תגידו....

תגידו....

כולכם הלכתם לטייל בגשם???????? כאילו.... מצויידים במגפי גומי (חחחחחחחח) וישר לשלוליות הא?! רבותיי.. תתחשבו.. יש כאן אנשים שמגלגלים עיניים מול המסך... אין.. היום אני נטולת בזוקה.. (חחחחחחחחח)

בואי ... בואי אליי....

כולם כאן בדיאטה... המגירה מלאה באריזות המיני של המקופלת ... טעמי... שוקולד תות ותפוז.. בשבילך... הכל! (משו טוב עובר עליי היום חחחחחחחחחח)

בורקס..

בורקס הם הביאו.. מלאן סוגים של בורקסים הם הביאו.. מממ.. טעים.. עכשיו כל השולחן שלי מלא פירורי סומסום..

טליה1233

New member
טוב, פסי אינני ../images/Emo13.gif אבל עם קריאה כזו

איך ניתן שלא להענות?
וואללה

טאKילה

New member
למה, מה קרה?

שתגעת, שאני אלך בגשם עם מגפיי גומי? אני לא מתפשרת על פחות מברד, יתרון לאזור מושלג נו... מה קרה נגמרו המסטיקים?\ הודעת לעפיפון שיחדש מלאי?

המלאי חודש טאקי...

אבל יש בעיה! כשיש לי בזוקה אני משתוללת (לא שולטת בזה חחחחח) עם בלונים ורעשים בלתי צפויים מפיצוצים בפה.. לא נעים לי (חחחחחחחחחחח) לא חשבת על זה ... נכון?!!!!! ידעתי (חחחחחחחחח)

טאKילה

New member
שלא תתכנני היי פעם

ללעוס לידי מסטיקים אהה...
אני מתה מהלועסים מסטיקים וגת , זה מערבב לי את כל הדובדבנים של העצבים.

טוב.. לא אלעס לידך....

את אנפח את הבלונים מהבזוקה... את תפוצצי (חחחחחחחחח) ועכשיו.. ת'פוצצי... (מה תעשי לי .. מה... חחחחחחחחחחח)

מה לא היה בזוקה היום?

אז איך תדעי מה יהיה לך בעתיד אם לא תקראי ת'עתידות של joe איך תדעי שתטוסי לירח? ליאור

אני אטוס לירח.....

על זה אין ספק בכלל (חחחחחחחחח) פשוט לא רוצה לדעת מתי... אני אף פעם לא מוותרת על מומנט ההפתעה...(חחחחחחחחחחחח) תזכרי את מה שאמרתי לך... פסיפלורה עוד תגיע לירח!

soferstam

New member
זה רק אני? ../images/Emo21.gif../images/Emo96.gif

או שיש כאן עיסוק, אובססיבי משהו, באוכל ובשתיה כל הזמן....

למעלה