תגידו....

תגידו....

לעוד מישהו חוץ ממני יש תחושה שחלק מהשואלים מנצלים את הפורום הזה בצורה קצת לא הוגנת?

מצד הבחינות...

נראה לי שיש כאן כמה שמכינים את שיעורי הבית שלהם באמצעות הפורום, הכוונה במיוחד למי שמעלה סוגיות שונות מתחומים שונים... זה כבר לא מישהו שיש לו בעייה מסויימת, ולא מישהו שנכנס להשתתף בדיונים, אלא נכנס בעיקר כדי לקבל תשובות. הרוב הגדול, מעלה בעיות העושות רושם שהן אמיתיות וזהו אחד מתפקידיו של הפורום. בעיני מצאה חן העובדה שהחלו להתנהל בפורום דיונים עקרוניים וענייניים הקשורים למערכת המשפט (מינויים, רפורמות, תלונות וכו´)

שלום לך

מהי ההגדרה ל"ניצול בצורה בלתי הוגנת"? אני נמנע משאלות "שטותיות" כמו בקשת דוגמאות לחוזים או חקירת עדים. אני משער שאם מישהו נמצא בשלב של חקירת עדים, הרי הוא נמצא בעיצומו של הליך משפטי. אם יש לו עו"ד, נראה שהוא יכול להסתמך עליו. אם אין לו, מה הוא מחפש כאן? מצד שני יש מקרים שאנשים נמצאים לפני החלטות, כמו ההחלטה שלי אם לפנות למשטרה או לבחור בקובלנה פרטית, או המקרה של cheni שכבר יש לה עו"ד, אך אינו עונה על ציפיותיה. גם שאלות בקשר לחוקים או פסיקות ספציפיות נראות לי מתאימות. בהזדמנות זו הרשה לי להעלות קובץ שבפ"פ (המפתיע בקרבתו לפו"פ) היה נמחק מייד. עד כמה שזכור לי, גם לך היה עניין איתם בנושא קבלת מועמדת לעבודה.

ציפי ג

New member
אתה נצלת כעת את הפורום בצורה

לא הוגנת, להפגין דעה שובניסטית, לא מבדחת, מבלי שום קשר לנושא הפורום. חוות דעתך באשר לנהיגת נשים, אינה מנושאי הפורום, וגם אני מקווה שלא תהיה.

ציפי, לא צריך להיסחף ...

ציפי, לא צריך להיסחף. זו בסך-הכל עקיצה חביבה, אשר אינה מתיימרת להביע דיעה על נהיגתן של נשים. ברור לכל מי שרואה את התמונה שמדובר בתאונה מקרית, אשר אין לה כל קשר לשלט. נכון שהבדיחה מושתתת על אירוע לא סימפאטי, אבל גם הומור מקאברי מושתת על אירועים לא סימפאטיים (בהרבה!), ובכל זאת יש לו זכות קיום. כמורה נהיגה מקצועי (גם זה חלק מכרטיס-הביקור שלי) אני יוכל להעיד שעל נשים אפשר לסמוך יותר מאשר על גברים (דווקא אשתי חושבת ההיפך), כך שלא תוכלי לייחס לי כאן תמיכה בשוביניזם. בכל האמור לעיל אין משום נקיטת עמדה אם הבדיחה הזאת מתאימה לפורום הזה. כעיקרון, כאשר בני אדם נפגשים לדיון בעניין מסויים, מותר להם, כך נראה לי, לדבר גם על עניינים אחרים, בתנאי שאלה לא הופכים לעיקר השיח. שבוע טוב לכולכם, מהאתר של קימקא.

לא ניצלתי את הפורום יותר מאשר

קריאה בפורום לכותבות כדי שתוכלנה לבוא ולהביע את דעתן בנושאים נשיים בפורום. גם לנהל את הפורום וגם לקרוא לנשים שתכתובנה בפורום - מזכיר את השופטים במשפטי התעבורה. לשון אחרת: אם התמונה הזאת היתה מועלית בפ"פ ונשארת שם ללא מחיקה, לא הייתי חושב להעלות אותה כאן. בפורום אקטואליה למשל צריך לכתוב בעד השלטון בלבד?

חגי- יוש

New member
תגובה חריפה לאוקספורד!!!

אינני מבין כיצד הינך מעז לעלות על הכתב את דבריך. זוהי חוצפה לשמה!!! לידיעתך, תחום השאלות בפורום הינו מגוון למדי, וכל עוד התחום הוא משפטי- הרי שהם מקובלות בפורום זה. שנית, אינך צריך להסתתר ולזרוק הערות כמו "מי ששואל על עדים " וכ´ אלא אתהיכול לפנות אלי ישירות. שלישית, מסתבר שישנם משתתפים בפורום זה, כדוגמת עוד פנדריך ואחרים, אשר מגיבים בצורה נאותה לשאלותי ולא רואים בהם שאלות שטותיות!? כמוך. הנני דורש את התנצלותך ומיד (לתשומת לב מנהלת האתר) ח.

תגובה (לא חריפה) לחגי

אכן, תחום השאלות בפורום הימו מגוון, ושאלות בתחום המשפטי מקובלות בפורום. אבל, ישנם כללים התנהגותיים בין בני אדם, שראוי לשמור עליהם גם כאן. כאשר אתה פונה בבקשת עזרה, ובוודאי כשזו בקשה לעזרה דחופה, ואנשים נותנים לך תשובוה עניינית, מן הראוי להגיב בנימוס. תחושה עוד יותר לא נוחה נוצרת כשנראה שאולי לא היה מדובר בבעיית אמת. נכון, הפורום נועד לדיון בשאלות משפטיות, אבל במקרה שלך ושל משתתף נוסף יש לי תחושה לא נוחה של ניצול. כפי שאולי שמת לב, אני, ומשתתפים נוספים בפורום, הפסקנו לענות לפניותיך. אתה רשאי לצפצף, ולחשוב שיש כאן מספיק כאלה שלא מתים אלא מתחלפים, אבל אני מתפעל מיכולתך להתרעם, להגיב בחריפות ולדרוש התנצלות מאחרים.

למעלה