אני מס' 5
F fungas New member 12/7/05 #23 ככה אתה מופיע בטבלה באתר הרשמי אחרי מרוץ אשדוד. זה מה יש. אתה 58. לך תתווכח עם הנהלת הליגה. אה, רגע! זה אתה. מושחט. שיהיה 5.
ככה אתה מופיע בטבלה באתר הרשמי אחרי מרוץ אשדוד. זה מה יש. אתה 58. לך תתווכח עם הנהלת הליגה. אה, רגע! זה אתה. מושחט. שיהיה 5.
R R520F שם זמני New member 13/7/05 #36 אתה יכול לבוא עם 46 במילא אתה יכול לשים אותו רק על המצח יא חסר אופנוע.............. ומכיוון שהפעם אני לא מגיע למירוץ גם לא בתור צופה אזזזזזזזזזז ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל ם ו ת נ ו ב ג ז
אתה יכול לבוא עם 46 במילא אתה יכול לשים אותו רק על המצח יא חסר אופנוע.............. ומכיוון שהפעם אני לא מגיע למירוץ גם לא בתור צופה אזזזזזזזזזז ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל ם ו ת נ ו ב ג ז
J JHON דיר New member 12/7/05 #26 אני לא יודע איך להגיד את זה ../images/Emo2.gif מהזוית הזאת זה נראה כאילו הכרוב עוקף משהו דינמי ???????????!!!!!!!!!!!! סתם סתם מתלוצצים. שיהיה הצלחה ואל תחזור בלי גביע
אני לא יודע איך להגיד את זה ../images/Emo2.gif מהזוית הזאת זה נראה כאילו הכרוב עוקף משהו דינמי ???????????!!!!!!!!!!!! סתם סתם מתלוצצים. שיהיה הצלחה ואל תחזור בלי גביע
כRובי New member 12/7/05 #27 דווקא זה יותר בכיוון של עוקפים את הכRוב מבפנים ומה זה החתימה הזו? פתאום חסר לך כוח ? ד.ביל!
J JHON דיר New member 12/7/05 #28 ../images/Emo124.gifעברית!! עברית!! שים לב לחלק המודגש- "גם אני מחפש KTM 640 אנדורו שנת 98-00 בשביל שי... אני חסר לי כוח אני...(אייקון של אצבע מתחת לעין). ואל תשכח גביע!!!
../images/Emo124.gifעברית!! עברית!! שים לב לחלק המודגש- "גם אני מחפש KTM 640 אנדורו שנת 98-00 בשביל שי... אני חסר לי כוח אני...(אייקון של אצבע מתחת לעין). ואל תשכח גביע!!!
כRובי New member 12/7/05 #25 יש מינימום גודל לספרות (מפורט באתר) ואם האופנוע שלך יכול לשאת את הספרות 9999 במינימום הנדרש, כנראה שאתה לא צריך להתחרות בסופרמוטו...
יש מינימום גודל לספרות (מפורט באתר) ואם האופנוע שלך יכול לשאת את הספרות 9999 במינימום הנדרש, כנראה שאתה לא צריך להתחרות בסופרמוטו...
L Le Duke New member 12/7/05 #33 קח את 44. בטוח תגיע לפני הרושמת ../images/Emo3.gif ותנקה את האופנוע!
4 45degrees New member 13/7/05 #37 תשים את המספר 45- יהיה לך מינוס צמיג קידמי תקין למירוץ.... ואל תתחכם: אל תשים 90/2 או 5*9 או כל שילוב מתמטי אחר שמזכיר 45 כן? אל תתחכם אמרתי - גם שורש של 2025 זה לא טוב.
תשים את המספר 45- יהיה לך מינוס צמיג קידמי תקין למירוץ.... ואל תתחכם: אל תשים 90/2 או 5*9 או כל שילוב מתמטי אחר שמזכיר 45 כן? אל תתחכם אמרתי - גם שורש של 2025 זה לא טוב.
M mishmishoid New member 13/7/05 #38 ../images/Emo163.gifhehehehe ../images/Emo6.gif סדרה הנדסית הולך.. ?
4 45degrees New member 13/7/05 #43 עכשיו ברורה לגמרי ההפכה בשמאלית במגידו. תגיד שזה מספר 13, ואז אני לא מתקרב אליך מאחור יותר. ה 13 גם נמצא על הכלי של הכרוב לשעבר - המממממממממ.......... מסביר עוד הפכה אחת.
עכשיו ברורה לגמרי ההפכה בשמאלית במגידו. תגיד שזה מספר 13, ואז אני לא מתקרב אליך מאחור יותר. ה 13 גם נמצא על הכלי של הכרוב לשעבר - המממממממממ.......... מסביר עוד הפכה אחת.
A asparagos New member 13/7/05 #44 או שיש לך משהו נגד ירקות או בעד?!... שהרי בשני המקרים לא דרסת... ו... 13 לא רק נמצא על הכלי של הכרוב לשעבר, אלא זה גם אותו כלי אם שכחת.
או שיש לך משהו נגד ירקות או בעד?!... שהרי בשני המקרים לא דרסת... ו... 13 לא רק נמצא על הכלי של הכרוב לשעבר, אלא זה גם אותו כלי אם שכחת.