תגידו...

ibookאינעל

New member
תגידו...

מה קורה עם עברית ועם אייפוד ??????????? יש חיה כזאת ???????????????????

finding nemo AB

New member
עברית לפוד

שלום לך. כן יש חיה כזאת וזה פיתוח פרטי מבית היוצר hebPod. כל הזכויות שמורות להם! לעוד פרטים כנס לאתר שלהם... האתר: www.hebPod.info

אני מזכיר כאן שוב את עניין האחריות

ידע לא מכבדים אחריות של איפוד שנעשה בו שינוי בתוכנת ההתקנה שלו אמנם אפשר להחזיר את המצב לקדמותו אבל נניח שהאיפוד יום אחד מפסיק לעבוד ואי אפשר לעשות כלום הגעתם לידע והם הצליחו להפעילו וראו שיש עברית ואז תצטרכו לשלם על התיקון למרות שהוא עדיין באחריות ותחשבו על זה....

finding nemo AB

New member
תודה שאתה מזכיר את זה...

תודה שאת מזכיר את זה זה חשוב. אבל עם כל הכבוד, אם משהו כבר יקרה לך תוריד את זה שלא יחשבו שיש לך את זה. אני אישית בעד זה כי סוף סוף יש עברית! אתה משתמש בזה או שלא?

ואם משהו יקרה ולא תוכל להוריד?

אה? הלך לך האיפוד ואי אפשר להפעיל אותו ורק בידע יוכלו להפעיל אותו מחדש אז הם פתאום יראו שיש עברית.... לא חוקית ופתאום הם אומרים לך תיקון יעלה ככה וככה וד"א האחריות מבוטלת לא חבל? ולא, אני לא התקנתי את זה אצלי זה מיותר לחלוטין בשבילי

LinkTree

New member
מסכים...

זה לא כזה עניין העברית - כמעט כול הדיסקים שיש לי בעברית כשהעברתי אותם ל AAC ה ITUNES נתן לי אופציה (כשהו מוריד את השמות מהאינטרנט) לא רק לשמות בעברית אלה גם באנגלית (או עברית באותיות אנגליות) ככה שזה ממש לא ISSUE בישבילי.

nitzan111

New member
אצלי האייטונז לא מוריד שמות בכלל

אני משנה את הכל ידנית וזה ממש מעצבן. כן גם כשאני מחוברת לאינטרנט ובנוסף כל פעם אני צריכה לעשות לאייפוד ריסט, עכשיו אני מתקשרת לידע.

למעלה