תגידו

The-Viper16

New member
תגידו

זה הגיוני שראיתי ניסן סקיי ליין כי אני מאה אחוז בטוח שראיתי אחת היום

ac cobra

New member
שאלה אחרת

אולי יש קאדילק אלדורדו בבארץ ??? אם כן איפה

komandatore

New member
לא בטוח שחדשה לגמרי

אבל דיי צעירה על הכביש אבל אפורה ופתוחה - זו כנראה הקדילאק הכי יפה שראיתי

מצמץ

New member
אין כזה דבר

אלדורדו פתוחה, היא כנראה עברה סדנא כי אין אלדורדו פתוחה, אלא אם זה הדגם הישן. אפרופו קדילאק, ראיתי בארץ שלוש קדילאק דוויל חדשות (אחת לבנה ואחת שחורה ואחת זהב מטלי),הדוויל החדשה הרבה יותר מרשימה מאשר בתמונות אבל עדיין לא תחליף לדבר האמיתי.

komandatore

New member
אולי,אבל היא הרבה יותר יפה

עם גג פתוח יש באיזור גם SEVILLE לבנה

ac cobra

New member
תשמע את זה

הקאדילק סוויל פה נמכר די טוב בארץ אני פעם נסעתי עם אבא שלי והוא חיפש תחנת דלק בת"א וראיתי 4 קאדילק סווילים ואיזה ישנה עם גג פתוח אולי אל דורדו ?(אמן) אפרופו אל דורדו יש בארץ אחת אבל ישנה!!!! מסקנה תחילו לחפש תחנות דלק בת"א ואולי תראו משהו!!!!

ac cobra

New member
מה זה>>>>>>>>>>>>>>>

איזה רכב זה ונ.ב ויפר על תענה כי אתה כבר מכיר אותו !

מצמץ

New member
זאת המייבאך החדשה

AC תפסיק להעליב את האינטלגנציה שלנו (טוב שלא הראתה תמונה של מיצובישי לנסר ושאלתה מה זה?)

מצמץ

New member
AC אתה טועה הוא עולה כמו שתים

וחצי S CLASS (כך מרצדס אומרים,נחכה ונראה),ומיוצב במחיר בערך כמו רולס-רויס המחיר שנתתה הוא של 4 רולס-רויסים בסיסים (אולי דגם התצוגה עולה במחיר שנקבתה). חכה לבנטלי שלVW ולרולס-רויס שלBMW שיוצגו בשנתיים הקרובות ראיתי כמה תמונות (מצוירות) של מה שהם מתכננים ויהיה "קרב" קשה בשוק האקסקלוסיב (אל תשכח שבוגאטי אולי גם יכנסו לתמונה כמו הEB112 ואסור לשכוח את האסטון מרטין ויגנאל שאולי תיוצר אחרי ליטוש עיצובי עדכני).

Montoya

New member
אני מרגיש את עצמי טיפש...

כאילו ישר רואים שזו מכונית יוקרתית ושהיא לא מכונית ספורט אלה לקסוס. וככל הנראה היא גם אמריקאית... אולי קדילאק.... אבל איך שהמצמץ מזהה כל דבר עם 4 גלגלים עם עין אחת זה הורג אותי! תגיד אתה מכיר את כל המכוניות בעולם??? וחוץ מזה מה זה המובאך הזה?...

red cars

New member
יצרן מאוד וותיק שהפסיק פעילות...

הוא ייצר עם מרצדס מכוניות יוקרה כבר בתחילת הדרך לא זוכר בדיוק מתי כרגע אני קראתי עליה לפני שנתיים בערך והפיתוח עצמו לך תדע ממתי קראתי פעם שרוצים לשים בה מנוע שימו לב טוב 24 צילינדרים כן זו לא טעות כתיבה.

red cars

New member
יכול להיות יש בארץ כמעט הכל

שמעתי על פרארי f40 באיזור רעננה תל אביבה כנסו לאתר j-cars.net יששם מכוניות יפניות שונות כמו מחליפת האימפרזה wrx evo 8 וכמובן sky line gtr r35

OPERATi0N_iVY

New member
עוד חידה (והפעם תנסו לענות!!!)

כי זאת באמת חידה נחמדה ופעם שעברה אף אחד לא ענה...

למעלה