עונה שניה שאלת השאלות: מקס או אלק????????????
N Nitzan122 New member 22/10/04 #47 אממ אז אולי תשימו משהו חדש שכאתם עונים? מקס ולוגן עם או בלי הוירוס?
ש שודדת הקברים New member 22/10/04 #48 עם הוירוס-זה יוצר יותר מתח בינהם.. לוגן ומקס או אלק ואשה?(למרות שבסוף לא היה כלום בינהם..
A anauis New member 22/10/04 #49 אממממממ... מקס ואשה.... לזה אני קורא זוג..... סתם... לוגן ומקס, בין אלק ואשה כמעט לא קרה כלום, אולי אם היו ממשיכים תסידרה...
אממממממ... מקס ואשה.... לזה אני קורא זוג..... סתם... לוגן ומקס, בין אלק ואשה כמעט לא קרה כלום, אולי אם היו ממשיכים תסידרה...
A anauis New member 22/10/04 #50 איזה סוג טרנסג'נים אתם מעדיפים? את סידרת ה- x או את האחר (שכחתי תשם שלהם)
T The Charmed Angel New member 25/10/04 #51 את סדרת ה-X (ברור....) איזה רע אתם מעדיפים? אני לא מתכוונת לרעים הקבועים ליידקר או וויט, אלא לכול השאר שהם נלחמו נגדם במשך העונה הראשונה והשניה!!!!
את סדרת ה-X (ברור....) איזה רע אתם מעדיפים? אני לא מתכוונת לרעים הקבועים ליידקר או וויט, אלא לכול השאר שהם נלחמו נגדם במשך העונה הראשונה והשניה!!!!
ש שודדת הקברים New member 25/10/04 #52 די אהבתי את בטי האחות... שניסתה להרוג את מקס ב-harbor lights. רוברט בריספורד או רייצ'ל בריספורד?