תגידו......

תגידו......

קרה לכם שלא לקחתם כדור איזה יום? אתם יודעים פיספסתם??????? כל השבוע לא הייתי בבסיס הייתי בבית ופשוט היו כמה פעמים שפשוט לא זכרתי לקחת את התרופות..... זה ממש נורא?!

שי מאיל

New member
לי אישית יצא לפספס הרבה פעמים

כמה מהן גם בכוונה ולא קיבלתי שום התקף מזה (לא כזה שידוע לי עליו, בכל זאת הכל אצלי קרה בשינה לפני התרופות). אבל זה כל אחד לעצמו, לא כדאי ללמוד מהנסיון של אחרים בדבר כזה.

חייםלוי

Member
מנהל
בהחלט קרה לי ואני מאמין שזה קורה לכ

לכל אחד. לגבי התוצאות זה משתנה. אם מישהו חדש בעסק או לא מאוזן מאוד לא כדאי לפספס. להקפיד לקחת בזמן. אם מישהו/י מאוזנים תקופה ארוכה אם שוכחים פעם בהרבה זמן זה לא אסון כזה גדול. בכלל לא לשכוח לקחת.

קרה לי מלא פעמים

שפספסתי או ניסכרתי ששחכתי בבוקר/צהריים/ערב... עד כה לא קרה ממש אסון.. כאילו.. אני זוכרת שההתקפים האחרונים קרו שלקחתי הכול לא באיזה פעם שפיספסתי..

קרה לי פעמיים

פעם אחת שהייתי במתח מצב נפשי ממש קשה ופעם אחת השבוע, כשעברתי ניתוח ואחריו לא יכלתי לשתות לא יכלתי לאכול כלום ואני חיה טוב מאוד בלי פרכוסים :) אגב בקשר לניתוח למי שתהה- זה ניתוח אף אני עם גבס עכשיו ונפוחה :)

לא קורה לי כבר 18 שנים../images/Emo142.gif

אם אני לא נוטלת תרופות יש לי בחילות ,כנראה תוצאה של חרדה מהתקף. ולזוהר המתוקה: החלמה מהירה מהניתוח שעברת ואני מאוד מקווה לראות כאן תמונה בפורום בפרופיל גאה
! תרגישי טוב חמודה

S E M 151

New member
בוקר טוב

פעם אחת פיפסתי עם הדר כשהיא עוד הייתה בהתחלת הטיפול, והיה לה התקף קל, מאז לא לוקחת סיכונים.

פעם אחת שחכתי לתת לה מאוד נלחצתי

ואז התקשרתי לרופא לשאול מה עושים המלצתו הייתה לתת ברגע שנזכרתי גם אם זה אומר מנה כפולה באותו יום.

dikla528

New member
מזה רק אני פיספסתי רק פעם א ח ת ?!

חחח ואי זה ממש מוזר לי ...פעם או פעמיים אני לא בטוחה אבל כולכם בכלל לא שמים על הקטע של הכדורים ... טוב אולי זה רק בגלל שאני חולה רק שנה וארבעה חודשים?! ועוד אומרים שהאנשים המבוגרים יותר אחריים...חעחעחע :)

עדין לא פספסנו.

הבת שלי מאוד אחראית לנושא.ואין פיספוסים, אבל קרה לנו שנסענו לביקור לחברים , ואני חזרתי הביתה ובחזרה לחברים.

טלטול232

New member
אף פעם לא פיספסנו

טלטול לוקחת תרופות כבר עשרה חודשים ואף פעם לא פיספסנו

למעלה