תגידו...

תגידו...

שאלה... בקליפ רק אתה הדוגמן הזה שהוא ה"אהוב" שלה איך קוראים לו?. יש לכם תמונות שלו או אפילו תמונה פליזז אני יודעת שהוא דוגמן ברומניה זהו .. (נדמה לי 9 הוא ממש חמוד וחתיךך

Music4Life

New member
אחותי ../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

חחח אהבתי...כן תשמעי, כל הבחורים האלה ששרית מצטלמת איתם בקליפים... פשוט...תאווה לעיניים, ממש לשטוף את העיניין בהם הא??? בקליפ של "חגיגה" היא מצטלמת עם אחד שפשוט הוציא לי את העיניים... כל הבחורים האלה כאלה מדהימים. לצערי, אני לא יכולה לעזור לך בקשר לאותו דוגמן רומני, אני לא חושבת שהזכירו את שמו, לא שמעתי שום מידע אליו. הוא נראה טוב הא? עדין כזה...אהבתי. יש לשרית מזל, מביאים לה רק את הכי טובבבבבב

Music4Life

New member
מאיפה את כותבת?

רק שתדעי, חברה שלך משתגעת...היא משועממת מוות בלעדייך
וגם אני מרגישה את חסרונך. נשבעת לך...ולא יודעת היום כולם יבשים ואין תזוזה פה בפורום, אז משעמם גם לי, אבל אני הולכת לראות סרט נחמד. תגידי, המחשב יתקלקל לכם? מה קרה בדיוק? ואני מקווה שיחזירו לכם אותו בקרוב. ערב טוב שיהיה לך ניקול ונתראה מחר! בתואי לשורה 3 ותראי אותי שם. בייייי

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ניבה צודקת...אני משתגעת משעמום...גם תפוז יבש כמו לא יודעת מה...ובקושי שיש עם מי לדבר... ניבה היא כותבת דרך הפלא'...חח ובקשר לבחור חוצמזה שהוא חתיךךךךךך בטירוףףףףףףףףףף אנלא יודעת עליו כלום...

אוף !!

אם הייתי רק יכולה למצוא תמונות שלווווו יאאלההההההה אין לי מזל !!! הוא פשוט הורס בטירוף..... הוא מעלףף איך שרית לא עמדה בפיתוי...

הייתי מזנקת עליו

ובאמת מאיפה לנו מה קרה שהמצלמות כבו.... ( סתם הכל בצחוק) ומעניין למה לא היה קטע נשיקה בניהם ?? למה זה היה יכול להיות יפהה

שמתי לב ..

שכל הבחורים שמביאים לה כל אחד שווה!! נו מה ציפנו שרית חדד אבל הוא כזה חתיךךךךךך יש לו יופי מיוחד נו אמרו שקוראים לו דניאל מה לא יכלו להגיד משפחה?????????????? אחחח יש לשרית הזאת כזה מזללללל כיף לה!!!!!!

Music4Life

New member
מסדרים לשרית חתיכים !! ../images/Emo8.gif

חבל שיש לה חבר עכשיו...כמו שאומרים... אני הייתי חוטפת את הדוגמן ההוא, או את הבחור מ"חגיגה"... ווואו

mor mor2

New member
כן אה

כפרה עלייה רק חתיכים היא מקבלת...טוב זה הגיוני - זה לאישה הכי יפה שיש

Music4Life

New member
אוו מור איזה חמודה את

איך היא לא עמדה בפיתוי...חחחח לכו לדעו מה היא עשתה כשהמצלמותהיו מכובות
סתם פאדיחה ניר קורא פה...לא נעים...

mor mor2

New member
אני יודעת שאני חמודה חחח ../images/Emo8.gif סתם חח

חחחחחחחחח

Music4Life

New member
למוזיקה זה הכי הכי....

אני אגיד לך למה לא היתה נשיקה... 2 סיבות שהבנתי. 1) כי אבי גואטה הוא שמרן כזה והם לא רצו לעשות נשיקה בקליפ. 2) כמו שטלי אשכולי אמרה, הם רצו לעשות את זה עדין, נגיעות קלות, אבל לא נשיקה...שזה יתאים לכולם ושאנשים יפעילו את הדמיון... טוב, אותי זה לא הכי שיכנע, אולי שרית לא רצתה, אני יודעת...באמת שאני לא יודעת מהן הסיבות. אבל גם ככה הקליפ יפייפה!

mor mor2

New member
הטלי אשכולי הזאת אמרה...

שהם רוצים להשאיר את זה לדמיון הצופים..

Music4Life

New member
כן בדיוק

מדויק. היא נחמדה הטלי הזאת את יודעת? ראיתי אותה כמה פעמים והיא כזה כולה חיוכים. נחמדה

mor mor2

New member
ראיתי אותה שבוע שעבר

גם שהראו ת'כתבה בערוץ 10 היא רוב הזמן חייכה חחח

Music4Life

New member
הא, היא היתה במשרד?

כן גם אני ראיתי אותה במשרד וביומולדת והיא כזה מסתכלת אליי כאילו שהיא מכירה אותי, אז אמרתי לה שלום, והיא החזירה לי
מצחיק...

למעלה