תגידו!

לזי

New member
תגידו!

מה אתם אומרים על תאמר סלי? אתם לא חושבים שצריך להעיף אותו לפי דעתי הוא ממש לא שווה את הכסף שמשלמים לא!

AmiTutiT14

New member
סליי,

אם אני לא טועה, חוץ מהמשחק בלה מאן הוא לא הוכיח את עצמו כמו שצריך. אתמול למשל, הוא הרס כמה התקפות והיו לו עברות מה זה מטופשות שהוא היה צריך לשמור לסוף. אבל באותה מידה, הוא גם קלע שלשה קריטית כשהיינו בכמעט תיקו באמצע המשחק, ובכלל, יש לו יד מצוינת מהשלוש. אני לא חושבת שישר צריך לבוא בהצהרות שיש להעיף אותו. אני חושבת שצריך לתת לו להתבשל עוד קצת בקבוצה עד אמצע-סוף דצמבר, ואם אז באמת לא הולך לבדוק למה ומה אפשר לעשות בנידון.

RAFI 20

New member
תאמר סליי

הבן אדם מקבל מלא כסף בין 500ל700אלף דולר זה הרבה והוא לא תורם בכלל אפשר להביא זר בעמדה שלו וזה יחזק את הקבוצה אז ביי ביי סליי במהרה בימינו אמן ג€ג€

אריאל5

New member
לי הוא נראה שחקן מצוין..

רק בניגוד לשחקנים אחרים שכבר הוכיחו מה הם שווים עליו עדיין מוטלת חובת ההוכחה. לפני שבוע כולם בלי יוצא מן הכלל אמרו שג'נקינס צריך לעוף לכל הרוחות אחרי המשחק האחרון משבחים אותו ואומרים איזה יופי שאדלשטיין הביא אותו. בקיצור קצת סבלנות לדעתי הוא יהיה שחקן מצוין בהמשך העונה.

לזי

New member
על גניקס

רואים שיש מה להציע ועל סלי לא רואים גם ניצוצות של כדורסל ואני אומר את דעתי האישית בילבד

eari

New member
את מגזימה!

אם את מחפשת יכולת קבוצתית, סליי מאד קבוצתי, הוא עדיין לא מחובר אבל כבר ראינו ממנו יותר מניצוצות, שלא לדבר על יד לא רעה בכלל מטווח ה 3, סבלנות!!!

לזי

New member
מיצטער

אבל תסכימי איתי שבשביל זה לא משלמים לא את הכסף שהוא מקבל

למעלה