תגידו....

Mighty Morphin

New member
תגידו....

מה עם ברידג'ט? מאז שג'ניפר פיניגן עזבה הדמות פשוט נבעטה במהירות רבה החוצה (לא שאני נגד זה
...הליהוק מחדש שלה היה פשוט זוועה והברידג'ט החדשה אכן לא התאימה לתפקיד). דווקא דיי חבל כי אהבתי את פיניגן והיא הייתה חמודה ועוד התחילו לתת לה קצת אקשן - הייתה צריכה להתחתן עם אוסקר וכל זה. ועכשיו גם היא לא נמצאת וגם אוסקר כבר לא רואים אותו כמעט בכלל.
ובמקומם (ובמקום סאלי,ת'ורן,מייסי,דרלה ריק וכו') מראים לנו כל הזמן את ג'קי שאין לי מילים לתאר אותה ואת הפוצי-מוצי של ברוק וניק.
מה נסגר עם הסידרה הזו?

מסכים איתך בנוגע לכמעט הכל

אני באמת שונא את עלילות ברוק ג'קי וכו' אני הייתי רוצה לראות את סאלי והחבר'ה הרבה יותר, אבל בקשר למשהו אחד אני לא מסכים איתך, בריג'יט החדשה אני לא מבין מה יש לכולכם נגדה, עוד לא היה לה בנתיים תפקיד ראשי, היא שיחקה רק בתפקידים משניים (לא השחקנית, התכוונתי לדמות עצמה בעלילות מהרגע שהחליפו שחקנית) ולא נתנו לה עוד עלילה מרכזשית, בנתיים היא עושה את התפקיד שלה מצוין, היא לא בכיינית כמו פינג'ין, אין לה קול מעצבן והכי חשוב, היא כוסית א-ש!

Mighty Morphin

New member
אני מבין

תבין, לי ולעוד הרבה אנשים קצת קשה להזדהות ולהתרגל לברידג'ט החדשה. היא נראית ממש לא אמינה, פלקטית מדיי ו"לא בעניינים". אין לה כימיה עם אוסקר, ומרגישים שהיא ממש לא תחליף טוב לפיניגן. ועוד משהו קטן....אני דווקא חושב שג'ניפר יותר יפה ממנה
אבל כל אחד וטעמו האישי
ואני מכבד את דעתך, ושמח שאתה מסכים איתי בחלק מהדברים

אני אנסה לחזור על מה שאמרתי

לבריג'יט החדשה לא היו כמעט תפקידים, בקושי ראינו אותה על המסך, בקושי ראינו אותה משחקת, בקושי ראינו אותה עם אוזי בגלל זה אתה לא רגיל לראות אותם ביחד. אני מקווה שהבנת

לינה18

New member
גם אני אהבתי את בריג'ית החדשה

ואני לא מבינה למה דווקא כשהחליפו את השחקנית, היו חייבים להעלים כמעט את הדמות שלה.

Mikel20

New member
אתה צודק אבל

לצערנו הם החליטו להפוך את הסידרה לחד עלילתית והדבר היחיד שרואים ב 90 אחוז מהזמן זה רידג'-ברוק-ניק וזה כבר ממש אבל ממש משעמם.. אני חושב שמעולם לא היה סיפור שנגרר כ"כ הרבה זמן, מיחזר כ"כ הרבה דברים, והיה כ"כ משעמם ומאוס....דייייייי!

238

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד מסכימה(לצערי)עם כל מילה. פתאום רידג' לא יכול לחיות בלי ברוק(חי עם קרוליין עד שמתה,ואז הוא חי מצוין בלעדיה,חי עם טיילור אחרי שקרוליין מתה-וגם כאן הוא הסתדר בלי ברוק,התחיל עם ברידג'ט
אחרי שטיילור מתה ,ועכשיו פתאום הוא נזכר בה.) וג'קי שנראתה נורמלית עד עכשיו פתאום הופכת למשוגעת ו'בטוחה' שהתינוק הוא של ניק,ותכף תפצח ברומן
עם דיקן. וניק שכמו כל הגברים של ברוק(שאינם רידג') בטוח שהוא הוא הגאולה של ברוק- הוא יצליח לגמול אותה מהאובססיה לרידג',ולגרום לה להתאהב בו ובלה בלה בלה... וכל העלילה המטופשת הזו שחוזרת על עצמה בפעם השניה(רק שבפעם הראשונה זה היה אבא של רידג' ועכשיו זה אחיו) מה יהיה???

עלילות ברוק הם בכלל

עלילות משעממות ודפוקות, השיא: משלוש ברוק-רידג'-בריג'יט, עלה לי על העצבים!!!!!!!!!!!!

לינה18

New member
אני דווקא כן אוהבת את העלילות של

ברוק. איך לא?
ואני כן אהבתי את המשולש של ברוק-ריג'-בריג'ית.

לינה18

New member
אני מסכימה עם הכול חוץ מזה ש

ריג' מעולם לא התחיל עם בריג'ית. אם כבר, לי זה ניראה כאילו שהיא התחילה איתו. ובקשר לניק-מסכימה לחלוטין עם 238! ניסחת את זה יותר טוב ממה שאני הייתי יכולה לנסח.

