תגידו...

RoY Circa182

New member
תגידו...

אם אני ארשום בפורום תפוז... שאני אוהב מנגו, בננה, אפרסק, מנדרינה או מירנדה יעיפו אותי...? יחסמו אותי...? נראה לי שאם אני אגיד שאני אוהב מירנדה אז יחסמו אותי בפורום "מסריים מידיים"...אבל מצד שני...אולי אני בכלל לא שם...אז...סתם יחסמו אותי? ונגיד אני מקלל את מייקל ג'קסון בפורום של בלינק אז יחסמו אותי בפורום של מייקל ג'קסון? יש בכלל פורום כזה? (זה נורמלי להיות בנאדם מצליח שהפך מכושי ללבן...ועוד לאהוב ילדים? האם יש מצב שמייקל ג'קסון..הוא בעצם....פיטר פן ג'קסון? האם יש מצב כזה? האם לא? האם כן? האם הפסקתם לקרוא את זה בדיוק כשהבנתם שאני חופר? האם באמת קראתם עד לפה? האם אתם חרטטנים ואתם קוראים את זה? האם...האם זה קשור למייקל ג'קסון ולמהאהבים שלו שעוד לא חגגו את בר מצוותם? האם...האם מצה אפשר לאכול גם לא בפסח? האם אנחנו בעצם ישובים כפריים באזור המרכז? האם אני איני אני אך אני בעצם עני?..) מעניין...

rotemgirl

New member
o_O

המממ כן..... מעניין מעניין....

may90

New member
מבינה אותך

גם לי כאלה דברים קורים.. אני מתחילה לחשוב.. זה בגלל חוסר ביצפר! (והיום קמתי ב7 וחצי בגלל מבחן :( ) הנה משהו שחשבתי עליו כל החופש:: איך זה שהרגלים שלנו יכולים להרים אותנו? הגוף לא כבד יותר? איך זה שכשאנחנו מתים אז אנחנו נופלים ולא יכולים לעמוד יותר? אם אחננו לא יכולים להחזיק את עצמינו אחורי שמתים איך אנחנו יכולים למשיך להיות עם עיניים עצומות למרות שאנחנו לא מפעילים שריר ואחורי שמעמידים אותנו כשאנחנו מתים אנחנו עדיין נופלים? מה כ"כ שונה בין השרירים של הרגלים לעיניים?

RoY Circa182

New member
מאי

השאלות שלי דפוקות (מי שמע ששלך לא..) אבל השאלות שלך אפשר לתת להם תשובה הגיונית ומדעית!! טם טם טאאאםםם קיצר תרשמי את זה בפורום "אנשים שקמים בבוקר עם שאלות כאלה ומחפשים תשובה" בטוח יש פורום כזה בתפוז יש אפילו פורמים לכפתורים בחולצה =\

RoY Circa182

New member
אל תשכחי איזה אתר את

בתפוז יש הכול גם פורום "סיבוב ודוח בחומוס - לא משנה איזה סוג"

may90

New member
אולי

אבל אין פורום על פו פייטרס@!!!!! זה קשה להם!!!

RoY Circa182

New member
בסדר אין גם

פורום אינקובס את רואה זה מה שמצחיק בתפוז הם עושים פורומים דפוקים והחשובים לא... מה זה פורום "דפים לבנים וצהובים לפקס"

חח אני חרטטנית? ../images/Emo12.gif

חחחח פיטר פן ג'קסון. XD דר. מישל תענה לך על שאלותייך: -אכן כן, זה נורמלי להיות בנאדם מצליח שהפך מכושי ללבן ועוד שיאהב ילדים. :) מה שלא נורמלי זה שאתה ער בשעות כאלה וחושב על זה. גיח. -בארור שזה פיטר פן ג'קסון, לא ידעת שהספר נכתב עליו???
-יש מצב כזה. -כן. -לא. -לא, אני עדיין קוראת, חופר.
-באמת, באמת. -חרטטנית? אני? מ'פתאום.
-כן, זה קשור מאוד. -מצה אי אפשר לאכול לא בפסח, כי לא מוכרים אותם.
נראלי. -האם אנחנו בעצם ישובים כפריים באזור המרכז?? -אתה אינך אתה אך אתה בעצם מאוד מאוד עני. :( בלע, משעמם לי. מאוד. למה אני ערה בכלל?

RoY Circa182

New member
תשובה לד"ר מישל

מישל...זה שאני חושב על מיקל ג'קסון זה נורמלי בעיקר בשעה הזאת!!! זה ידוע שזה מה שאני עושה בשעות האלה... ומייקל ג'קסון..כמו לכול הילדים ברחבי העולם ע-ו-ש-ה א-ת ז-ה ג-ם ל-י!!!!!! מייקל מושך וסקסי לחלוטין אין כמוהו בעולם הלוואי והיו קונים לי בובה גומי שלו ואני והוא היינו משתעשעים יום ולילה...!!!! עכשיו...שאלה אליך... מאיפה הפיצול אישיות הזה הגיע פתאום?!?!

L i v i

New member
אתה יודע שלא צריך הרבה בשביל

להגיע ל"נוורלנד" של מייקל ג'קסון.... תתקשר אליו , תגיד שאתה רוצה לקפוץ לביקור (מפוקפק לטעמי...) אבל אתה גר בישראל - תאמין לי , הוא יארגן לך הכל כי אחרי המשפט לא באו לבקר אותו הרבה ילדים... אהההה , נראה לי שזהו . תהנה(?!)

RoY Circa182

New member
תודה

מאיפה לך ד"א? חחחחח יש נסיון? :) את חדשה פה? את לא מוכרת כול כך :)

L i v i

New member
אה , כן? זה היה לפני שבוע?

טוב , לפחות מישהו יודע מתי הצטרפתי....:) אה , רוי (זה השם?) - לא ,אין לי ניסיון כי יש לו העדפה לבנים.. ;)

RoY Circa182

New member
שיט

רציתי להביא את בתדודה שלי לסיבוב חוויות בביתו של האיש הנדיב וואואו...הוא ממש כמו העץ הנדיב רק...שיש איזה משו שלא דומה ובטח גם מצחיק אבל לא עולה לי לראש אחד כזה עכשיו =\

RoY Circa182

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ההודעה הזאת נהייתה הצלחה גדולה!!!!!!! של 2 חברים שלי אחד מהם יוני ואחד מהם הומו :) השתמשו במה שרשמתי לאוואי שלהם!!! רגע אני צריך לבקש זכויות יוצרים לא?

RoY Circa182

New member
כע

והוא חשב שזה שלך עד...שאמרתי לו שזה לא...והבאתי לו את המקורי חחחחחחח

למעלה