תגידו..

תגידו..

חוץ ממני.. מישהו הלך בסוף לקורס בבת- דור (שנגמר היום)?? לדעתי.. החלק הכי טוב היה הסדנא של הרקדניות של ענבל פינטו שהייתה לי היום... היה מדהים!!!!!!!!!!! למדנו קטע מאויסטר ושני קטעים ממה טוב בירח והיה כל כך כיף!! חוץ מזה השיעורי קלאסי היו קצת מאכזבים מבחינת הרמה והסדנאות היו נחמדות... וזהו.... אם מישהו היה ורוצה לספר אז אני אשמח לשמוע....

FrEaK DaNcEr

New member
אני הייתי ../images/Emo13.gif

היית בקבוצה ג'? גמני הייתי אמורה, אבל אני רוקדת בבתדור, ולא יכולתי אחרי הצהריים להיות. אז הייתי בקבוצה של הבוקר... ממש אהבתי את הסדנא של פינטו, הם עשו לכם גם איפרוביזציה (או איך שלא כותבים את זה?!) דווקא הכי נהינתי בשיעור של נעמי פרלוב. היא מעולה. מי לימד אותכם קלאסי?

...

בת כמה את? לא, הייתי בקבוצה של הכי קטנות, ב' (אני בת 14).... זה גם בבוקר... ביומיים הראשונים לימד אותנו יעקוב והיום ראובן.... הרמה ממש הפתיעה אותי.... רוב האנשים היו ברמה ממש נמוכה מבחינת הקלאסי.... אבל בכל זאת היה נחמד... והמודרני עם נעמי פרלוב באמת היה כיף... וגם ההיפ הופ... למרות שזה היה ממש קשה... אה ובסדנא של ענבל פינטו לא עשו לנו אימפרוביזציה- למרות שבמערכת שנתנו לנו כתוב שזה סדנת רפרטואר לא אימפרוביזציה כמו שהיה כתוב בפלייר שלהם... לכם הן עשו?

FrEaK DaNcEr

New member
כן..

אני הייתי בקבוצה ב', למדנו עם אותם מורים אבל עם בנות בגילאי 15-17כזה.. אז עשו לנו שיעורים עם מבנה טיפה שונה... פינטו עשו לנו אימפרוביזציה ורפרטואר מאויסטר ומה טוב בירח? או משו כזה... לא זוכרת תשם המדוייק

וואווו

למדת קטעים מ"מה טוב בירח"?!? נשמע ממש מעניין! ספרי איך היה! וכמה ימים?!?

NoNoSh005

New member
גם אני הייתי!

ואני נהנתי נורא מהכל... והיום דיויד קרע אותנו..אבל היה מעולה!!

למעלה