Guy K

New member
חבל על ברידג'ט, היתה חמודה

אני דווקא חיבבתי את אמילי האריסון. היא אמנם לא ברידג'ט אבל היא נראית מצוין והיא היתה יכולה להיות ברידג'ט פצצתית. הבעיה היא שצ'יק צ'ק הורידו אותה וכל העלילה שלה נעלמה לחלוטין. קצת משונה. ומאוד מבעס לאמילי האריסון אני מתאר לי - לא רק שהפרצוף שלה לא זכה להופיע בפתיח של הסדרה - אלא במשך רוב הזמן עוד היו הפנים של ג'ניפר פיניגן

S c a r l e t t

New member
חבל...ולא רק על ברידג'ט

כל הדמויות כמעט נדחקות הצידה, לטובת דמויות שלרובנו ממ שלא אכפת מהם. אם כבר ליהקו ברידג'ט חדשה לפחות שישקיעו קצת, יכתבו לה עלילה ויתנו לה זמן מסך, אני ממש לא מבינה מה הם מנסים לעשות שם...זה נראה כאילו מנסים בכוח להמאיס עלינו את הסדרה (ובזה הם עושים עבודה מעולה)

יניב1

New member
העניין הוא עם ברידג'ט החדשה הוא

שהיא פשוט לא היתה אהודה מספיק. הצופים בארה"ב לא אהבו אותה, היא לא עברה מסך ולא הצליחה להיכנס לנעליים הגדולות שהשאירה לה ג'ניפר פיניגן. למרות שנהייה כאן די מקובל לרדת על בראדלי בל (ואני לא אומר שלא בצדק) ושות' - דווקא בעניין הזה אני תומך בו. לברידג'ט החדשה אין כל כך מה לחפש בסדרה. אולי היו צריכים לתת לה קצת יותר צ'אנס, אבל לדעתי גם זה לא היה עובד. אני אומר, להחזיר את פיניגן בכל מחיר. באמת חבל עליה ועל הכימיה שהיה לה עם אוסקר. הסיפור שלהם נמחק במחי יד, וחבל.

Guy K

New member
אין מה לתמוך בבראדלי

הבנאדם פשוט לא עושה את העבודה שלו נכון. אם לברידג'ט החדשה אין כימיה עם אוסקר - זה משהו שהם היו צריכים לשים לב אליו עוד בשלב האודישנים ומבחני המסך. אין טעם להביא שחקנית חדשה לסדרה, לתת לה להשתתף בסצינה אחת (!) שממשיכה את העלילות של הדמות, ואחר כך לזרוק אותה לשוליים של הסדרה ולעשות ממנה מן דמות שכל התפקיד שלה הוא להקשיב לסיפורים של אחרים. ככה לא מלהקים מחדש. אני לא אומר שבכל פעם שמלהקים דמות מחדש צריך להכניס את הדמות בסיפור דרמטי: תומאס נכנס לתפקיד בצורה מאוד מוצלחת. אני חושב אבל שיכלו לעשות את העבודה עם אמילי האריסון יותר מוצלחת. אולי כדאי היה לתת לאמילי להכנס לתפקיד בצורה יותר הדרגתית. נניח, לשלוח את ברידג'ט לאיזו השתלמות רפואית בחו"ל. ככה נוכל להכיר את ברידג'ט בלי לראות את הכימיה שיש או אין לה עם אוסקר ודיקן, וייבנה מתח עד לפגישה הראשונה שלהם כשהיא חוזרת מחו"ל. נראה את ברידג'ט מדברת בטלפון, מחליטה להתחתן עם אוזי ולהתרחק מדיקן (או ההפך) - וכך כשהיא חוזרת ומקבלת סצינה עם אחד מהשניים, אנחנו כבר מכירים אותה. זה בטח יותר טוב מלזרוק אותה לסצינה דרמטית ואחר כך לשכוח ממנה לגמרי. אגב - על פי הסוכן של אמילי האריסון היא עדיין בצוות היפים והאמיצים וכנראה שתקבל עלילה משמעותית בקרוב. מצד שני, זה הסוכן שלה ככה שאני לא אתפלא אם הוא סתם מנסה להפיץ שמועות הרגעה

sashkashurik

New member
ודיקן, שהיה כל-כך מאוהב

בבריג'יט עוד לא מזמן, פתאום שכח אותה לגמרי...
לא יודעת, אבל יש הרגשה שהמפיקים של הסדרה פשוט צוחקים על האינטליגנציה שלנו, מה שעוד פעם מעורר אצלי שאלה - למה אנחנו בכלל רואים את זה, ואם כבר רוצים להפסיק אז לא יכולים???
יש איזה טיפול פסיכולוגי נגד הסדרה? איזו קבוצת תמיכה לנגמלים?

לינה18

New member
גם אני חיבבתי את אמילי האריסון

יותר מאשר את ג'ניפר. אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל שמרוב שלא הראו אותה, לא הספקתי להתחיל לשנוא אותה.

למעלה