תגידו

קפת

New member
תגידו

יש מצב שעכשיו, אחרי שההתנתקות התנתקה, והמתנתקים ההתנקנקו, יש סיכוי שכתום יחזור להיות רק כתום, ושאם אני אלבש, נניח חזיה או מכנסיים או סנדלים כתומים, לא יאשימו אותי בחתרנות לאומית? לא שאני מתכוונת. זה צבע איכסה. חרא חרה צבע. אבל סתם, רציתי לדעת...

תגידי, את עושה צחוק?

כלומר, מכל האנשים שבעולם שאני מכירה את היחידה שמסתובבת עם ראש כתום מלידה. אני דווקא הייתי מציעה לנתק ת'ראש שלך מהצוואר, כי אם כבר התנתקות אז שתהיה מושלמת.

קפת

New member
זה לא כתום

זה נחושת. וזה לא מלידה, זה מלוריאל. נראה לך הייתי מסתובבת עם צבע של תפוזים על הקרקפת שלי? נראה לך?

כן. כן. דווקא נראה לי. לגמרי. אפילו

זה לא נחושת מאמי. זה דומה יותר לצבע של הצירים החלודים שבנגריה של לאטיף אל חביבי שנמצאת בכפר בארה. אני לא מאמינה שחברה כמו לוריאל, שיש להניח שמכבדת את עצמה תשווק צבע כזה. למה שלא תצבעי לגוון טיטניום מותק? זה מאוד אופנתי היום הגוון הזה והוא משתלב נפלא עם מקררי S.B.S. מה יש, לא נראה לך?

קפת

New member
יש טיטניום בורוד פוקסיה?

ותגידי לעלק יהשוע שלך, שבוהה שם מתחתיך ועושה קולות של דישוושר, שיכנס מיד למטבח.

softy

New member
יש ריח

של כלורופיל בורוד פוקסיה. תלכי על קורוזיה ארגמנית עם משיחות קלות של אבץ.

קפת

New member
שלום סופטי

אני רואה שהשנים ממשיכות לרכך אותך. אפשר למשוח אותך למלח משיח? כי יש כבר חמור וחבל שלא ננצלותו.

softy

New member
אם החמור הזה

מצויד כדרכם של חמורים במה שהטבע חנן אותם [בטח על חשבוני] הרי שאני משאיר בידייך את זכות הניצול הראשונה. אנחנו המשיחים מסתפקים גם בחמור משומש.

קפת

New member
אני כבר לא משתמשת

בחמורים. ניגמלתי. יש לי מטשטשי תודעה חזקים יותר ועם הרבה פחות תופעות לוואי.

softy

New member
רק תקפידי

שהוא לא עשוי מחומרים מסרטנים ושתהיה עליו תוית של ידידותי לסביבה, שנדע שהוא עשוי מחומר מתכלה.

אזה למה לעזעזאל

את ממשיכה להטריד אותי? ובכלל, התודעה שלך מטושטשת מלידה, ככה זה שחבל הטבור נכרך סביב הצוואר לשמונה דקות.

softy

New member
שמונה דקות זה טרמינלי

עת השתחררתי הרופאים המליצו לי ביקור חודשי בנמל התעופה...

קפת

New member
הרוחב, הקוטר, העומק

כולם קובעים, אבל הרבה רוך לא מצאתי בחמור הזה.

אוי א- ברוך?

ככה? תתפלאי קפת, לכל חמור ישנה נקודה רכה בעיקר אם יושבים לו מספיק זמן על הזנבנב.

קפת

New member
אבל יש זנבנבים

שאם יושבים עליהם, הם הופכים להיות נקודה מאוד קשה, שחבל"ז...

למעלה