תגידו..

Sn‡ƒƒ

New member
תגידו..

ההופעה של הדורבנים בקניון הרים בכפר-סבא בטוח הכניסה לשם בחינם?

efratushke

New member
אוי ברור!

זה שייך להפנינג שבוע הנוער.. גם בוטן מתוק בקרקס מופיעים ועוד משהו שאני לא זוכרת.. זה מועצת הנוער מארגנת ואםםםםםםם היא תקח כסף (שאין שום סיכוי כי זה אף פעם לא עבד כשרצו לקחת כסף) אז זה ג-ג חמישה שקלים!

חיננננננם

אני זוכרת משנה שעברה הביאו את סאבלימינל והיו כל כך הרבה ערסים היה נוראי! אבל יהיה בסט! זה לא עולה כסף הקניון ערים פתוח(למי שלא יודע)אז לא ידועת.

Sn‡ƒƒ

New member
אתם יודעים אולי..

איזה קו אוטובוס מגיע לשם?, ואיפה הקניון בערך?

efratushke

New member
בתור ילדת שמנת קיצונית במיוחד..

מה שאומר שאוטובוסים לכפר סבא אני לא בקיעה במיוחד!! אני בקושי נוסעת באוטובוסים בתוך כפר סבא! אבל אני לא מאמינה שאין אוטובוס אחד לכפר סבא שלא יעצור לך מול הקניון כי זה ממש במרכז העיר (!!)... טוב דברתי עם האנשים שמראגנים את זה (כן כן.. במיוחד בשביל האירוע הזה הלכתי למועצת הנוער לאחר שפרשתי ברוח גדולה והתחלתי להתעניין כאילו אני שוב במועצה.. וכולם אומרים לי: "יאאאאאאאא איזה יופי! תגידי שאתה שוב במועצה! תמיד ידענו!" ואני אמרתי "אני חוזרת למועצה רק אם התפקיד שלי באותו יום זה להגיש קפה ולשרת את האומנים (אהם! הדורבנים..)". איזו התדרדרות מוסרית! תכיף יהיה חורבן בית!! - מצטערת על הדימויים.. התכוננתי יותר מדי לתנ"ך כי יש לי מתכונת יום ראשון!
) טוב הנקודה שלי היא - זה בכיכר של הקניון! וכל אוטובוס לכפר סבא שמכבד את עצמו ונוסע בכביש הראשי יעצור שם! ותאמיני לי - אי אפשר לפספס את זה.. אין כל כך הרבה קניונים ענקיייייייים על ויצמן. תסלחו לי שאני לא באמת שולטת על מה שכתוב בגוף ההודעה.. אני מקווה שאני לא אחזור בי אחר כך.. אני לא מאופסת מהתנ"ך...

Sn‡ƒƒ

New member
חחחחח...תודה שביררת לי.

אממ..מה זה בכיכר של הרניון? זה כאילו בתוך הקניון? =\

efratushke

New member
../images/Emo85.gifאני אנסה להסביר לך..

קשה להסביר!!!!! יש רחוב ראשי (ויצמן) יש רחבה ענקית (!!!!!!) שהיא כיכר כזאת.. עם במה (שמה תהיה ההופעה).. והרבה, אבל הרבה, ערסים בלילות שישי!! מצידו יש את הקניון (אגף אחד) ואפשר ללכת משם לאגף הראשי והישן של הקניון אבל זה לא חשוב לך.. אל תדאגי! לא מפספסים! את יורדת באחת התחנות מול הקניון ואת לא יכולה לפספס את זה! תסמכי עלי! ואני מקווה שהם לקחו ברצינות את הבקשה שלי לתפקיד של אירוח האמנים חחחחחח

efratushke

New member
לא ידעתי איפה להוסיף את זה.. אז..

