תגידו...

noinga

New member
תגידו...

בפורום הזה הבוגדים הם בוגדים באופו עקרוני?... אני קוראת ולא ממש מבינה...כשנגמר סיפור צריך למצוא מהר חדש?........מה......? מוזרה לי ההתייחסות פה לעניין כאילו, הלב נשבר, החוקי לא מבין ועד שלא יהיה סיפור חדש לא נשתקם?........מה עם לחשוב על בגידה עם החוקי?........ שלכם, נבגדת

כשהלב נשבר../images/Emo14.gif

לרוב לאחות אותו דרוש זמן.. מאהב חדש אחרי מערכת אהבה רצינית..זו מערכת מנחמת.. לא מערכת אהבה. לכן..אני לא חושבת שצריך למהר לקשר חדש! השיקום הוא תהליך ריגשי אישי שלא תלוי בדבר ובאשר למחשבות, הן קיימות תמיד כך או אחרת..

אין הכללות

כל אחד בוגד ממניעיו הוא, מחוסריו הוא. אני לדוגמא, לא רציתי, לא ציפיתי, לא חלמתי שאהייה חלק מקהילת הבוגדים. זה התחיל בשיחה עם מישהו בעבודה, כשראינו שיש לנו הרבה מן המשותף, והחלטנו להישאר חברים, ודיברנו גם אחרי שעות העבודה, ודיברנו ודיברנו, ולאט לאט גם נמשכנו אחד לשניה, ו..הופ, התאהבתי. זהו, אחרי שנישבר הלב פגשתי שוב מישהו מקסים, שזה גם לא החזיק מעמד הרבה זמן... ועכשיו אני לבד... וסבבבבבה לי לבד.. בנתיים בכל אופן.

אנטוני2

New member
אני מגיד....

ערב טוב שבר בזוגיות כמעט שאינו ניתן לאיחוי, גם כשיש המון רצון טוב וכן מצד שני בני הזוג, מה שהיה הוא לא מה שיהיה, במצב הטוב אפשר אולי לאסוף את השברים,למלא את הסדקים במילוי, ולצבוע מחדש את הזוגיות, לכאורה זה נראה כמו המקור, אבל ממש לא, אולי ליד, אולי כמו, אבל לא המקור, שבר הוא שבר,עם כול ההשלמה והרצון הטוב לסלוח והנכונות לפתוח פרק חדש, עדיין השבר קיים בזכרון, ומה שהמוח רוצה לזכור אינו ניתן למחיקה, זה קיים שם ותמיד יהיה שם,גם אם בני הזוג שומרים על איפוק ואינם מביאים זאת לידי ביטוי, תמיד זה מרחף באוויר, בהנחה שאיני רוצה לפרק, ולכך יכולות להיות המון סיבות, אני תמיד חייב לחזור למסגרת החוקית, מה שאין כן לכול מסגרת אחרת,וזהו ההבדל הגדול,

ולדעתי

מישהו כבר אמר פה, זה לא שמחליטים לבגוד באופו עקרוני, אבל כן, אחרי הפעם הראשונה זה רק ענין של זמן עד שתבוא הפעם השניה ו.. השלישית.. בהסתייגות אחת, חייב להיות קליק עם האדם ,(אצלי כמובן) אחרת אין על מה לדבר!

סתירה פנימית ...

אם מדברים עם החוקי על בגידה .... יש שתי אפשרויות - אם הוא/היא מסכימים אזי זה לא בגידה, לא ? .... כי הכל ידוע - אם הוא/היא לא מסכימים אזי הדרך הרבנות מתקצרת משמעותית .... אם ככה ... למה לספר ??? למה ? לסבך עוד את המצב ? ממש לא כדאי

אור36

New member
קשה עם זה קשה ללא זה../images/Emo62.gif

ואני מדבר על הרצון לקשר מקביל, וכל אחד מגיע לעוצמה אחרת,(בקשר המקביל) ולכן כאשר זה מתפוגג, זה משאיר משקע שונה,אבל בכל מיקרה זה חסר ומשאיר מין חלל שרוצים למלא אחרי זמן.

אני יודע שקשה זה טוב .. לא ?

אם הכל היה קל ובטוח אזי החיים היו משעממים לכן עד גיל 120 קצת קשה פה ושם לא מזיק ....

אור36

New member
קשה טוב שיש שיניים../images/Emo8.gif

וכמובן בוקר טוב לכוכולוכולם

למעלה