תגידו...

Puchuuu

New member
הוא חצי סאיאני|מנחם|

אז כנראה שלא תמיד יוצר להם זנבO_O נמ...ד"א-אני חדשה^^

vegeta2

New member
ברוכה הבאה

בטח כרתו לו את זה בלידה כד שלא יהפוך לאוזארו. או שאולי לטוריימה לא היה כוח לצייר עוד ''מערכוני אוזארו''...

gokussj2

New member
אני מאמין שהכוונה הייתה שאצל...

חצי סייאנים אז זה אקראי פעם הוא יוצא עם זנב ופעם בלי

ssj38

New member
../images/Emo26.gif

כי לגוקו לא היה זנב מתי שצ'יצ'י היתה בהריון אבל היה לו בהריון של צ'יצ'י לגוהאן

gokussj2

New member
גם אז לא היה לו כבר...

את הזנב הוא הוריד עוד לפני הטורניר העולמי האחרון בדרגון בול וזה לפני שהוא פגש את צ'יצ'י שם זה הכל אקראי ולא יותר מזה

omrisupersayan

New member
כמה שטויות...

זה בגלל שגוקו כבר הפך לסופר סיין לסופר סיין לפני שהוא נולד וככה גם טראנקס בגלל זה הם בעיקרון לא צריכים זנב וגם הם הפכו לסופר סיין כל כך מהר, הגן של הסופר סיין התעורר שהאבות שלהם הפכו לזה. אזזזזזז ככה שהם לא היו צריכים זנב, הם חזקים מספיק עם הסופר סיין...

gokussj2

New member
אתה מדבר שטויות מאיפה הבאת את זה

אז מה אם הם כבר נולדים מספיק חזקים ועם הפוטנציאל להפוך לסופר סייאן איזה שטויות זה איך דבר אחד ישפיע על השני מה נראה הגן של הסופר סייאן אומר לגן של הזנב שמע לא צריך אותך יותר אתה יכול ללכת פחחחח.

vegeta2

New member
אני חושב ש...

שטראנקס וגוטן נולדו פשוט הוציאו להם את הזנב (עדיפות ראשונה) או שפשוט הם נולדו בלי כי הם חצי סאייאנים (למעשה... הם מוערבים LOL, מוהאהאהאהא).

vegeta2

New member
צריך לי לאכזב אותך

אבל זה מראה על דפיקות... מה זה קשור לכאן? מנצל את המקום? אז תפתח על זה נושא חדש יא משהו!

gokussj2

New member
אני מבין אותך אבל המנהלים בעצמם...

אמרו לנצל כמה שיותר שלא יפתחו מלא נושאים

vegeta2

New member
אתה לא קולט

הם מתכוונים שתנצל את הדברים שיש לך להגיד רק בנושאים שקשורים למה שאתה רוצה להגיד.... לא לכתוב משהו לא קשור באמצע שרשור על נושא לגמרי אחר

gokussj2

New member
לא הכוונה גם למשהו שלא קשור...

תראה בנושאים אחרים שניצלו ואפילו המנהלים כותבים משהו לא קשור אבל לא רק הם גם אחרים

למעלה