תגידו...

תגידו...

באיזה שיעור בערך התחלתם ללמוד חנייה? כי אני כבר בשיעור 12 ואני נוהגת מעולה. סליחה על ההתרברבות, אבל בכלל לא מרגישים שאני לומדת נהיגה. המורה שלי אמר לי את זה וגם התלמידים שנסעו איתי באוטו אבל מה, כמה שהמורה אומר לי כל שיעור שאני נוגהת מצוין ובלה בלה בלה כבר 10 שיעורים שאני עושה אותו דבר ואין לי בעיה עם זה, בכיף. אני מבינה שצריך תרגול אבל אני רוצה לדעת מתי אתם התחלתם להתקדם וללמוד חנייה או עוד דברים מעבר... תודה

danihashamen

New member
אמממ

שיעור 9 עשיתי חניה עם האף של הרכב.. בערך שיעור 13 עשיתי רוורס.

אני בערך משיעור 7

אני בשיעור 28 בערך ועשיתי כבר כל מיני סוגי חניה, לצד ימין, לצד שמאל, בעלייה בירידה. בהתחלה היה מסובך אבל אחרי שהתרגלתי לזה היה קל מאוד. הקטע אצלי הוא שאני כבר די משתעממת לעשות את אותו הדבר כל שיעור, ואני יודעת שחלק מחברי הפורום פה יטענו שככל שאני אתרגל יותר בשיעורי הנהיגה ככה אדע טוב יותר לטסט זה נכון אצל רוב האנשים, אבל אצלי מספיק לי איזה כמה פעמים וכבר אני קולטת. אחרי כמה זמן של לעשות אותו דבר זה כבר הופך לשיגרה יום יומית. עכשיו השיעורים די מהנים והמורה שלי לקראת הטסט מנסה לדרבן אותי כמה יותר כדי שאצליח (טסט ראשון
). שיהיה לך בהצלחה נשמה

learndriving

New member
מותר לי לשאול אותך בקשר למורה שלך

לקראת הטסט. כשהמורה שלך אמר לך שהגיע הזמן לעשות טסט. האם הוא כבר נתן לך תאריך לטסט? כמה זמן חיכית לקבל תאריך לטסט? אשמח לשמוע ממך.

תשובות ../images/Emo13.gif

היי מה שלומך? אז ככה, המורה שלי קבע לי תאריך ב-27 לחודש. לפני שהוא הסכים לקבוע לי טסט ביקשתי ממנו כמה פעמים שיעשה זאת אבל בתחילה הוא נמנע מכך ולא לשם אינטרסים אישיים שלא אלא הוא רצה שאקבל יותר הנחיה ויותר ניסיון לקראת הטסט הראשון שלי. כיוון שאני עתידה להתגייס בפברואר הוא רצה שנסיים עם זה כמה שיותר מהר אבל עדיין שאעבור את הטסט הראשון ולא אכשל בו על טעויות טיפשיות. חיכיתי בערך שיעור או שניים עד שהוא קבע לי תאריך סופי. אני מתגוררת ביהוד, קרוב לת"א. מקווה שעזרתי ובהצלחה

learndriving

New member
היי לך.... מאד שמחתי לשמוע מתגובתך

. כי אני באמת רציתי להבין מדוע המורה שלי כל הזמן אמר לי שעדיין לא נתנו לו את התאריך לטסט שלי שכבר חיכינו קצת יותר חודש. למרות לא עשיתי שיעורים אצלו כבר חודש כי דרשתי לקבל תאריך קודם. (כבר אני בשיעור 55 ) כבר איימתי לעזוב אותו והוא הבטיח לי לתת לי תאריך בתוך החודש הזה. בינתיים עדיין לא שמעתי ממנו. באמת מוזר??? אגב, המון המון הצלחה בטסט שלך !!!

רן88

New member
הקטע עם המורה שלך באמת מוזר...

אני קורא כל הזמן את ההודעות שלך, ואני חושב שכדאי שתחליפי מורה. את כבר חודש לא עשית שיעורים - זה המון זמן (במיוחד כשההפסקה לא נובעת ממצב כלכלי או מחוסר מוחלט בזמן). זה זמן שבו את לא עושה טסטים, לא מתרגלת נהיגה ורק שוכחת דברים קטנים (שיכריחו אותך לעשות עוד שיעורים כשיגיע תאריך הטסט המיוחל). החודש הזה עוד שבוע נגמר, מתי הוא יודיע לך על טסט? יום לפני? את לא במצב של לשמוע על טסט מהיום למחר - את צריכה שיעורים. בקיצור, כפי שאת ואחרים כאן אומרים לאנשים: המורה מקבל את הכסף שלך וצריך לספק שירות בהתאם. אני לא מורה לנהיגה, אבל מניסיון שלי ושל אחרים קשה לי להאמין שהוא כבר חודש לא יודע על תאריך בשבילך. שיהיה בהצלחה.

