תגידו....

Ze Colmeia

New member
תגידו....

מיזה מבאנטוס אני חושב בחגורה שחורה לבנה
יכול להיות לאוקו
כי הוא היה אצלנו בבאטיזאדו....

Forrozeira

New member
אומרת...

מי שהיה בבאטיזדו שלכם הוא לקאו, הוא לא מבנטוס אלא במקור ממינאס ברזיל ומלמד באיזור הצפון.

Bantus

New member
נראה לי שאתה מתבלבל עם חגורה אחרת..

כי שחור לבן זה ממש ממש התחלה, זאת חגורת פז"מ השניה או שלישית..לא ממש זוכרת... אז אם בכל זאת אתה מדבר על שחור לבן אז הוא היה ילד קטן...ואם זה לא ילד קטן אז זה כנראה מישהו אחר... ולקאו אז יש לו חגורה חומה עם כחול או ירוק משהו בסגנון, לא ממש זוכרת...

cedar point

New member
אולי

יש לו כחול ירוק אבל אני לא בטוח.... הוא מאמן עכשיו באבדה עם אנדרי והוא ממש טוב.... אני אוהב על המשחק שלו הוא משחק ממש יפה

ChicleteAbada

New member
חבל

לדבר כשלא יודעים. החגורה שלו היא כחול - לבן! זה לא ממש משנה כי הוא תלמיד של צ'יגרי עכשיו.

Bantus

New member
אין חגורה כחול לבן...

משהו פה לא הגיוני... ומה הקשר בין החגורה ולמי מאמן אותו??

Bantus

New member
הוא מאמן עם אנדרי???

יש לו עיניים אולי סיניות קצת כאלה...?? אם כן, אז אתה מדבר על לקאו...

Ze Colmeia

New member
כן הוא נראה סיני...

כזה...אבל יש לו לבן שחור, או יכול להיות שזה היה לבן ועוד איזה צבה ממש כהה...ואני בטוח כמעט 100% שקראו לו לאקו, או לוקו (יענו משוגע)

Bantus

New member
זה היה לקאו

הוא תמיד עם אנדרי, לא יודע מילה בעברית והוא מדבר רק פורטוגזית אין לי מושג איזה חגורה יש לו.... יש כזה דבר באבאדה שחור עם לבן???

ChicleteAbada

New member
אין להם חגורות של אבאדה!@$$%#@

כי הם לא באבאדה! וכן אני מדבר על לקאו, ולא לוקו, וכן יש לו חגורה כחולה לבנה של ברזיל ג'רייס. וכן הוא עם אנדרי וכן יש לו עיניים קצת סיניות והוא יודע עברית, אומנם מעט אבל הוא מבין מעולה. ולאנדרי אין חגורה, הוא לפעמים בא עם כחול,צהוב,ירוק,לבן או משהו כזה, אבל הוא הולך בלי בדרך כלל.

Bantus

New member
אתה רואה אותם יותר ממני...

פעם אחרקונב שראיתי אותם היה ביום העצמאות, כנראה שדברים השתנו מאז... חגורה של ברזיל ג'רייס???? אבל הם במינאס ברזיל... למה יש להם חגורה של קבוצה אחרת??

דווקא ראיתי את לקאו דיי הרבה עם

חגורת שחור-לבן. לא זוכרת אותו עם חגורה כחולה-לבנה...

ChicleteAbada

New member
זה כחול מאוד כהה.

ותמיד היו להם אותם חגורות.. אבל לא משנה.. לקאו הגיע מברזיל ג'ראייס.

Bantus

New member
נו תחליטו...

בהתחלה אמרת לבן כחול, (או משישהו אחר אמר) ועכשיו אתם אומרים שהיא כחולה כהה... אולי תפסיקו לבלבל אותי ותחליטו???? ולפרוטוקול, הוא לא הגיע מברזיל ג'רייס, הוא הגיע עם אנדרי ממינאס ברזיל..

ChicleteAbada

New member
חצי כחול (מאוד כהה) וחצי לבן!

ויש לי תיקון לפרוטוקול, אומנם הוא הגיע עם אנדרי אבל הוא הגיע מקבוצה אחרת.

למעלה