תגידו..

Evil Beast

New member
תגידו..

מאיפה אתם? אני רוצה להכיר אתכם(ואתכן
סתם בצחוק) לא רק, בעצם בני כמה אתם, מה התחביבים וכולי וכולי ויאדה יאדה יאדה.. אני אתחיל: שם קוד: עידו שנים על כדור הארץ:14 מגורים:חולון(פעם פורום אקסמן וגם פורום דרגון בול זי היו בעצם פורומים של חולון אזור.. חולוניה!) תחביביישן:ציור קומיקס, קומיקסים למיניהם, סדרות ישנות, משחקים ישנים(בסגנון סטריט פייטר, ארקייד וכו') אממ ספרייטינג.. דמות מועדפת(אקסמן): חיה(ביסט) דמות מועדפת(כללי):אקווה מן, ת'ור, גרין לאנטרן ואלפרד אי ניומן(MAD) סתם בצחוק..) קומיקס אקסמן מועדף(ניו, אולטימייט, אבולושן וכו'): אולטימייט כוח מיוחד שאני מייחל לעצמי: טלפתיה... או פירומניה.. או ההפך, אקווהמניה.. אס"ק ומסנג'ר:170172589 ו[email protected] וזהו.. נסו בעצמכם(וד"א אם יש כבר אחד כזה.. לא נורא נתחיל מחדש..)

*superstar*

New member
לא היה כבר שרשור הכרות..?

טוב נו.. אני עדי, בת 17 וחצי מאזור פתח תקווה. דמות אהובה היא ג'ין גריי [למדתי לאהוב אותה.. בהתחלה היא עיצבנה אותי]. טלפתיה נראה לי אחלה כוח.. 111975236

PYRE

New member
שלייי

רועי פ"ת 14 קומיקס, מחשבים, איטרנט, צבא, נשק, ריגול וכד' דמות מועדפת וולברין ואייסמן קומיקס מועדף RISING STARS מאחל לעצמי שליטה באש ובקרח ויכולת ייצור שלהם ושליטה מוחלטת בהם וחסינות נגדם. 164505911 [email protected]

¥Morgana¥

New member
תשובות...

שם: שירי גיל: 3 ו8 חודשים מגורים: כוכב יאיר תחביבים: אינטרנט, לשמוע אוונסנס ולקרואאא!!!!
דמות מועדפת: רוג!!!!!!!!!!!!! דמות מודעפת כללי: רוג!!!!!!!!!!!! כוח שאני מייחלת לעצמי: שליטה באש, טלפתיה, טלקאניסס ולעוף
אייסיקיו:229393689

painapple

New member
אנוכי.

ענבר, בת 17 משכונת המצוקה של כוכב יאיר. בזמנה הפנוי משחיתה את האצבעות עם מיתרי גיטרה. אוהבת את רוג. פירומנית, אבל הייתה מעדיפה לעוף. 155849641 [email protected], תיזדהו.

טוב...............

שם: רונית מיקום: ראשל"צ גיל: 23 תחביבים: ציור דמות מועדפת : רוג כוח שאני מייחלת לעצמי: קריאת מחשבות, טיסה ושינוי צורה!

B a m B a m

New member
../images/Emo4.gif

אבל בכל זאת..... שם: גבריאלה גיל:14 מגורים:ת"א תחביבים:נגינה, קריאה, שמיעת מוזיקה, להיות עם חברי/ות/ועוד הרבה... דמות מועדפת:נייטרקולר דמות: לגולאס, גאנדלף, גמבה ,וולברין, ג'נדר סאנסטר, אנדר ווגין. קומיקס מועדף: כולם אבל במיוחד אולטימייט כוח רצוי: טלפורטינג, אייסמיינה (חיחיחיחי) וקריאת מחשבות... איסיקיו:207462370 [email protected]

PYRE

New member
גם את קראת המשחק של אנדר?!?

אחד הספרים הכי יפים שקראתי בחיים שלי!! סיימתי גם את קול למתים שזה הבא אחריו ועכשיו אני בקסנוסייד

B a m B a m

New member
אגב, קסנוסייד מאבד את הקסם של אנדר.

והוא ממש לא כמו האחרים....קראתי את כל הסדרה....

spidey 82

New member
אוף...

תומר. 22. חדרה. קומיקס (מן הסתם), מוזיקה, ציור. וולברין וספיידר-מן (זו הסיבה לכינוי ה"מקורי"...). אולטימייט (אני מקווה שבקרוב זה ישתנה לאסטונישינג). טלפתיה וטלקינזיס. אין אייסיקיו. [email protected]

אמממ...../images/Emo121.gif

רויטל 17 וחצי ראשון אוהבת לצייר ואמממ זהו נראה לי
לישון... אם זה תחביב
דמות מועדפת: וולברין דמות מועדפת כללי: אמממ.. אנטיי (פוקימון) ICQ 162571092

למעלה