תגידו

tiger claws

New member
תגידו

איך ניתן לשפר את עמידת הסוס שלי?זה תרגול יומי בלבד או שיש עוד דרך? כשאני מתכוון לשפר אני מסתכל על שני דברים : משך הזמן בו אני עומד ואיך עומדים נכון.כל מי שלומד הונג גאר או סגנונות קונג פו דומים שיענה לי.

כרמל 1

New member
היי

גם אני לומד הונג גאר, ואם אתה עדיין מחפש היכן להתאמן, אני יודע על 3 מקומות בארץ: ירושלים, על ידי גיל שיינר וזכרון יעקב על ידי רז אורן ונראה לי שהוא מלמד גם בהרצליה. בזכרון יעקב האימון בין רבע ל-2 עד 4. תשלח לי מסר אם אתה מעוניין (דרך אגב, מחר סדנה שמעביר דרור נווה, מייסד הקבוצה, בבית נדלר בקריית אתא אם אני לא טועה) בכל מקרה, התחלתי להתאמן רק לפני כ-10 חודשים, יום אחד 4 שעות ו-12 דקות, אבל אני חושב שאין עוד דרך חוץ מתרגול יומי. כלומר, עדיף לפרוש כמות של אימון על שעה בכל יום מאשר 7 שעות רצופות, פעם בשבוע (הקצנה). לדוגמא היום כשציחצחתי שיניים עמדתי עמידת סוס, כמובן פחות נוח עם מברשת ביד, אבל אני חושב שאני אאמץ את זה -- אתה יכול לשלב את זה בדברים יומיומיים אם אין יותר מדי זמן..

tiger claws

New member
חחחח.....שמע

אני מחיפה קודם כל ותודה על כל המקומות שאמרת(למרות שהם רחוקים מידי). מאיפה אתה? ועכשיו הסיכוי שהמרכז ייסגר הולך ופוחת כך שאני עוד לא ממהר כ"כ לחפש מקום אחר כל עוד המרכז קיים. איך קוראים לך ואיפה אתה מבחינת ידע החומר בסגנון?

כרמל 1

New member
היי שוב

שמי כרמל, אני מזכרון יעקב. אני שמח שהמרכז לא נסגר. אני יודע מואיפה, בקוק, חלק מגונג ג'י וחלק (בערך) מלאוגה.

tiger claws

New member
כנ"ל

לא לימדו אותך וודיפ? איזה תרגילים אתה יודע(1א,1ב,4א,8 וכו'...)? איך הולך האימון(כוונתי מה אתם לומדים במהלך השיעור - חימום ,תרגילים וטכניקות)? ובקשר לנושא סגירת המרכז עדיין אין תשובה סופית אבל כרגע הסיכוי לסגירתו לא גדול כ"כ. ובקשה אחרונה: תאר לי פחות או יותר באיזה קטע אתה בגונג ג'י.

כרמל 1

New member
כתוב לך "tiger claws, יש לך מסר 1

חדש". תלחץ על זה, ושם תגיע לדף עם מסרים בין משתמשי תפוז, ותהיה שם הודעה שלי..

tiger claws

New member
ועכשיו אני עונה לך על שאלותיך

אני מתאמן כמעט שנתיים וחצי. המקום שבו אתה לומד זה מרכז פרטי או מתנ"ס?(אתה לא חייב לענות אם השאלה לא חשובה בעיניך)

למעלה