תגידו

תגידו

איך הקולגות שלכם? מהמקומות שאני עבדתי בהם, למדתי עד כמה חשוב שהאנשים שעובדים איתך יהיו בני אדם ולא סוציומטים, וככה גם תהיה אווירה נחמדה בעבודה וגם העבודה תתבצע ביתר יעילות. איך זה אצלכם?

הנציגות במחלקה שלי מקסימות,

חוץ מאיזה אחת שאני לא סובלת שמתנהגת אליי מגעיל ותסלחו לי על הביטוי- תופסת עליי תחת, ולמען האמת לא רק עליי כי ראיתי עוד אנשים שהיא מדברת אליהם בצורה מגעילה ותקיפה כאילו היא הבוסית שלהם. חוץ ממנה כל הבנות ומשעשעות אחת אחת, ותמיד יש איתם הרבה כיף וצחוקים (ונשנושים- כל שני וחמישי מישהי מביאה במבה, עוגה וכל מיני שטויות)

לא יודעת אם זה נחשב..

אבל אני עבדתי בניקיון.. אז במקום אחד- בבי"ס.. אלו שהיו מעלי דווקא היו נחמדים.. ולפעמים כשהיה מקום בהסעה היו לוקחים אותי.. במקום אחר.. בניקיון בבריכה.. אז.. ככה ככה.. .. הן היו מחפשות.. וריכלו מאחורי הגב איך כל אחד אחר.. עד שמצאתי את עצמי כבר מפחדת לשבת ל-5 דקות לנוח...

KFIRB

New member
קולגות

תלוי מאוד.... במוקד שלנו הנציגים ממש טובים אחד אחד מבחינה אנושית למעט שתיים שהם חדשים (ויש לי על זה ויכוח עם השאר אבל עוד 3 משמרות בוקר למנאייק..) במלון היו לי קולגות בעייתיות , כלומר המלצרים היו אחלה אך מי שהייתי צריך לעבוד איתו בהתחלה אכזבו והרגישו מנהלים שלי ואח"כ עזרנו אחד לשני ... כשהביאו לי את התוספת כ"א הרגשתי (סלחו לי הבנות מביניכן) כמו בפרסומת לתחבושותהיגניות שאומרות ללכת עם ולהרגיש בלי, ככה בדיוק הרגשתי בפועל יש בן אדם נוסף בתכל'ס אין!!! בצבא היו לי כל מיני תקופות הסוציומטיזם שולש בעיקרו שם .. ואני הייתי לפעמים גם כזה אך בשירות בתפקיד שנהניתי ממנו סלדתי מאותם סוציומטים מתחכמים ומתחמקים(שכמובן יש מי שישא בעול...) אבל הכרתי גם מעטים (אחת ) שלא הייתה כלל סוציומטית והיוותה עבורי כתף לעול שנשאנו שנינו תקופות ארוכת מאוד מהשירות...

amazone

New member
יש ויש

יש את הר"צית הביצ'ית, יש את הר"צית הספוג ויש את הר"צית אחותו של המנכ"ל יש את האחמ"שית הגננת כפרה עליה יש את האחמ"שית הבת זונה ששחטו לה פעם את הפנים ויש את האחמ"ש שאף פעם לא רואים אותו ויש את הנציגים החבורה הסודית שתמיד יוצאים ביחד להפסקות יש את אלה שסתם מגיעים לעבודה להחתים כרטיס וללכת ויש כאלה תופעות טבע

KFIRB

New member
הייתי שמח לדעת

מה המאפיינים של כל אחת מתכונות שציינת? כי חלק ממה לא ברורים כי נאנחנו לא איתך בעבודה ומה שברור לך לא ברור כלל לנו..

