תגידו

MissPop

New member
תגידו

לא נמאס לכם שטסט אחרי טסט נכשלים?? כי לי זה נמאס.

Sup1

New member
תראה...

אם מכשילים אותך, סימן שלא צריך להיות לך רישיון או שתנסה להשתפר או שתפרוש.

MissPop

New member
אני בת

וזה לא נכון בהכרח יש גם בוחנים סתם רעים עושים קונצים בכוונה

miracle16

New member
נמאס מאוד.. הסיפור שלי מעצבן

אתמול היה לי טסט 3 אחרי 130(!) שיעורים. הכל היה טוב עד הגעתי לפנות לרחוב ראשי. הטסט היה ב8:40 אז הכבישים היו די עמוסים וזה לקח קצת זמן הפנייה אבל לא הייתה אפשרות אחרת לפנות. בקיצור הכביש התפנה באתי לצאת והטסטרית אמרה לי צאי (למרות שכבר התחלתי לצאת) איך שהתיישרתי בכביש 2 מכוניות שאני לא יודעת מי נתן רשיון למי שנוהג בהם החליטו לצאת לכביש מפנייה אחרת כשהכביש לא היה פנוי כמובן שבלמתי ברגע שראיתי שהם יצאו.. אבל זה היה כבר מאוחר מדי והטסטרית בלמה איתי. אח"כ המשיך הטסט עוד רבע שעה וזה הטסט הכי טוב שהיה לי. הייתה בטוחה שעברתי ושהטסטרית הבינה שלא הייתה לי אפשרות לבלום לפניה כי היא וגם אני בלמנו ברגע שהמכוניות יצאו. ב15:30 המורה התקשר ואמר שהוא ניסה להתווכח איתה אבל היא לא הסכימה להעביר אותי והכשילה אותי. ואני מתגייסת עוד 3 שבועות... כל הבאסה

MissPop

New member
אני לא אגיד איזה מספר טסט אני...

אבל אל תתייאשי את יכולה לעשות גם בזמן הצבא זה לא אומר כלום

130?????????????????!!!!!!!

אני לא מבין את מנסה לשבור שיא גינס או משהו? אני מכיר אחד שנכשל 19 טסטים והוא לקח רק 80 שיעורים.

Sup1

New member
אני לא קולט אותם

אתם לא מתיאשים? אתם לא חושבים "וואלה לא מגיע לי רישיון?" "אולי אני פשוט לא מוכן עכשיו?" לבן אדם שנכשל 19 טסטים-אותו לא הייתי רוצה לפגוש בכביש ולזאת שעשתה 120 שיעורים- אני חושב שאתה פשוט לא מוכנה, תנסי בגיל יותר מבוגר.

אוראל1988

New member
../images/Emo45.gif

50...60... נסלח 130?!? זאת כבר הגזמה חבל על הכסף שלך ועל הבטיחות שלי ולמי שאומר "כל אחד והקצב שלו" אז הכביש זה ממש לא המקום המתאים לניסוי וטעייה. פרשי.

gold ayelet

New member
ואיי 2 חצופים!! מה אתם יודעים בכלל?

אתם בכלל יודעים למה הם לקחו 130 שיעורים? איך אתה יכול לשפוט איך היא נוהגת בלי שראית אותה? ומי אתם שתשפטו כולה נהגים חדשים.. וואי אז עברתם טסט ראשון ,שני, נגיד שלישי.. זה לא עושה אותכם יותר טובים ממנה או ממני או מכל אחד אחר פה שעשה 8 טסטים! אתה יכול לראות בכבישים מספיק אנשים שעברו טסט ראשון ולא יודעים לנהוג... יש את המזליסטים!

ShMo0LiKiPoDa

New member
לקרוא הודעות כאלה

בטוח שלא מעודד אותם יותר, או פחות מייאש אותם. מה זה עניינכם מה הם עושים עם הכסף שלהם? אם אין לכם משהו מועיל להגיד, אל תגידו. זה סתם לא במקום. ואתה לא יכול לדעת את מי אתה פוגש בכביש, לא רשום לו על האוטו בענק איזה טסט הוא עבר וכמה שיעורים הוא לקח. כאילו שחסר מטורפים על הכביש שעברו טסט ראשון אחרי 28 שיעורים.

costaet

New member
נכון זה לא מעודד אבל...

מי אמר שזה צריך לעודד...? אף אחד לא מבטיח לך שכולם יבוא לעודד אותך בכל מה שתגיד...

ShMo0LiKiPoDa

New member
תשמע

הרי זה בירור שהודעה כזאת לא תגרום למישהו להפסיק ללמוד, כי אלה לא השיקולים שלו אם להמשיך או לא. אבל היא תצליח להעכיר לו את מצב הרוח, זה בטוח. אתה רואה סיבה לגרום למישהו להרגיש רע ביודעין כי הוא לא יעשה את מה שאתה כ"כ רוצה שהוא יעשה, במקרה הזה לא יוציא רישיון? זה נראה לי סתם אכזרי ומגעיל. אם אי אפשר לגרום לו להרגיש קצת טוב יותר, המעט שאפשר לעשות הוא לא להגיב בכלל.

למעלה