פהה!!!!!!!!!!!! אני בזבזתי פילם שלם של 36 תמונות על ההופעה של הדורבנים שהיתה בבארבי ביום שישי!!!! ואבא שלי כבר פיתח את זה (וקבל הלם.. איזה סרטים הוא עשה "מה זה?! פילם אחד בערב?!?!") - ולצערי ביום העצמאות היתי צריכה לחסוך וצלמתי רק 10 תמונות ג-ג! (כולל בוק קטן ל"רעשקט") ואני מסתכלת לי בתמונות.. והכל נחמד.. ויש שם תמונה ממש מגניבה של ששי (רון אלמוג)!!!! ומכיוון שאני לא חצופת-על ואני לא רוצה לפתוח שרשור חדש על תמונה אחת (מתוך ה36 חחח) אצרף לכאן את התמונה! כפי שאתם מבינים.. זה לפני "קרנבל".. כי ששי בא להציג את השיר.. והוא שאל "מי זה ששי?!" חחחחחח איזו בורות! הוא לא יודע שהוא ששי?!.. לפחות בהוד השרון הם כבר ידעו.. טוב מה אני מבלבלת בשכל?! - זה שוב התנ"ך! בטוח!

efratushke

New member
מממ...../images/Emo9.gif

אני עם הששי שלי?!?! אמן והיה שלי חחח ומיזה "אותנו"? חחחח סתם נו, אני לא יודעת למה.. הופעות של הדורבנים גורמות לי להיות כמו מעריצה פקצה בת 8 (היתי אומרת בת 12 אבל היום הכל כל כך מתקדם!! כל הקטנים כבר כל כך בוגרים! יודעים הכל!!) אתם יודעים שלפי ספר מלכים ב' יאשיהו מת במגידו ובספר דברי הימים ב' הוא רק נפצע שם והביאו אותו לירושלים ומפאת פצעיו הוא מת בירושלים...? ומי פגע אותו?! פרעה נכה.. הוא היה נכה... חזק! בטח היה סוס-אדם! אני חייבת להתחיל למתן את ההיפראקטיביות שלי שיש לי בזמן האחרון!! חחח

Peach 16

New member
אני אזכיר לך רגע מי אני..

אני וחברה שלי ( שמתה על איתי) עמדנו בהופעה לידכן ואמרת לנו לקרוא לרון ששי, ודיברנו קצת לפני ההופעה ואחריה כשדיברנו עם גיא ונאבד לך נראה לי הקלמר

efratushke

New member
אהה כן!

אביה ועוד אחת?? ואמרת לי "תרגעי! את בת 17, נכון? למה את מתנהגת כמו.." חחחחחחח והיתה לי פגיעה קלה באגו אבל.. לא נורא! והקלמר.. ז"ל... הוא היה הכי כוסון.. מהקלמרים שאסור לאבד! שיש בהם הכל! והכל בגלל יעל דואני.. (נו - מצאתי את מי להאשים! אבל היא באמת אבדה לי את הקלמר!)

Peach 16

New member
כן, בדיוק!!

ובקשר לקלמר.. יומיים אח"כ נפגשתי עם זה שאיבד לך אותו בקשר לרוק עצמאות! =)) ויש לי גם מגן בתנ"ך!! בלעעעעעע... ביום שני..

הבת של

New member
אהההההההההה!!!!!!!!!../images/Emo12.gif

א' שיהיה לך המון המון המון בהצלחה!!!!!! יש לי את המתכונת ביום ראשון! - אם את רוצה ללמוד לבגרות ביחד אז בכיף-כיף! :+) ב' אולי יש עוד סיכוי שהקלמר שלי חי?... אולי הוא גנב לי את הקלמר?!?! הוא אמר משהו??? זה באמת קלמר ששווה להתאמץ בשבילו!.......... דרך אגב - שתי הופעות של דורבנים בשבוע זה כל כך רעיון רע! אני צרודה ברמות! ועוד יש היום את ההופעה של יוני בלוך.. אני זקוקה לקול שלי! שבוע הבא יש לי הופעות! בעעעעע

efratushke

New member
אהההההההההההההה פי 2!

זאת אני.. אמא החליפה את השם אז זה יצר בלבול קל בקרב.. בקרבי :)

Peach 16

New member
הוא לא אמר כום על הקלמר..

ויש לך אי סי קיו? כיא נחנו קצת מציפות פה..

ממש ממש ממש ממש רציתי ללכת היום

ליוני...גם אחריו יש את פאנקייק ששמעתי שהם גם מצויינים... אבל אני טיפה חולה ולא נראה לי שאני אלך
אוף! רציתי כבר המון זמן!

efratushke

New member
הכי חשוב שתרגישי טוב

אני כמו מטומטמת הולכת בידיעה שאני חייבת ללמוד...

למעלה