תגידו...

תגידו...

זו רק אני, או שיש פה עוד אנשים שחלק מהקליפים של טורי שבין אנדר דה פינק לבין הביקיפר פשוט מזעזעים אותו?? אני ממש אחוזת פלצות מחלק מהקליפים שלה, עם העכברושים, החזירים, האיברים הקטועים שיש להם עצמאות משלהם, דמויות קטטוניות, טירות מזעזעות, זאבים, ריצה ביער תוך טיפטוף דם, גילוח ליד הכנסיה ועוד דברים שאותי אישית פשוט מזעזעים... לעומת זאת בהופעות החיות שלה ובקליפים הראשונים והאחרונים - אני מתמוגגת... יש עוד מישו שמרגיש כמוני אולי??

פלוטו24

New member
אני דווקא אוהב את זה

כל אחד וטעמו הוא. בקליפ god אני זוכר שהיא מחזיקה חולדות וכל מיני נוזלים משונים מציפים את הקליפ. וזה די מתאים לאווירת השיר... גם הקליפ של spark שלדעתי הוא אחד היפים ביותר שלה, מתאים מאד וגם הרעיון יפה. אתה לא מבין מי רודף אחריה ולמה והסוף משאיר אותך פעור פה כשהנוסעים לא מצילים אותה וממשיכים בדרכם ומשאירים אותה לגורל לא ידוע.

פלגיה

New member
אורי, נכנסתי במקרה

איזה כיף לראות אותך. לא יודעת להגיד על טורי כלום...

הי הי הי ../images/Emo24.gif

כיף לראות אותך פה גם!!!
אולי תישארי ותשמעי מי זו אלילתי אדומת השיער? בשבילי היא הסם המרפא לנשמה ומי צריך לאכול אכילה כפייתית כשיש את המוזיקה של טורי.... אוח ללקק ת'אצבעות!!! נ.ב. מזמן לא ראיתי אותך בבלוגי הקט ואם כבר, זו הזדמנות להזמינך שוב להתארח בו!!
אור

avivs

New member
הקליפים

היותר מאוחרים הם היותר טובים שלה. כן, הן מוזרים, אפילו מזעזעים, אבל זה מה שמצליח לייחד אותה.

northern lad

New member
לא מזועזע כלל, להפך.

הקלפיפים שלה מיצגים יותר מכל דבר אחר את הדרך שהיא עברה מתחילת דרכה עד היום...זה התחיל מהדיסק הראשון שכלל שירים חשופים וכך גם נראו הקליפים, מינימליסטיים,אישיים, פשוטים וברורים (אולי כי כל תוספת היתה מיותרת ובאופן אישי אני פחות אוהב אותם, צר לי.).הקליפים מ-UNDER THE PINK, מענינים יותר, מורכבים יותר(אולי היה כבר יותר כסף...) נועזים יותר ובעיקר יפים יותר, טורי נחשפת בפנינו כאמן מיוחד עם ראיה שונה שלא מפחד לחשוף את זה גם בצורה וויזואלית, כאב זה כאב, דם זה דם.... הקליפים מ-bfp, נו איך אפשר להשתוות בכלל לקליפ היפה ביותר שלה עד היום בעיני ל-caught a lite sneeze, ומשם ל-ftch, הדיסק הקודר ביותר שלה עד היום שבו היא נוגעת בעצבים החשופים של הכאב, אחד הדסקים היפים שלה בעיני, מ-spark המדהים ועד ל-iiiee, שרק נותר לי לדמיין איך נראה היה קליפ לשיר המצמרר הזה שבהחלט הוא אחד האהובים עלי עם לא האהוב ביותר(אני מדמיין משהו בכנסיה גותית מדהימה...נו טוב מותר לי לדמיין לא?), ואין ספק שבהמשך היא כבר מתונה יותר(חוץ מהיציאה עם הרגל המהלכת שאותי דיי מצחיקה ולא ממש מפחידה) ועד ימינו אנו עם sweet the sting הפשוט שמאוד נהיניתי ממנו (אבל יש לי הרגשה שאני כבר משוחד וגם עם היא תחליט להוציע קליפ שבו היא מפצחת גרעינים בסנטר כנראה שאוהב אותו גם.)

למעלה