תגידו...

נימרודל

New member
תגידו...

לאיירון מידן יש ילדים? כי אם כן, תחשבו איזה מגניב להם! חיחיחי.. אני בכלל בעד שברוס יאמץ אותי... אבל בלי קשר. יש להם ילדים?

matt hensley

New member
מזה השאלה הגאונית הזאת?!

למה שלא יהיה להם? חוץ מזה שכולם סבאים שם...חחח לפחות לאחד מהם גם יש נכדים..אני בטוח.... ואני אומר שתשלחי לברוס בקשת אימוץ :p אולי יצא מזה משהו...

FireoaK

New member
מטומטם

ועכשיו זה סופי מה הבעיה שלך? דווקא זה מאוד מעניין אם יש להם ילדים ואתה בעצמך לא יודע למי יש כמה ואיך ובלע ובלע. אז סתום. בריון...

matt hensley

New member
אומו טיפש

בריון...פחחחח אלון אתה על אסטרוגן?פחחח...או שאתה סתם מתחבר לצד הנשי סיסי שלך? זה שאלה מטומטמת ברמות כי אין הרבה חישובים לעשות.. כוכבי רוק ענקיים בינלאומים..אנשים מבוגרים...בעלי קריירה.. למה לעזאזל שלא יהיה להם ילדים?מה יש לחשוב פה?ישנה שבועת בתולין שבלעדיה אי אפשר להתקבל למיידן?

FireoaK

New member
לא קשור, מדונה.

אתה בעצמך לא יודע למי יש מה אז זה מעניין כי זה לא ידוע. יכול להיות שאין להם ילדים בכלל. מה שאני יודע זה שברוס התגרש כבר פעם אחת, אבל אני חושב שיש לו בת. יש לך במקרה עוד מידע, מר ארכיון-עולמי?

matt hensley

New member
אין בעיות..גם אני אשאיר הודעה חכמה.

תגידו חשבתם פעם האם לחברי להקת איירון מיידן יש חצ'קונים?מעניין אם לברוס או לניקו יש חצ'קונים...ואם יש האם הם מפוצצים אותם? ווה ווה...

FireoaK

New member
באמת מעניין

אני חושב שניקו פוצץ כל כך הרבה חצ'קטנים על האף שהוא כמעט נעלם לו...

נימרודל

New member
וואי אתה מגן עלי? איזה נחמדי :)

תלמד ממנו דני! טחח סתאאאאם... לא יודעת הפורום היה מת, וזה עניין אותי... וכן- אני אעשה את זה. לה שלא ירצה אותי בתור בת בעצם? אני די נחמדה ומנומסת...

FireoaK

New member
הוא לא צריך ללמוד ממני כלום

ואני לא ממנו לא כרגע לפחות...

נימרודל

New member
אם אתה אומר...

אני חושבת שאפשר ורצוי ללמוד מכל מי שפוגשים ומכירים... אז חבל...

למעלה