תגידו

tomash11

New member
שחקנים זרים?

פוריג'נים?... בתור מנג'ר בבית"ר בליגה הישראלית, גם כשאני מציע שכר הרבה יותר טוב מהקבוצה שלהם, הם לא רוצים לבוא הרבה פעמים ולו בגלל שהם מרגישים שזו נסיגה בקריירה. כן, יש בעיות עם זרים בקטע הזה. מה גם שההנהלה לא מוכנה לתת יותר כסף למשכורות אפילו שהתקציב של הקנייה הוא כבר כמה מליוני דולרים בכיף. זה מצחיק שאפשר לקנות שחקן בשמונה מליון דולר אבל אי אפשר לתת לו יותר מ14 אלף דולר בשבוע. אז אם כאלה שאתה מציע להם יותר ממה שיש להם עכשיו לא מוכנים לבוא, בטח כאלה שרוצים יותר ממה שיש לך להציע... זרים טובים אפשר למצוא, הבעיה שהם טובים בעיקר לליגה הישראלית, אני נכון לעכשיו לא הצלחתי למצוא מישהו שהוא טוב ברמה בינלאומית, פרט לאדו שברצלונה קנו אבל לא שיחק אצלי בקבוצה בכלל, ולאחד שקוראים לו אראוג'ו און משהו כזה שאינטר קנתה אותו מהפועל תל אביב עונה אחרי שמכרתי להם אותו.

positive energy

New member
הודעה מיותרת../images/Emo13.gif

ריג'נים זה האלה החדשים בנוער שהם גילגול נשמות של שחקנים שפרשו, כבר שנתיים שלא הגיעו אליי שחקנים כאלה וגם לא אל קבוצות אחרות

חחחחחחחחח גילגול נשמות

האמת שמאז שהתחלתי לשחק במשחק(לפני איזה 5 שנים) שסיפרו לי על זה כ''כ ציפיתי לזה אבל אף פעם לא ראיתי את זה קורה.. אמרו לי שהם באים יותר טובים מהמקור

למעלה