תגידו

MULAN30

New member
תגידו

אין פורום תלונות הציבור בתפוז? שעה וחצי מיתחת לביית שלי חופרת לה אזעקה של מכונית שהבעלים שלה כניראה לא שומעים או רחוקים. היתקשרתי למשטרע שינסו לאתר את הבעלים. אבל אלא עד שיזיזו את עצמם (יש להם הריי המוןןןןןןןןן עבודה) בנתיים היתנפח לי הראש מכאב מזה! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סורי הייתי חייבת לשתף

MULAN30

New member
אוף .. איזה מעצבן ..

מה עושים? יש שיטה להשתקת אזעקות?

Gamma Goblin

New member
לא יודע מה איתך

אבל אצלי יורדים למכונית נותנים לה איזה בעיטה קטנה ככה בדלת וזה עובד

MULAN30

New member
חח וואלה.. ניראה לי

שאם אני יעשה את זה אני אסיים את היום שלי בתחנת משטרע .. לא בא לי חם לי בבית חח

Gamma Goblin

New member
עוד אפשרות

להתקשר למשטרה ולהגיד שיש מסיבת טראנס מתחת לבית שלך, את לא מספיקה להניח את השפופרת והנבלות כבר שם ליד המכונית החופרת

MULAN30

New member
שמעו שמעו דיווח

תראו כמה שהחוק דפוק!!!!! היתקשרתי שוב.. עד שענו כמובן.. טוב שלא קרה משהו באמת רציני חלילה.. מה אומרת לי השוטרת? "תחכי עד שתיים עשרה בלילה, אז.. זה יהיה "הפרעת מנוחה" וניגרור את האוטו" יענו.. מה??? מעכשיו עד שתיים עשרה יהיה כאן אזעקה???

Gamma Goblin

New member
אני יודע מה הבעיה

כל השוטרים מלווים את הילדים שלהם למסיבה של הצורב ואין מי שיטפל בבעיה שלך חוץ מפקידה שאת מפריעה לה באמצע הדונאט, אני מציע לך לשפוך קצת דלק ליד המכונית ולהתקשר למכבי אש - הם בטוח עונים כי אין להם עבודה עכשיו(חורף וכל השטויות האלה)

psihadal

New member
חחחחחחחחח

אני אומר היית צריכה לנקר לו את הגלגלים ולהשאיר לו פתק שמביע את אי שביעות הרצון שלך ככה לפחות היית מבסוטה

חנניה331

New member
בעסה כופלה או מכופלת...

יום מנחוס מרב לא נורה מחר יבו יום חדש ואיתו גם הרגשה טובה יותר קיצרה קחי את הבעסה בסבבה

MULAN30

New member
איזה בעסה איזה סבבה חנן..

זה חופרררררררר לי .. כבר המצאתי לי טרק מיזה מהרעש הזה.. אומצ אומצ טווווווווווווווווו אומצ אומצ טוווווווווווווו עכשיו המלודייה : טו טו טו טוווו טו טו טוווווווו ואז קיק נכנס.... בום בום בום בום בום ושוב .. טווווווווווווווווווווווווווו

MULAN30

New member
טוב אין ברירה

ניתקשר שוב.. לשוטרים הסתומים.. כניראה לא עשו מה שביקשתי. הם צריכים תיזכורת.

MULAN30

New member
הפסיקקקקק יששששש

אני אדם חופשי עם שקט נפשי חחחחחח לא יודעת איך מישהו הפסיק את הפקינג חפירה הזאת!

Twisted Girl

New member
הוא בקיבוץ חגורת בטיחות

שמחה בשבילך שזה הפסיק אצלנו בחניון של הבניין יש תורנות כל פעם מכונית אחרת מצפצפת חח

למעלה