תגידו

odedee

New member
תגידו

רק אני קיבלתי מסר מ-moti01, שמספר לי בשמחה שיש ביטוח רפואי שמכסה איידס? האם זו רק תחושה שלי או שמא זה מגיע מהמחשבה המפגרת שאיידס הוא מחלה של הומואים? כנראה שהכותב מתעקש להוכיח שכינויו (מוטי, אפס אחד) נכון literally.

אבא גאה

New member
גם אני

וגם אני כבר התלוננתי על זה ......(אצלי בפורום) מש אידיוט המוטי הזה (ויפה אמרת "אפס אחד")

Woking

New member
איזו אכזבה

ואני חשבתי שמוטי אוהב אותי. אם זה מרגיע אותך גם אני קיבלתי את המסר.

Woking

New member
האמת

למעט העניין שלא אהבתי את הפרסום האגרסיבי, אני לא בטוח שאני מבין מה הבעיה בלפרסם ביטוח שמכסה איידס בקהילה הומוסקסואלית. שוב אני שואל בתמימות, זה שונה מלפרסם ביטוח שמכסה סקי בקרב פורום של חובבי extreme sport? אחרי הכל, ביחסי מין הומוסקסואלים לא מוגנים יש יותר סיכוי להדבקה.

odedee

New member
אתה בטוח?

ראשית כל, נראה לי שהתכוונת שביחסי מין אנאליים לא מוגנים יש יותר סיכוי להדבקה... יש גם סטרייטים שחובבים את זה, אתה יודע. ולסביות הן קבוצת הסיכון הנמוך ביותר. אמנם מספר חולי האיידס שהם גייז גדול מחלקם המשוער באוכלוסיה, אבל עדיין רוב עצום של החולים (בישראל - מעל 80%) הם סטרייטים. אני חושב שביטוח רפואי שמכסה איידס הוא דבר מצוין - לכולם. ואכן, אילו היו פונים אלי ומבקשים אישור לפרסום, אני מניח שלא היתה לי שום בעיה עם זה, להיפך. אבל מה שנעשה במסרים, "בהיחבא", הוא מטופש.

saritoosh22

New member
40% מנשאי האיידס בישראל הן נשים

סטרייטיות שנדבקו מגברים. נרקומנים שמשתמשים בהירואין (מחטים לא מחוטאות) נמצאים בקבוצת סיכון הרבה יותר גבוהה מאשר הומואים. האוכלוסיה הסטרייטית נמצאת בקבוצת סיכון הרבה יותר גבוהה מאשר האוכלוסית הגייז, היות והגייז הרבה יותר מודעים מחבירהם הסטרייטים ואחוז המשתמשים בקונדום בקרב קהילת הגייז הרבה יותר גבוה מאשר בקרב קהילת הסטרייטים.

ro99

New member
ואני כנראה לא גבר מספיק בשבילו

כי לא קבלתי כלום

een ogenblik

New member
גם אני לא

למה, רק בגלל שאני לא גבר הומו מותר לקפח אותי? דמי הפקר?

ronnl

New member
ההודעה נמחקה מייד כשהתקבלה

בלי לחשוב פעמיים

למעלה