תגידו

be_roo

New member
מה הבסיס לקביעה הזו?

הכישורים הדרושים לנהיגה לא נבחרו בהתאמה ליכולתו של האדם הכי פחות מוכשר בנושא. את הרכבים, החוקים והתשתיות מתכננים כך שיתאימו לתפקודו של האדם ה"ממוצע". זה אומר שבסופו של דבר רוב האנשים מסוגלים ללמוד לנהוג. זה לא אומר שלא יתכן אדם שפשוט חסרה לו יכולת בסיסית כלשהי. הוא לא מוגדר כנכה או פגוע אבל התכונה הדרושה אצלו נמצאת ברמה נמוכה מידי מכדי שיוכל אי פעם לנהוג בצורה בטוחה, בין שזה יכולת קורדינציה או ריכוז או לקלוט ולעבד נתונים מהר מספיק. סביר להניח שאין הרבה כאלה, ולא אני אקבע מי כזה ומי לא, וגם מספר הטסטים שאדם נכשל לא יקבעו זאת. זה עדיין לא אומר שצריך להיות מוגדר כבעל לקות מסויימת כדי לא להיות מתאים לנהיגה. ללקויות רבות יש סקאלה של חמור יותר וחמור פחות ואם אתה בחלק התחתון בתכונה הדרושה לנהיגה אולי מוניות זה הפתרון בשבילך. ויש גם אנשים שהגיעו למסקנה הזו ביחס לעצמם.

Krishi

New member
כל זה על המשפט הראשון שכתבתי? חחח

לא אמרתי שכל מי שהוגדרה אצלו נכות פיסית או נפשית לא יכול לעלות על הכביש. וגם לא אמרתי שהם היחידים אם בכלל שלא מסוגלים לנהוג. במיוחד הוספתי שזאת צריכה להיות בעיה שבגינה זה לא יהיה בטיחותי אם הוא ינהג

be_roo

New member
פיספסת לגמרי את הנקודה

אני התייחסתי למשפט "שבסופו של דבר הם ילמדו". לא כולם יצליחו ללמוד בסופו של דבר.

Krishi

New member
נכון

וגם אותם ציינתי בהתחלה אלה שבסופו של דבר ילמדו הם אנשים שפשוט לקח להם יותר זמן להתרגל למנהגי הנהיגה אבל הם הצליחו לעשות את זה.

kfktj

New member
נכשלתי ב3 טסטים

אז אני בהחלט מבין ת'הרגשה...אבל אז הגיע אותו יום בהיר בו קיבלתי את השיחה המיוחלת מהמורה שלי(3 ימים אחרי הטסט הרביעי): "תשמע הטופס שלך לא חזר אז עברת! מזל טוב!" אני: "$@%$^^*&^*&^!!!.......רגע, אתה בטוח?" המורה: "כן" אני: "טוב....%#^%&%*^$#^" בקיצור גם את השיחה הזאת כל אחד ישמע בסופו של דבר אז לא להתייאש.

kfktj

New member
תודה! :) למרות שכבר חלפו להם

שבועיים... אבל אילו שבועיים יפים חח :)

למעלה