תגידו...

juggernaut

New member
תגידו...

כשיוצא הסרט ה-3..מה כולם הולכים ביחד להקרנה? נראה לי שכן לא...?...אנחנו אמורים ללכת אנחנו פורום שמכבד את עצמו... אזזזזז אני בעד! אני אומר עכשיו שכולם ידעו. ועוד משהו, שמעתי שמועה שכנראה הוא יוצא מאוחר יותר, יש בסיס לשמוע או שזה סתם שטויות?

AceMagician

New member
אני הצעתי את זה

אבל קיים מספר לא קטן של חברי הפורום אשר גרים בחלקים צפוניים או דרומיים בארץ. לי אישית אין בעיה גם אם תהיה לי בגרות ביום שלמחרת.

AceMagician

New member
מאוד נחמד

אבל איך חברים שגרים בחיפה או טבריה (ואני חושב שגם באילת) יגיעו להקרנה? ומדובר בחברים בולטים מאוד!

odiman11

New member
אני בקושי פה

אבל אני גם פה לפני כולם אפילו לפני נעמה...היהי לא יודע מה הקשר אבל אם כבר כולם פה הולכים עזריאלי זה לא הקולנוע הכי טוב...אם אתם רוצים באיזור הזה אני יכל לתת הרבה יותר טובים בקניון אילון למשל אני זוכר שהייתי בבכורה של פרק 2 ופשוט כל הגיקים באו לשם...הקולנוע היה שקט(חוץ מאיזה פלצן אחד לידי שניסה להראות חכם בזה שחקר את הסרט בקול..)

Obi Dan Kenobi

New member
אה.. בן כמה היה הפלצן הזה?../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

לא אני חושב שזה אני, אבל אני הייתי בבכורה באיילון, וממש התלהבתי מהסרט.. יכול להיות שפלטתי כמה מלמולים

odiman11

New member
20 ומשהו

והוא לא אמר דברים מבריקים...פשוט שראו את יודה הוא אמר "אההה...יודה, כן מעניין" ושארטו הוציא את הטילים הוא אמר "זה חדש".. דברים כאלה

odiman11

New member
אחלה מקום...

פוטנציאל כוסות שתייה ענקיים ובובות שעווה מאגניבות וזה דיי רחוק וקרוב לכל מקום ממש על כביש החוף

odiman11

New member
מישהו דיבר בשביל קיין?

אם כבר לראות סרט חשוב אני מעדיף להיות מאובזר עם הכלים הנכונים.....אה וכמובן שכחתי לציין שבסינמה סיטי אין הפסקה רק חסר הכובע המגניב הזה שאפשר לחבר אליו זוג פחיות

MajorWinters

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

הגבת למקום הלא נכון. הגבת להודעה בה דיברתי על קיין, אז התבדחתי איתך כאילו אמרת, בתוך קיין אפשר להכניס כסאות ושתייה....

למעלה