תגידו, מה בעצם עלה בגורל כל התמונות שצולמו במפגש? עד עכשיו ראיתי רק שתיים...
ע ערפיח New member 14/5/05 #1 תגידו, מה בעצם עלה בגורל כל התמונות שצולמו במפגש? עד עכשיו ראיתי רק שתיים...
ע ערפיח New member 14/5/05 #3 למה שלא תנסה להעלות אותן לאתר כמו Imageshack, או אפילו לאיזה אלבום תמונות של וואלה או משהו בסגנון? ממשק העלאת הקבצים של תפוז באמת מעורער-משהו.
למה שלא תנסה להעלות אותן לאתר כמו Imageshack, או אפילו לאיזה אלבום תמונות של וואלה או משהו בסגנון? ממשק העלאת הקבצים של תפוז באמת מעורער-משהו.
R REMBRANT New member 15/5/05 #5 האפשרות היחידה לעלות תמונות שנתקעות היא להקטין את משקלם בפוטושופ וזאת בתפרית image - image size
R REMBRANT New member 15/5/05 #6 קבצים שמעל 170 קילוביית ניראה לי שלא יעלו יש להקטין התמונות ולשמור אותם באיוכות בינונית בפוטושופ
S sharon82 New member 15/5/05 #4 לי יש גם כמה תמונות... מי שמעוניין אני אשלח לו אותן איך שהוא והוא כבר יטפל בזה, כי אני לא ממש הצלחתי... העברתי אותן כאן למישהוווווווווו אך זה פשוט לא... ... אתה מבין...
לי יש גם כמה תמונות... מי שמעוניין אני אשלח לו אותן איך שהוא והוא כבר יטפל בזה, כי אני לא ממש הצלחתי... העברתי אותן כאן למישהוווווווווו אך זה פשוט לא... ... אתה מבין...