תגידו..

תגידו..

רק אצלי באזור המשמר האזרחי נראה כמו טלנובלה אחת גדולה.. תככים מזימות שקרים אהבות אכזבות וכו' וכו'.. גם אצלכם הדברים האלה מתרחשים או שזה רק אנחנו הדפוקים???

יוני43211

New member
שירן שתית משהו היום ??

בס"ד נ.ב לא נעים לדבר על הצבא ככה אם לא היה לנו צבא איפה היינו ?? (בחתימה שלך ) יוני צוות הרי השוף

יוני, אתה נשמע כאחד ששתה משהו...

ב"ה כמה פעמים אמרתי לך, תשתה חלב! לא בירה ולא וויסקי. שירן, בכל בסיס יש 'קבוצות' - בהם יש חברה מגובשים שיוצאים לסיורים 'בקבוצות'. בכל בסיס יש קשרים. לגבי אהבות ואכזבות לא נתקלתי. מזימות? מה זה אצלך מזימה?

זה שאנשים שהם כביכול "חברים"

וחברים טובים כן!? יוצאים לבלות ביחד.. יושבים אחד אצל השני..וכאלה.. כשהם בזמן משמרת פשוט דופקים את חברים שלהם.. ושאני אומרת דופקים אז דופקים במלוא מובן המילה.. עד להביא אותם למעצר בתחנה.. כאילו פאק!? מה הקטע בזה?? ואהבות.. אני לא יודעת איך זה הולך אצלכם.. אבל אצלנו כולם היו עם כולם.. וכמה שזה נשמע מצחיק.. זה עצוב.. בטירוףף.. כי שמישהו עם מישהו.. אז אחרים משום מה רק מנסים להרוס ולקלקל.. (וואו הוצאתי קצת עצבים..תסלחו לי..)

יוני43211

New member
ולק איציק שכחתה שאני דתי ??

בס"ד דתיים אצלינו לא שותים דברים כאילו ...
לא צפיתי ממך את זה!! שירן זה קורה בכל מקום שיש בו אנשים משני המינים..
יוני צוות הרי השוף

אצלכם מקיימים הלכה למעשה...

ב"ה אצלכם שירן, מקיימים הלכה למעשה את הפתגם: "אחד עוזר לשני לדפוק את השלישי". לגבי אהבות, א'פעם לא חשבתי שאמצא אהבה במסגרת המשא"ז. אדיוט מי שכן חושב ככה. מה גם שמעולם לא יצאתי לסיור עם בנות תמיד היינו קבוצת בנים מגובשת. לדפוק חברים עד מעצר? לאלה לקרוא חברים? עם כאלו חברים מי צריך אוייבים?

זה בדיוק הקטע..

שהם הוכיחו את עצמם בתור הכי מגעילים בעולם.. ורק בגלל כל הקטעים האלו.. התחלתי כבר לא לאהוב את המקום.. זה כבר לא נקודת משטרה וחייבים לעשות שם הרבה סדר בבלאגן.. או שאנשים יעזבו.. וחצי כבר עזבו בגלל דברים כאלה..

שירן...טוב שאת יודעת שהנקודה אצלך מ

מגעילה...כי כולם שם מלשינים על כולם..משחקים אותה חברים והם ממש לא...

tapuach

New member
../images/Emo93.gif נכנסתי בטעות לפורום טלנובלות

מה זה ?! מה קרה לכם ? פורום טלנובלות זה בכתובת המצורפת, ונא להשאיר אותו שם.

benpual

New member
חכי חכי.........

בפורם היה את מחוז מעבר לפינה יותר מאוחר יהיה את הסרט לגעת בזמנהוף עם כל הטלנובלות שם

בפעם הראשונה שנכנסתי למשא"ז גיליתי

עם מי יש לי עסק... הם ניסו לדפוק אותי ולשקר למפקדת שלי על דברים שלא עשיתי בחיים שלי.. אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה שזה דוחה ועד כמה שזה גורם לך לרצות לעזוב..עם מי תעשה משמרות ? עם שונאים,שקרנים....

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gifלבנאדם כזה

פשוט צריך לשתוק איפה שצריך(כמובן עד שזה מגיע לגבולות מסוימים) ואז את תדפוק אותו מבלי שהוא ידע...ותאמין לי האמת תתגלה

L I E L 1

New member
אני לא יודעת מה אצלך אבל אצלנו..

יש הכל מהכל ברוך ה'.. "בורכנו" בכל הבעיות.. בגידות,שקרים, תככים, סיכסוכים אנחנו פשוטכמו בסרט טורקי.

חחח.. כן אה...=> סיכום הדברים שקרו!

אז היום נפגשנו כולנו.. כל החברים שנמאס להם מכל מה שקורה.. 10 אנשים משם.. והחלטנו שאנחנו נבוא רק למשמרות פעם-פעמיים בחודש.. כי מה שקרה שהתחלנו להפוך את המקום למקום מפגש שלנו וכל יום להיפגש שם ובעקבות זה קרו הרבה דברים.. החלטנו שהמפקדת שלנו שנעשתה החברה הכי טובה שלנו.. תישאר המפקדת שלנו ולא יותר מזהה... בכל מקרה... עכשיו נקווה שכולם רק יעמדו בזה.. שיהיה לנו בהצלחה!

חחח טוב לדעת...אבל שירן...את יודעת

שהנקודה תיהיה ריקה בלי כל החברה... אולי לטובה ואולי לרעה... אבל את יודעת איך אומרים,הכל עם יתרונות וחיסרונות...

יוני43211

New member
שירן אני תוהה גם אצלינו גם ככה !!!

בס"ד כנראה שזה מגיפה לסוף שנה ... אן שבאמת שלא רוצים את הותיקים ולא יודעים איך להגיד להם די מספיק עשיתם את שלכם תנו צ'אנס למשהו אחר צעיר ?? יוני צוות הרי השוף

תשמע.. יכול להיות..

כל אחד ואיך שהראש שלו עובד.. למשל.. אם כל הדברים שרצים אצלנו.. גילינו גם שלאנשים יש תוכניות לסלק אותנו "את החבורה" שלנו.. אחד אחד.. ולאט לאט מצליחים לעשות את זה.. בגלל זה אנחנו החלטנו לשים לזה סוף..

מה לעשות.. אולי..

זה דווקא זה שהנקודה תהיה ריקה.. ואנחנו נחסר לכמה אנשים.. אז אנשים יתחילו להבין מזה דברים והמצב ישתנה.. אכן.. יתרונות וחסרונות..

למעלה