תגידו... ירמי עובד על אלבום או משו כזה? כבר ממש בא לי לשמוע שירים חדשים שלו...
ה היינישון New member 17/8/05 #1 תגידו... ירמי עובד על אלבום או משו כזה? כבר ממש בא לי לשמוע שירים חדשים שלו...
N N o l o g o New member 17/8/05 #2 ממ לפי מה שהוא אמר בהופעה האחרונה שלו, כנראה שכן, אבל בינתיים אין מידע נוסף..=)
ה המשינאית New member 18/8/05 #3 אין לי שמץ... אבל הוא כבר מבצע שיר חדש שלו "חשק" בהופעות, אז זה אומר משו לא?..
ש שלמונזה New member 18/8/05 #4 עכשיו בואי נחשב רגע ../images/Emo168.gif כמה זמן הוא כבר עושה את השיר חשק [ורק חשק] בהופעות? לפחות איזה שנה כבר. וכמה זמן לקח מאז ששמענו שאוטוטו יוצא קליפ לכמה נדבר ועד שיצא? אז אני מעריכה שעוד שנתיים ככה יהיה אלבום חדש [בהנחה שהוא עובד עליו]
עכשיו בואי נחשב רגע ../images/Emo168.gif כמה זמן הוא כבר עושה את השיר חשק [ורק חשק] בהופעות? לפחות איזה שנה כבר. וכמה זמן לקח מאז ששמענו שאוטוטו יוצא קליפ לכמה נדבר ועד שיצא? אז אני מעריכה שעוד שנתיים ככה יהיה אלבום חדש [בהנחה שהוא עובד עליו]
A alexa14 New member 18/8/05 #6 לכל מי שלא הבין נכון... ירמי עובד על דיסק חדש. זה 100% נכון. כל מי ששמע את 'חשק' ואמר - בטח עוד שנתיים, אז אולי. אבל הם עובדים, אני מכירה את יונתן הבסיסט, והוא אמר שעובדים.
לכל מי שלא הבין נכון... ירמי עובד על דיסק חדש. זה 100% נכון. כל מי ששמע את 'חשק' ואמר - בטח עוד שנתיים, אז אולי. אבל הם עובדים, אני מכירה את יונתן הבסיסט, והוא אמר שעובדים.