תגידו,

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
תגידו,

יש פה אנשים מט' שיוצאים למדצופי?

dafi daf

New member
אני בט' אבל אני כנראה לי יוצאת

למד"צופי בגלל בעיות כספיות...
חבל,דווקא רציתי...

לאאאאאאאאאא... דאפי...

ממש ממש תנסי... המדצופי זאת חוויה אדירה.. חבל אם תפסידי אותה.. באמת

jast

New member
איזה באסה..

אנחנו עשינו מלא מכירות עוגות ובשבוע הספר מכרנו ספרים.. עכשיו במקום 1100 זה עולה 620... ותגידי, את לא יכולה נגיד להרשם ולהחזיר את הכסף אחר כך או משו?

TheBlackFairy

New member
אוי חבל../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

מד"צופי זה אחד הסמינרים המעולים שיש בתנועה וחבל שתפסידי אותו
. את לא יכולה לעשות ביחד עם הקבוצה שלך מכירת עוגות או סוג של גיוס כספים אחר שיעזור לך לצאת וגם לכל שאר הקבוצה
. את לא גרה במקרה בקיבוץ
.

dafi daf

New member
אני גרה בקיבוץ אבל הוא מתפרק...

כאילו הוא לא משלם לנו אפילו חלק מזה וגם לא ממש אכפת לו... המועצה מסבסדת לנו ואנחנו דווקא כן אמורים לעשות איזו מכירת עוגות ובעיקרון אני אמרתי לאימא שלי שאני אשלם על חצי מהכסף הפרטי שלי אבל בלע אני בכלל לא בטוחה שאני יכולה להירשם עכשיו...

jast

New member
פאאאאאאאק!

רינה בסוף אני רק ב5 ימים האחרונים.

jast

New member
בסוף..

אבל אני אבוא יומיים אחר כך... אני יהיה באיטלי... דונט וורי, אני אביא לכם הרבה מתנות ו..

dafi daf

New member
בלע ראיתי את זה רק עכשיו../images/Emo4.gif

טוב אני אדבר עם המק"קים נראה מה יהיה... בכל מקרה,במכתב שהביאו לנו כתוב שזה קודם ביער חוליות ורק אח"כ במוסד "גלבוע",זה לא אמור להיות הפוך? שקודם המד"צים ואח"כ הצופי?

בואוי אני אסביר לך...

עד למדצופי של שכבת פלך המדצופי היו שני סמינרים.. קודם הצופי.. וקצת אחכ המדצ... בשנה שהייה תורה של שכבת פלך לצאת למדצופי איחדו את שני הסמינרים והוסיפו גם את המובילים.. והכלן בגלל שבאותה שנה גם נערכה השומריה אז הייה צריך לקצץ בעלויות... ראו שזה ראיון ממש טוב אז החליטו להשאיר אוץם ביחד.. אבל השנה החליטו לעשות את הצופי לפני המדצ.. אני חושבת שזה ממש מעולה!!! דאפי.. דברי עם המקקים.. בטח אפשר לעשות איזה משו...

jast

New member
רינה יא בנאדם מעצבן...

תפסיקי לחשוב שאת יודעת הכל!!

dafi daf

New member
נרשמתי../images/Emo9.gif

אבל וואי זה נראה לי ממש מוזר שקודם הצופי? למה זה יותר טוב לדעתך?

more mor

New member
NOT!!!!!!!!!

את שני הסמינרים מד"צים וצופי איחדו למד"צופי כשהשכבה שלי יצאה אליו שזאת שכבת "אחווה" (המשלחת שנכנסת עכשיו לי"ג) וזה הלך קודם סמינר מד"צים וישר אחרי נוסעים לצופי. וזה קרה כי אחרי שעושים היכרות במצד"צים מתגבשים בצופי... אני לא בטוחה עדיין למה הפכו את הסדר של הסמינרים אבל בעוד שבועיים אחרי שאני אעבור את ההכנה אני אוכל לספר לכם.. ונתראה שם..אני אהיה בצוות המדריכים!

למעלה