תגידו

ק ר ח

New member
תגידו

מישהו פעם ראה או יש לו תמונות של הבת של אמינם(היילי ג'ייד סקוט????) שימו לב-בשמונה מייל הסרט זאת לא היא,בקליפ forgot about dre זאת לא היא וגם לא בקליפ של lose yourself ק.ר.ח

bLAck hALo

New member
יאפ..

יש תמונות שלה.. היא לא משתתפת בקליפ שלו אבל בקליפ של לומפ ביזקיט אממ שאני כרגע לא זוכרת איך קוראים לו מראים אותה לאיזה 3 שניות.

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחח

מן הסתם זאת לא היא..... כן... יש המוןןן תמונות שלה.. והיא משתנה ממש מהר...(אני כמעט ולא מצליחה לעקוב אחריה ..חח) כמעט בת 8!!!! כנס לגלריה... יש תמונות שלה, של אחותה.. אם לא תמצא את מה שאתה מחפש...תבקש.. אני אמצא לך =)

כן ברורררר... יש נראה לי תמונות שלה

בגלרייה.. חרא אם היה מנהל פורום היא אפשר לשים גם פה....... בעע תפוז מעפנים.. תגידו יש מישהו מהחדשים שרוצה ליהיות מנהל?

lony21

New member
למה אין מנהל?

ומה הבעיה של מישו ממכם להיות? לפי מה ששמעתי הילה שלחה כבר איזה תופס או משו לא?

bLAck hALo

New member
שלחתי- דחו אותי.. מה הבעיה? שהם -

רוצים שתעשה על זה בגרות ומבחנים כדי להיות מנהל פה!! אבל מזל מזל שהם דחו כי אחרי זה חשבתי על זה וזה לא נראה לי... ואולי משהו רוצה להגיש בקשה??? (שבטח גם אותה ידחו..)

lony21

New member
אה?

לא הבנתי... למה הם דחו אותך? יענו מה כבר צריכים? טופס.. פרטים בלה בלה בלה ושיהיה ידע על הנושא של הפורום נו ומה הבעיה? מה הם דפוקים?

כן הם ממש דפוקים... גם צריך לסוע

לאן שהוא נראה לי לרמת גן לאשר אותך או משו כזה.. בואי נגזים............................................................ קיצררררר מישהוא רוצה? לוני אולי אתה רוצה?

lony21

New member
ממש

כמה שאני אוהב ת'פורום ממש לא בא לי לעשות את כל הסיפור הזה ועוד לסוע לרמת גן כדי לנהל פורום לא כ"כ פעיל...

eMiFrEaK

New member
עדידושקהההההההההה

גם אני התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי חיים עכשיו =(

eMiFrEaK

New member
פאקינג בגרויותתתתתתתתתתתתת

אנשים שימו לב לשעה עכשיו...... כן.... 6 בבוקר.. אחרי לילה של למידה אינטנסיבית לבגרות בהיסטוריה היום.... טוב אני זזתי לישון.. מגיעות לי איזה שעתיים... שיהיה לכל מי שעושה היום בגרות בהצלחההההההה!!!!!!!!!!!! אחרי היום...... אין יותר היסטוריההההההההההה בחיייייםםםםםםםםםםםםם אההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עליכם פורום יפה שלי...

בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההה

למה לכל החיים הבגרות של עכשיו זה של יאא ויש גם יב'.. לא? אה בעצם זה אזרחות... אי דונט נוו?@? בהצלחה מאמי.. ותגידי לנו איך הלך! חחח גם לי היה ככה לפני הבגרות שהיסטוריה... עד 5 למדנו אני וחברות שלי ואחרכך נכנסנו לישון ושעה עד שנרדמנו תפס אותנו צחוק של שעההההה חחח ואז בקושי קמנו אבל היה לפחות קצת איוורור מהיסטוריה.......... מתים עלייך גם

למעלה