מישהו פעם ראה או יש לו תמונות של הבת של אמינם(היילי ג'ייד סקוט????) שימו לב-בשמונה מייל הסרט זאת לא היא,בקליפ forgot about dre זאת לא היא וגם לא בקליפ של lose yourself ק.ר.ח
מן הסתם זאת לא היא..... כן... יש המוןןן תמונות שלה.. והיא משתנה ממש מהר...(אני כמעט ולא מצליחה לעקוב אחריה ..חח) כמעט בת 8!!!! כנס לגלריה... יש תמונות שלה, של אחותה.. אם לא תמצא את מה שאתה מחפש...תבקש.. אני אמצא לך =)
רוצים שתעשה על זה בגרות ומבחנים כדי להיות מנהל פה!! אבל מזל מזל שהם דחו כי אחרי זה חשבתי על זה וזה לא נראה לי... ואולי משהו רוצה להגיש בקשה??? (שבטח גם אותה ידחו..)
לאן שהוא נראה לי לרמת גן לאשר אותך או משו כזה.. בואי נגזים............................................................ קיצררררר מישהוא רוצה? לוני אולי אתה רוצה?
אנשים שימו לב לשעה עכשיו...... כן.... 6 בבוקר.. אחרי לילה של למידה אינטנסיבית לבגרות בהיסטוריה היום.... טוב אני זזתי לישון.. מגיעות לי איזה שעתיים... שיהיה לכל מי שעושה היום בגרות בהצלחההההההה!!!!!!!!!!!! אחרי היום...... אין יותר היסטוריההההההההההה בחיייייםםםםםםםםםםםםם אההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עליכם פורום יפה שלי...
למה לכל החיים הבגרות של עכשיו זה של יאא ויש גם יב'.. לא? אה בעצם זה אזרחות... אי דונט נוו?@? בהצלחה מאמי.. ותגידי לנו איך הלך! חחח גם לי היה ככה לפני הבגרות שהיסטוריה... עד 5 למדנו אני וחברות שלי ואחרכך נכנסנו לישון ושעה עד שנרדמנו תפס אותנו צחוק של שעההההה חחח ואז בקושי קמנו אבל היה לפחות קצת איוורור מהיסטוריה.......... מתים עלייך גם