amazone

New member
או קי - הבהרות

הר"צית הביצ'ית תמיד צריכה להוכיח את עצמה לכן היא מתנהגת כמו כלבה למרות שהיא באמת אחלה בנאדם מתחת לכל זה הר"צית הספוג סופגת את הזבל של כולם נציגים באים לבכות לה מנהלים באים לבכות לה והיא סופגת כאילו זו אשמתה עד שהיא מתפוצצת ומתחילה לצעוק הר"צית אחותו של המנכ"ל היא באמת אחותו של המנכ"ל רק שהיא באמת מנסה להוכיח שהיא לא שם בגלל שהיא אחותו של המנכ"ל האחמ"שית הגננת הייתה פעם גננת והיא מתייחסת אלינו כמו גנון וכולם אוהבים אותה האחמ"שית הבת זונה עברה פעם תאונה שבה היא נפגעה קשות בפנים (נהג שיכור....) ומאז היא שונאת את העולם האחמ"ש שאף פעם לא רואים אותו זה בגלל שהוא משתדל לעבוד כמה שפחות מהסיבות הברורות עכשיו מבחינת נציגים יש את החבר'ה הסבבה שתמיד יוצאים יחד להפסקות יש את הצחוקים שבינינו שפה משותפת וכן הלאה יש נציגים, בעיקר סטודנטים שבאים כדי לעבוד ולא בהכרח כדי להתחבר ולכן בהפסקות הם די בוהים ולא מתקשרים שכחתי משהו?

amazone

New member
אהה כן - התופעות טבע

הם מוזרים כנציגים ומוזרים כאנשים לדוגמא כשהייתי במכירה יזומה היה נציג שנפל על לקוחה בונקרית והוא קלט על ההתחלה אז על דעת עצמו הוא התחיל לשחק איתה משחק - למצוא שיר על כל מיני שמות. קראו לה סימי אז הוא שר לה היי סימונה מדמונה ואני הפלתי עליו את סימי ידך בידי והוא שאל אותה איזה שירים יש על השם שלו? והוא שר לה את גילו גיל היה איזה קטע ביזום שהוא הכניס מישהי ללחץ כשהוא ענה להלו בול נשי מצוייץ - בבקשה תעזרו לי... - במהלך השיחת תסריט וכשהלקוחה שאלה מה קורה הוא אמר שכנראה מישהו עלה על השיחה

Mip Mip

New member
../images/Emo6.gif

קורע... אם הייתי לידו הייתי עושה במכנסיים מרוב צחוק

amazone

New member
כן

היינו חוטפים ביחד הרבה צעקות כי היינו עושים שטויות במהלך המשמרת אבל בכל זאת היה יוצא שהיינו מוכרים הכי הרבה

גלתו

New member
וואו. אנשים מדהימים.

האחמ"שית שלי ואחת המלצריות האחרות הפכו לחברות ממש טובות שלי. נסענו לנופש קטן בחיפה ביחד ואני ואותה מלצרית נסענו ממש לא מזמן לאמסטרדם יחד לשבוע. אנחנו כל הזמן יוצאים אחרי משמרות, יש צחוקים מטורפים עם המטבח והבר, ובכללי אווירה ממש מדהימה. היום הייתה המשמרת האחרונה שלי ואני ממש מתבאסת.
עד כדי כך...

גלתו

New member
יום ראשון אני מתגייסת

סוג של מתגייסת בכל מקרה - קד"צ וכאלה. אני הכי וורקוהוליק - טוב שלא עבדתי עד הבוקר של תחילת הקורס...

שיהיה המון בהצלחה!

בשבילי השירות הצבאי הייתה תקופה יפה שעם כמה שזה נשמע פלצני, תרמה המון לעיצוב אישיותי הבוגרת... מקווה שככה יהיה גם אצלך

גלתו

New member
אל תתביישי - פלצנות זה נהדר ../images/Emo3.gif

אני חושבת שגם זכיתי בתפקיד שבאמת יקנה לי המון דברים לעתיד בעיקר, אז אני בכלל די מרוצה. כרגע ממש לא בא לי בטוב, הייתי שמחה להמשיך לעבוד, אבל מה לעשות שduty calls. תודה רבה בכל מקרה

גלתו

New member
אולפן תרגום ערבית - מודיעין

למדתי 5 יחידות ערבית בבצפר, אז זה די הלך ביחד.

למעלה