תגידו...

תגידו...

מישהו פעם רקד ריקוד על 5 ספירות?? אני עכשיו לומדת אחד..... זה כלכך מוזר.... אני יודעת שאת המוזיקה של הריקוד הזה כתבו במיוחד בשבילו אבל עוד מישהו מכיר ריקוד כזה???

prophecy girl

New member
לא..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

איזו מוזיקה? ואיזה ריקוד? נשמע ממש מעניין!

the mush

New member
אם אני לא טועה,

זה ריקוד יותר מהיר, הספירות שלו במקום שיהיו 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.. זה 1, 2, 3, 4, 5. סתם, אין לי מושג. סבס היה יותר שווה מטיטאן.

אהה../images/Emo13.gifחח ולא נכון../images/Emo3.gifסבס היה קטן והנ

והניק מלפני שנתיים
אם זה היה ניק עדכני זה היה קשור לפלי במקום לטיטאן
(וכמובן שלקמוש מושלמת שלי
)

Vitamin Chick

New member
רקדתי על 6 ספירות ../images/Emo12.gif ../images/Emo28.gif

כמעט 5 חחח... מתרגלים לזה

י ר ד נ י

New member
ואי נשמע מגניב...

זה מוזר אבל צריך להתרגל.. למשל אני כבר רגילה לארבע ספירות.. גם הגוף שלי יודע את זה.. ויש לי חוש קצב ממש מפותח... אז אם אני ירקוד על 5 ספירות זה יהיה לי מוזר... חחח אני אשמח לנסות... בכל אופן במודרני לפעמים הדגשים הם לא על ה4 או ה8... וזה מוזר לי... ספרי עוד על הריקוד הזה... ובאיזה מסגרת זה?!

LoooLitA

New member
ז"א, מקצב של 5?../images/Emo29.gif

אני לא חושבת שרקדתי, אבל הייתי רוצה להתנסות בזה. בעצם אני חושבת שפעם רקדתי על 7. זה היה מעניין... זה חשוב להתנסות בדברים האלה...

../images/Emo85.gif רקדתי על ../images/Emo3.gif 3..............

חיחיחיחיחיחיחחי ועל 8
אני אשתוק עכשיו.

פרטים

אני רוקדת בלהקה של ריקודי עם.. אבל אני רוקדת גם קלאסי (זה לא ממש משנה אבל בכל זאת)..... זה ריקוד ממש יפה, קוראים לו "מסיק זיתים" וכתבו את המוזיקה שלו במיוחד ללהקה שלנו.... גם אני רגילה לרקוד בקצב של 4,8 או 3 וזה היה די קשה להתרגל לחמש ספירות אבל בסוף כולנו (או כמעט כולנו...חח) הצלחנו....

למעלה