קרה לכם שלא לקחתם כדור איזה יום? אתם יודעים פיספסתם??????? כל השבוע לא הייתי בבסיס הייתי בבית ופשוט היו כמה פעמים שפשוט לא זכרתי לקחת את התרופות..... זה ממש נורא?!
כמה מהן גם בכוונה ולא קיבלתי שום התקף מזה (לא כזה שידוע לי עליו, בכל זאת הכל אצלי קרה בשינה לפני התרופות). אבל זה כל אחד לעצמו, לא כדאי ללמוד מהנסיון של אחרים בדבר כזה.
לכל אחד. לגבי התוצאות זה משתנה. אם מישהו חדש בעסק או לא מאוזן מאוד לא כדאי לפספס. להקפיד לקחת בזמן. אם מישהו/י מאוזנים תקופה ארוכה אם שוכחים פעם בהרבה זמן זה לא אסון כזה גדול. בכלל לא לשכוח לקחת.
פעם אחת שהייתי במתח מצב נפשי ממש קשה ופעם אחת השבוע, כשעברתי ניתוח ואחריו לא יכלתי לשתות לא יכלתי לאכול כלום ואני חיה טוב מאוד בלי פרכוסים אגב בקשר לניתוח למי שתהה- זה ניתוח אף אני עם גבס עכשיו ונפוחה
אם אני לא נוטלת תרופות יש לי בחילות ,כנראה תוצאה של חרדה מהתקף. ולזוהר המתוקה: החלמה מהירה מהניתוח שעברת ואני מאוד מקווה לראות כאן תמונה בפורום בפרופיל גאה
חחח ואי זה ממש מוזר לי ...פעם או פעמיים אני לא בטוחה אבל כולכם בכלל לא שמים על הקטע של הכדורים ... טוב אולי זה רק בגלל שאני חולה רק שנה וארבעה חודשים?! ועוד אומרים שהאנשים המבוגרים יותר אחריים...חעחעחע