תגידו

sOrCeReSs

New member
תגידו

איזה עוד תוכנות (טובות) של אמ פי 3 יש? ואל תגידו איימש.. כי זה גרוע ואני חייבת להוריד שירים מאיפשהו, כי כמו שאתם יודעים הנאפסטר ``התפגר``

מסע העצבים

בהתחלה הגיע נאפסטר ... שכולנו מתגעגעים אליו, אבל סגרו אותו. יש פה ושם שיטות למצוא שירים, אבל זה קשה מאוד. אח``כ הורדנו איימש, התלהבנו והכל, אפילו אפשר להוריד קליפים ! אתמול מחקתי את התוכנה הזאת מרוב עצבים. היא לא מוצאת כלום, ועד שהיא מוצאת, אז זה איטי בטירוף ! עד שאמרתי לעצמי: ``כוס אמק, אני לא צריך אותך, אני מוחק אותך, תשרפי, תמותי, תזדייני, ותתפגרי, יא מכוערת פלצנית`` ואז מחקתי אותה. והגעתי למסקנה שהדבר *הכי* מעצבן בעולם הוא לא למצוא שיר שרוצים. לכן ! החלטתי להוריד את *כל* תוכנות המוזיקה שקיימות בעולם, כדי שיהיה לי על המחשב את כל אפשרויות החיפוש לשירים. ואז ! הורדתי תוכנה נפלאה בשם Audiogalaxy (לינק מצורף למטה) וזה מדהים, אני מבטיח לך שלא תצטרכי שום תוכנה אחרת. היא גם לא גדולה במיוחד ... בהצלחה גלעד ;-)

sOrCeReSs

New member
אממממ

גם אני הורדתי את התוכנה הזאת.. ולא יודעת איך.. הכל הסתבך לי שם ואז נתקע לי המחשב והייתי צריכה למחוק את זה (זה תמיד קורה לי אבל לא משנה..) ואין עוד תוכנה?

HadesK

New member
זה באמת....

תוכנה מדהימה ה - audiogalaxy הזה , אני מורידה משם פשוט הכל ומה זה מהר, תורידי את זה!! Hades!

zambush

New member
ואני אומר

כשהתוכנות לא מספקות את הסחורה, תמיד יש את אותם אתרי MP3 הטובים והישנים אחד מהם הוא www.emp3finder.com שיש בו בערך 200000 שירים שווה לנסות!

Metal_F

New member
האו האו האו

איימש מסריח וגם את נאפסר לא אהבתי במיוחד, כי הוא לא אהב אותי. אני לא יודעת מה בדיוק את שומעת אבל אם מטאל - האתר הבא הוא המקום שלך. האתר נקרא דת` מטאל אבל אל דאגה יש שם מהכל. ד``א מנהלי האתר מחבבים מטאל ישראלי (!) ומדי פעם מפרסמים מאמרים (בברזילאית:/) ואם פי שלוש של אורפנד לנד, סיילם ואפילו עזאזל!

למעלה