תגידו יש שיר שאמינם שר עם אקזיביט?
K k k1 New member 11/6/04 #3 חחחחחחחח עדידוש מה את מתנפלת עליו? זה בטח בטעות נשלח פעמיים.. חחחחחחחחח זוכרת את ההיא בהייד שכתבה מיליון פעם בכל אשכול-"קוניו תתרגם לי את וויט אמריקה!!" ואז היא גם רבה איתי...פחחחחחחחחחחחחחח דפוקה!!
חחחחחחחח עדידוש מה את מתנפלת עליו? זה בטח בטעות נשלח פעמיים.. חחחחחחחחח זוכרת את ההיא בהייד שכתבה מיליון פעם בכל אשכול-"קוניו תתרגם לי את וויט אמריקה!!" ואז היא גם רבה איתי...פחחחחחחחחחחחחחח דפוקה!!
K k k1 New member 11/6/04 #5 חחחחחחחחח איך את אוהבת ריבים חחחחח גם אני ככה!! יאללה עדי את באה מכות? טוב בובה אני הולכת עכשיו...אני יחזור אולי יותר מאוחר או מחר<חחחחחח חרוז>
חחחחחחחחח איך את אוהבת ריבים חחחחח גם אני ככה!! יאללה עדי את באה מכות? טוב בובה אני הולכת עכשיו...אני יחזור אולי יותר מאוחר או מחר<חחחחחח חרוז>
F FuCkInG C r A z Y New member 11/6/04 #6 חחחחח אני מתה על ריבים אני חיה בישביל זה.! יאלהההההההההה קריןןןןן (רבנו כבר לא?.? טוב נו..) ביייי יפה שלי(אין לי חרוזים אין כישרון..........)
חחחחח אני מתה על ריבים אני חיה בישביל זה.! יאלהההההההההה קריןןןןן (רבנו כבר לא?.? טוב נו..) ביייי יפה שלי(אין לי חרוזים אין כישרון..........)