תגידו...

SupeRonit

New member
??? אין לי מושג על מה את מדברת ???

זה לא צעירים חסרי מנוח ששם שני עורכי דין הם דמויות מרכזיות (כריסטין ומייקל),פה ג'ונתן הוא סתם בובה. אז על איזה עלילות דיברת בדיוק ??? (אני זוכרת רק את המאבק משמורת על אריק הקטן/ליטל די-שנגמר בניצחון לדיקן ומייסי.)

העלילה היחידה שהייתה בשנים האחרונות

בבתי משפט הייתה המשמורת על אריק, שנמשכה בהפוגות המון המון זמן, ודרכה למעשה גילינו את דיקן. (מאבקי ספקטרה-פורסטר, קונור-ג'ונתן, דיקן-אמבר-ריק, דיקן+מייסי-אמבר+ריק)

Traped In A Box

New member
בית משפט,מה?....

העלילה בבית משפט שהכי אהבתי הייתה המשפט עם גרנט... זוכרים את המסיבת תחפושות של ברוק וגרנט?... איזה צחוקים

התכוונתי לזה...

שפעם היו הרבה יותר עלילות משפטיות... על ילדים (של ברוק ,אריק הקטן) רציחות על חברות לא התכוונתי לזה שאין דמויות שהם עורכי דין!!!!!

ל-SupeRonit

המשפט שהיה שדיקן ומייסי ניצחו...הוא ממש לא דוגמה!!. זה היה משפט שנמשך רק איזה 2 פרקים וחצי.. אני מדברת על המשפטים שהיו בהם תעלומות שהיו הרבה עדויות והיו הרבה יותר גדולים מהמשפט העלוב הזה!!..

SupeRonit

New member
אבל אני לא זוכרת כאלה עלילות

כאילו אני לא זוכרת בית סטים של בתי משפט,שופטים,עורכי דין..כביכול המוח שלי מחוק/ריק בנושא

Guy K

New member
נכון

ואיך אפשר לשכוח את המשפט של האנס של קרוליין? עושה לי רושם שבאמת היו פעם יותר עלילות בתי משפט מהיום. אולי הם תרמו את הסט לצעירים חסרי מנוח

לינה18

New member
אני דווקא זוכרת את העלילה היחידה

שראיתי בסדרה הזאת בבית משפט- זה היה כשאמבר הואשמה באחזקת סמים, כשהיא גרה עם סי-ג'יי.

תגידו לי איפה אתם חיים???..

איך שכחתם את המשפט של הניסיון לרצח של גרנט??? את כל המשפטים בנוגע לאריק הקטן??? כל המשפטים של שילה?? המשפט שבו לקחו שמו את ברוק בכלא כי היא חטפה את הילדים שלה???

למעלה