תגידו ...

Alexi Laiho

New member
תגידו ...

לא נמאס לכם לטחון מים ...? לפי דעתי הומואים זה דבר מגעיל ומסריח ... ודבר מגעיל ומסריח זה קללה ... מכאן חשבון פשוט הומו = מגעיל ומסריח = קללה אם זו לא דעתכם תחנקו אתם לא מעניינים אותי .. תפסיקו לטחון את הנושא ותקבלו את העובדה שיש אנשים שנגעלים מהומואים וזכותם להשתמש במילה ``הומו`` כקללה .. ואני לא הומפוב ... אני לא מפחד מהומואים זה פשוט מגעיל אותי ... המחשבה על שני גברים זה הדבר הכי מגעיל שאני יכול לדמיין ... יותר מאשר לדמיין את רביד מזיין כבשה ...

Bodom-child

New member
כמה דברים

1. נמאס מהדיונים האלו על ההומואים, שכל אחד יתייחס לזה איך שהוא רוצה... 2. מי זה לעזאזל הרביד הזה שכולם מדברים עליו ? 3. לא היה ולא יהיה כמו אלקסיי לאיהו, (המקורי.....)

למה לעזאזל?!

מה שאמרת על רביד היה דוחה לאללה (אבל אתה צודק). וסתם תגובה... הומו זה לא משהו ששולטים עליו אם יש אנשים שאוהבים אנשים בני מינם זו זכותם!!! לא צריך להשתמש במילה הזאת כקללה זה כמו לקלל מישהו שהוא מכוער הרי זה לא אשמתו

zambush

New member
נכון אבל אם נאמר לרגע

שהוא העליב אותך, ואת רוצה להעליב אותו בחזרה. באיזו דרך תבחרי? האם תגידי לו שהוא הומו? אני לא בטוח שהוא יעלב, לפי חלק מהתגובות שיש פה בפורום. לעומת זאת, אם תגידי לו שהוא מכוער קשות, והוא באמת כזה, אז אני מבטיח לך באופן אישי שהוא ``ירוץ בוכה אל אמא`` (זאת מטאפורה).

Metal_F

New member
אני אישית

אם אני רוצה לפגוע בבנאדם באמת (אם הוא העליב אותי ואני מוצאת לנכון שזה מגיע לו - אבל באמת) אני אעדיף לפגוע בנקודה רגישה באמת (פאקים שהבנאדם עשה לעצמו לא דברים שהטבע נתן) ותאמין לי שזה פוגע הרבה יותר.

zambush

New member
או...

את רגישה כזאת, שלא רוצה להעליב, אלא רק כשממש יש צורך... לעניין. כן אבל את עומדת מולו, רואה אותו, ואין לך זמן לחשוב על העבר. את רוצה משהו קטלני, כזה שישתוק ומהר. אז את אומרת לו שהוא מכוער. ואז אני עונה (כן, אני נזכר שאחת הבנות בשיכבה אמרה לי את זה כשלא היה לה משהו טוב להגיד): גם אני אוהב אותך (משפט דיי ציני). Noble Zambush

Metal_F

New member
איזה תגובה חלשה...:)...

אז כשלא מקללים רציני אלא כשיש צורך באמת בלבד (אבחנה נכונה) שומרים את האנרגיה לקטעים הטובים ולכן אף פעם לא נתקעים. ואני לא צריכה זמן להיזכר. הכל אצלי מתוייק כמו שצריך. השאלה היא מה אתה עונה אם אתה נזרק לעברך משפט נוסח `יא פריק מסריח` ואתה בסיטואציה שאתה פשוט לא יכול להתעלם או שאתה ממש עצבני ורוצה לענות.

zambush

New member
אני אומר כן ומחייך :cool:

ולפעמים תוקע איזה `אה`. זה עובד תמיד, הבן אדם השני נתקע, ונגמר הריב. אני נגד ריבים.

taya

New member
זה המשפט שלי

ערס: ``יא פריקית מסוממת טיפשה אמא שלך זונה, לכי להזדיין`` אני: ``תודה, אני אוהבת אותך``. מורה: ``צאי מהכיתה ואת לא חוזרת עד סוף השנה, ברור?`` אני: ``כן, ואני גם אוהבת אותך`` שימושי בעוד מגוון סיטואציות מבדרות רק בדיעבד.

OPERATi0N_iVY

New member
זקנה- יש הבדל בין מישהו מכוער והומו

כשמישהו מכוער הוא מנסה להסתיר את זה איכשהו ולנסות להיראות טוב יותר אבל ההומואים עושים משהו אחר לגמרי - הם יוצאים לרחובות וצועקים ``אני הומו!!!! ואני גאה!!!`` כלומר - במקום להסתיר את זה לפחות בשביל שלא ירדו עליהם או בשביל לא להרגיז אנשים ולגרום להם לשנוא אותם הם יוצאים עם כל הבולשיט הזה של הגאווה

Metal_F

New member
לא כולם. אל תכליל.

ובכלל אם זה מה שהם רוצים, טוב. שיהנו-מי אתה שתמנע מהם לעשות מה בראש שלהם. שימותו. מה אכפת לך?

MegA~MooN

New member
מתי תבין שזה כבר לא מעניין?

כ``כ לא מעניין את הפורום הזה כל הזיוני שכל שלך ושל a_duck ושל sham69 בנושא הזה! זהו, נגמר, כולם אמרו את דעתם! מי שטוחן פה מים זה אתה אז אם אין לכם משהו נורמאלי להגיד אל תגידו כלום! אם כ``כ לא איכפת לך ממה שחושבים פה- למה לעזאזל אתה מעלה את הדיון הזה שוב??? אה, שכחתי...... צומי..............

למעלה