תגידו...

S h a y 9 9 9

New member
תגידו...

סך הכל- חוץ מהקטע של לדבר עם אלוהים- ג'ואן לדעתכם נערה נורמלית?

אמממ לדעתי כן../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

בערך
חחחח

kyle chandler

New member
בטח../images/Emo168.gif

כאילו היא כמעט כמוני (חוץ מזה שאני בן): היא לא מקובלת אבל יש לה את מעגל החברים של הלא מקובלים, היא ככה עם הציונים, ויש לה משפחה ממוצעת

QueenMaria

New member
אני מוחה.../images/Emo67.gif

אדם מקובל מאוד.
כל בת רוצה אותו..
חוץ מגרייס אבל היי, גרייס נמשכת לגיק אז...

kyle chandler

New member
ממש מקובל../images/Emo168.gif

בגלל שחושבים שהוא יפה זה הופך אותו למקובל?!

Lost Lullaby

New member
תגדירו "נורמלי"../images/Emo3.gif

כל אחד והנורמות שלו יש כאלו שללכת בימי שישי בטיילת בנתניה עם חולצות בכל צבעי המרקר[זה זוהר דאמיט
] זה נורמה בשבילהם [
] ויש כאלו שלא
טוב זה היה סתם זיבול שכל. כן, לדעתי היא נורמלית, למה לא? P:

S h a y 9 9 9

New member
קשה לי להגדיר בעצמי אבל

הקטע הזה של לצעוק באמצע בית ספר ולהיות ממש מובכת מזה והקטע שלבכות כל הזמן על כל דבר וההחלטות שהיא עושה בכדי לרצות את אלוהים כמו למשל לשבור לאדם את הפסל, כל אלו נראים לי מעידים על התנהגות לאו דווקא כל כך נורמלית (כלומר אין הרבה בני נוער שנוהגים ככה, נכון?)

S h a y 9 9 9

New member
נורמלי../images/Emo9.gif

רגיל, תקין, כתקנו, שגרתי, מקובל, כשורה, בסדר, שפוי, לא מטורף, בריא ושלם, בריא בנפשו.

Lucky Charmed

New member
תראה..

היא לא perfect normal ואני לא חושבת שיש מישהו כזה שהוא נורמלי מושלם. ובכלל מה זה נורמלי.. לכל אחד יש את השריטה שלו וכל אחד רואה את החיים בצורה אחרת. אולי השריטה של ג'ואן זה לצעוק באמצע בית ספר, אבל עובדה שהיא מבינה מה היא עשתה ובגלל זה היא גם מובכת- זה נראה לי די נורמלי להיות מובך מדבר כזה.. בקשר להחלטות שהיא עושה כדי לרצות את ה', אני בטוחה שיש המון אנשים מאמינים, שמאמינים שה' שולח אותם לעשות משימה כזאת או אחרת. אני בטוחה שאנשים שחושבים שהם מדברים עם ה' (או שמאמינים בכך) רואים את עצמם כנורמלים לחלוטין ואת אלה ששונים מהם כלא נורמלים, והאנשים שלא מאמינם בה' רואים אותם כפריקים ומוזרים לגמרי.. טוב יצאתי ממש לא ברורה גם כי אני די עייפה (עבר עליי יום ארוך..) וגם כי הדיעה שלי מוסחת כל הזמן, אז אני מקווה שמישו הבין לפחות חלק קטן ממה שניסיתי להגיד פה..

GiTaNiTo

New member
זה אולי בגלל ש....

אלוהים לא בא לילדים אחרים ורק אליה?! לדעתי היא נורמלית.. קצת טפלקה אבל לכל אחד יש את הפאק שלו... לא?

STAVM2

New member
כן לדעתי היא נערה יחסית נורמלית...

כן לדעתי היא נערה יחסית נורמלית... יש אנשים פחות נורמלים היא התאהבה , היו לה בעיות עם ההורים , בעיות עם האחים בלימודים כמו כל מתבגרת..

תראו..

גם פאקצות יכולות לדבר עם אלוהים (
). זה שהיא מדברת עם אלוהים זה לא אומר שהיא מיוחדת, דווקא להפך, אולי הוא בחר לדבר איתה כי היא מייצגת אחת מהעם..

השאלה היא

האם באמת קיים כזה מושג, "אחת מהעם" הרי קנה המידה של אנשים לגבי אחד מהעם ולגבי נעלה יכולים להיות שונים לגמרי מזה של אלוהים... הרי תחשבו על פי מה אנחנו מודדים את המושג הנ"ל: על פי עושר כלכלי, או פרסום, או מנת משכל גבוהה במיוחד, או כשרון בולט... אנו לא יכולים למדוד על פי תכונות אחרות כי לכל אחד יש אופי שונה - ואם נתחיל לנתח כל אחד ולנסות להבין את רחשי ליבו לא נפסיק לעולם. על כן יש לנו מושג כללי ביותר לגבי מי נחשב לאחד מהעם ומי לא. אצל אלוהים, לעומת זאת, אין שום בעיה להתבונן בנבכי הנפש של האדם: הוא רואה מה השוני אצל כל אחד, מה התכונות שלו - חיוביות ושליליות כאחד - מה הפחדים שלו, מה האהבות שלו... ואצל כל אחד הדבר שונה. כך שייתכן שהמושג "אחד מהעם" לא קיים על פי אלוהים, והוא לא הולך על פי הסטנדרטים הללו

למעלה