learndriving

New member
רן88, אני זכר ../images/Emo13.gif בכל אופן, אתה

צודק לגמרי. באמת מאד התחרטתי כי הייתי צריך לעזוב אותו לפני כחודש. חשבתי שהייתי מוכן לתת לו צ'אנס נוספת, נוספת,....כבר אכלתי אותו. בקיצור, אשקול לעזוב אותו אם לא אשמע ממנו השבוע הזה. אתה צודק שלא הייתי אמור לחכות עד דצמבר 31.
(באמת לא נעים לי שכנראה שקראת המון אותה ההודעות שלי בפורום הזה. כי פשוט אי אפשר לשמור/להתאפק עוד תסכולים שלי בבטן שלי ועליי להוציא תסכולים וכעס מבטן/מראש שלי. עליי להבטיח לך שאשתדל לכתוב הודעות פחות כמה יותר אלא רק לתת העידכון שלי )

gilgula

New member
היי

תתחילי לנדנד לו!! אם זה באמת חשוב לך ... אני נכשלתי טסט ראשון ואחרי שעברו שבועיים התחלתי כל שלושה ימים להתקשר למורה ולשאול מה עם טסט ... אם לא מנדנדים להם הם לא עושים כלום. את משלמת לו ...זה הוא עובד אצלך לא את אצלו... אל תתביישי להגיד לו מה את חושבת.

Marble Arch

New member
לא בטוח שכדאי לך לעבור מורה,

האם בסכ"ה הוא מלמד נהיגה כמו שצריך? אם כן, עדיף להישאר כבר אצלו ולא ללכת להתרגל למורה חדש עם טכניקות לימוד שונות, אוטו שונה, לו"ז שונה וכ'. ביום חמישי בתי הספר מקבלים תאריכים חדשים לטסטים שיערכו בחודש ינואר, אני ממליצה פשוט להתקשר ביום חמישי-שישי ולשאול אם הוא קיבל תאריך בשבילך. לא הבנתי אם כבר היה לך טסט ראשון או לא, אם כן - לא לשכוח שצריך לחכות שבועיים ולרוב יוצא שמחכים יותר. לא בטוח שזאת אשמת המורה, יכול להיות שהוא פשוט קיבל תאריכים שבהם אתה לא יכול להיבחן, וגם תאריכים נוספים שהם רחוקים יותר והוא לא חושב שצריך להודיע לך על הטסט שנה מראש. כמו כן- אם זאת לא בעיה בשבילך לגשת לטסט מהיום למחר, אתה יכול להגיד לו שבמידה ומישהו שמקומו בטסט הובטח לפניך מבטל את הטסט (מחלה או כד')- אתה מוכן לבוא במקומו. אבל זה רק אם אין לך בעיה עם זה (בשביל מקרה כזה כדאי בכל אופן לקחת שיעור בשבוע כדי לא להגיע לטסט אחרי חודש שלא נהגת בו..). בהצלחה!!

learndriving

New member
מאד מעניין לקרוא את ההודעה שלך לגבי

תאריכים חדשים לטסטים שיערכו בחודש ינואר. עדין לא ניגשתי לטסט ראשון. הוא אף פעם לא נתן לי כל תאריכים אופציות בכלל. לפני 3 שבועות התקשרתי אליו לגבי תאריך לטסט. הוא מיד שאל אותי מתי אקח שיעור הבא ולא ענה לשאלה שלי לגבי תאריך לטסט. פשוט דרשתי ממנו לתת תאריך קודם ואחכ אקח שיעור לפני הטסט. דרך אגב, מאד שמחתי לקבל טיפ נהדר ממך.
(באמת אין לי ברירה ועליי לעבור למורה אחר אם עדיין לא אקבל תאריך לטסט ממורה שלי כפי שכתבתי ההודעה הקודמת. מה לעשות!)

רן88

New member
הכוונה הובנה לא נכון...

כשרשמתי "אני קורא את ההודעות שלך כל הזמן" לא התכוונתי לרמוז שאתה מזיין על זה את השכל כל היום - כלל וכלל לא. פשוט התכוונתי להגיד שאני רואה שבמשך פרק זמן לא מבוטל אתה ממתין לטסט (ונראה שלא בצדק). מצטער על טעות המין, לא יודע למה חשבתי שאתה נקבה.

רן88

New member
אני חושב שסביבות שיעור 15-16

המורה שלי אמר שהוא בד"כ מלמד חניות באמצע הדרך.

למעלה