תגידו.....

תגידו.....

מי נשאר איתי היום לראות מלאך שחור? אבל נשארים עד הסוף!!!!!! מי שנשאר שישרשר את הסמל
ומי שלא שישרשר את הסמל
...

../images/Emo45.gif

כנראה
כי קרה לי כבר פעם שנרדמתי ממש לפני שהתחיל הפרק האחרון אבל ככה אני כל הזמו נשארת לראות(יש שידורים חוזרים ולא נראה
)

לא סגורה על זה.

יש מצב שאני יראה עד הסוף,כי רוב הפעמים אני נרדמת :[ יכול להיות שחברה תבוא לישון אצלי, אז אם היא תבוא אנחנו נראה עד הסוף. אז קחי אותי כחצי. ותחשבו כולנו (כל מי שאומר) יעשה אותו דבר בשעות הקרובות. :] מגניב לא?

kerenosha

New member
אמ...

ברור שאני נשארת! רק עכשיו התחלתי לראות מלאך שחור אז אין מצב שאני מפסידה אפילו פרק... וחוצמזה--->> אני בכלל לא עייפה היום...

נו../images/Emo35.gifאיך עברה עלייכם הצפייה../images/Emo35.gif

ראיתם הכל
ראיתם חצי
פרטו פה
אני ראיתי רק עד אחרי hallo,goodbay שזה הפרק האהוב עליי..אתם

ממ...

היה נחמד... ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים ואת הרביעי כבר לא עניין אותי... והיה נחמד... נרדמתי כשהפרצוף של ג'נסן מולי אז ישנתי נהדר

Nitzan122

New member
חזרתי רק

בשביל לראות את הסוף של Fuhgeddaboudit בדיוק לקטע שאחרי הקרב של מקס ואלק באסה.... והייתי ממש עייפה אז ראיתי רק בערך חצי של Exposure והלכתי לישון

בסוף אני נרדמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכון היה לפני זה קוויקי? אז אחרי קוויקי, בפרסומות בין קיוויקי ( אחרי שנגמר) לבין מלאך שחור נרדמתי!!!! אחרי שחיכיתי לזה כל השבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!! ספרו לי מה היה בארבעת הפרקים..... דחווווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מנסה להסדיר את הנשימה* !!!

למעלה