תגידו..

אם אני לא טועה

זה היה אלבום שעל העטיפה שלו שלושה לובשים בגדים צבעוניים בעוד שפול לובש בגדים שחורים לחלוטין.

toxic2004

New member
מהתחזיות הפרועות שלכם

ראינו את הנשק בקטיף את ההרוגים בעמונה ואת הסודה אקוסטית בכפר דרום. מקרה אבוד

שייסע. שליחה פרטיזנית.

בכל אופן, הוא יעשה את זה ויאשים את השמאל הקיצוני (ליתיום? מישהו?) או את השכ"ב בראשות נציג החוק שלנו, האיש ללא מורא "החייל האמיץ קופר". או סתם יאמר שהרבנית קקטוסץ איימה עליו בהפלה מהמיטה. חח.

toxic2004

New member
כן. מחר אני הולך לחסל כמה מהחברים

שלכם. מפחיד הא? טימטום

Dudidud

New member
מתעלמים..

במיוחד לאור העובדה שהוא אמר שהוא לא רואה לנכון לעשות את זה ("אני לא כמו אנשי שלום עכשיו.."). ורק אחרי שאתה לא הפסקת לטחון לו את השכל שהוא כן צריך, הוא הסכים איתך. או בשפה אחרת הוא אמר "הבנתי אותך. עכשיו אתה יכול לעזוב אותי בשקט? תודה.". מתי תפסיקו לחשוב על הימנים כקבוצה של הזויים אלימים, שפועלים על פי אינסטיקט חייתי כלשהו? מתי תפסיקו להאמין לכל תחזית אימה הזויה (כמה שוטרים נורו בהתנתקות?)? מתי תתחילו לשפוט אותם כמו שאתם שופטים א עצמכם? לא, אתה לא גרמת לו לחשוב על זה. ואף רב לא ינסה לגרום לו לעשות את זה (באותה מידה שאקדמאי, פוליטיקאי או כל אחד אחר לא יעשו את זה. ז"א שיכול להיות איזה מטורף אחד שכן, שחורג מכל המקובל ואף אחד לא מסכים איתו כמו אצל קבוצות אחרות.). וניסיון של רב לא מתבטא ביכולתו לשכנע אחרים. תן לי סיבה אחת, מבוססת היגיון, לכך שההתנתקות תביא ליתר קיצוניות ביחס לערבים. (משהו כמו המדינה בעטה בהם? צריך לרצוח ערבים. או אותנו ניתקו מהאדמה? נלך לחבר ערבים לאדמה.) אני משיחי וגאה בזה. מן הסתם, גם אתה כזה פחות או יותר.

Dudidud

New member
...

"ומן הסתם, טוקסיק הוא מקרה מיצג" "תוצר חדששל אובר קיצונייםמההתנתקות ששמעתי כבר תחזיות אימה ע ל י ה ם?" "סתם עוד משיחיות נכה".. של טוקסיק לבדו?

Continuum

New member
תעצור שניה עם השטויות.

תפסיק עם האנלוגיות והבלגנים. אתה באמת חושב שטוקסיק הוא היחיד בארץ שיגיד בקלות "אולי אני באמת אעשה את זה"? זה נראה לך הגיוני? אגב, אני לא קונה את ה"זה היה בצחוק", ולא אכפת לי אם באמת גרמתי לו לשקול את זה או לא - העניין הוא שגרמתי לו לחשוב על זה, ולהודות בינו לבין עצמו שזה המעשה "הנכון" לעשות. אפילו אם רק למשך כמה שניות, בהן הוא שלח את ההודעה.

toxic2004

New member
שוב אני יגיד

כי בהודעה אחת אתה לא מבין. אני לא עניתי לך כי על זה אני חושב וזה הדבר הנכון לעשות אלא כי משכת את זה לכיוון הזה שאני יגיד ככה ולא התכוונתי לזה. לחזור עוד פעם?

Dudidud

New member
לא.

יש עוד אחרים שיגידו את זה, ובקלות. אבל זה לא מצביע על שום חברה שהיא או על איזשהו "טרנד" (לא מצאתי מילה לזה בעברית, יש?). רק על שיגיונותיהם של יחידים. ושוב לאנלוגיות.. יש גם שמאלנים שיגידו בקלות שאולי הם ילכו ויפתרו מכל תושבי יצהר לדוג'. וגם כמה חמומי מח שיגידו זאת על חיסול כל ראשי הפשע בארץ.. וכו' וכו'. אנשים נוטים לשפוך מילים בלי יותר מדי מחשבה. זה לא מצביע על כלום.

למעלה