההנחלות המסוכנות: אם ההורים רוצים להגשים אידאולוגיה משיחית ובכך לסכן את חייהם שייבושם להם (כי עדיין אין מצב תודעתי של שלום ולא ניתן לחיות בדו קיום שלם לגמרי) - אבל אני לא מבין למה אמא צריכה לסכן את חיי ילדיה בכדי לקיים את האידאולוגיה שלה. לא יודע מה איתכם אבל אני יוצא מנקודת הנחה, שהוריה של שלהבת ז"ל, ידעו את הסיכונים בעצם שהותם שם ולהם יש את הזכות להקריב את עצמם על מזבח המשיחיות ו"שיבת בנים לגבולם" אבל אין להם, לא הייתה להם וגם לא תהיה הזכות לסכן את חיי ילדיהם בארץ לא להם. מה שמעביר אותי לנקודה הבאה: אמנם בחברון הייתה קהילה יהודית מפותחת שנשחטה, כן נשחטה בידי המון משולהב בתרפ"ט אבל זה לא נותן לנו בעלות היסטורית על כל העיר ועצם העובדה שהיהודים בחברון מסתובבים בעיר כמו בעלי הבית, פוגעים בפרנסה של הפלסטינאים (הופכים בסטות בשוק, שורפים חנויות, נועלים חנויות) הרי כל היישוב היהודים בחברון לא עולה על 500 איש - האם באמת ובתמים חושבים הקיצוניים שבמתנחלים (וכן הראשונים שהשתמשו במושג "מתנחלים" היו מתנחלי בית הדסה וחבריהם בסוסיא במכתביהן לשר הבטחון עזר ויצמן לפני קצת יותר מעשרים שנה) חושבים שהם יוכלו להזיז כמה מאות אלפים של אנשים שגרים שם דורות על גבי דורות? אני חוזר שנית על השאלה שלי מתחילת ההודעה האם האשמה היא בפלסטינאי שירה בשלהבת או באביה שיצא לטייל עימה מול הכוונת שלו כשהוא יודע במפורש שצלפים פלסטינאים מכוונים על התינוקת שלו וגם אם לא היה מכוון אל התינוקת אלא אל האבא האם הוא יכול להרשות לעצמו שהתינוקת תגדל כל חייה שאביה נרצח מול עיניה? ולכן אני חושב שמרצ צריכה לקרוא בברור ובלי לגמגם להוציא את הילדים ראשית מההתנחלויות ומההתנחלויות המבודדות בעיקר. יהללוכם מלאכים, מני

.המוסד

New member
מדינת ישראל חתמה לפני שנים מספר

על הסכם עם אירגון טרור, בהסכם זה הובטח ביטחונם של אזרחי ישראל ע"י אירגון הטרור ובתמורה יקבל הוא אוטונומיה, ההבטחות הופרו, עכשיו ישראל יכולה לעשות כמה דברים או לבצע את חלקה, ז´ותמרת לפרק את אירגון הטרור מנשקו, להרוס את האוטונומיה שלו ולהרוג בו כמה שיותר או לנייד את האוכלוסייה שלה וכך להפוך למדינה ריבונית למחצה, כשהיא למעשה מחליפה את אחריותה להגן על תושביה באחריות לניודם ממקום למקום וכך למעשה היא מאבדת את ריבונותה והופכת ממדינה לחברת נסיעות

למעלה