תגידו... לפעמים אתם מקיימים פגישות דרך הפורום הזה??
ש שלום30 New member 25/2/04 #2 רעיון כזה עלה בעבר על ידי כמה מהמשתתפים כאן, האם יצא לפועל או לא ? הם יודעים, והם צריכים לראות את ההודעה שלך בשביל לענות.
רעיון כזה עלה בעבר על ידי כמה מהמשתתפים כאן, האם יצא לפועל או לא ? הם יודעים, והם צריכים לראות את ההודעה שלך בשביל לענות.
ה הפורץ הנוצץ של הצאט New member 25/2/04 #3 אוקיי..../images/Emo13.gif גם אם עשו וגם אם לא אתם תרצו לקיים בעתיד הקרוב/רחוק מפגשים
E epi New member 25/2/04 #4 ניסינו לקיים פגישות... אבל אף פעם זה לא יצא לפועל בגלל שאנשים רבים התנגדו לזה אם אתה תצליח לעשות את זה אז בשמחה
ניסינו לקיים פגישות... אבל אף פעם זה לא יצא לפועל בגלל שאנשים רבים התנגדו לזה אם אתה תצליח לעשות את זה אז בשמחה
ה הפורץ הנוצץ של הצאט New member 25/2/04 #5 הבנתי../images/Emo70.gif אבל למה אנשים התנגדו לזה פחדו להראות את הפרצוף שלהם
ש שוטר82חזר New member 1/3/04 #8 אחי אם החבר'ה היה להם רצון אני הייתי עושה את זה אבל כולם עסוקים בעצמם וזה בעיה אני ניסיתי כמה פעמים לעשות מפגש וקיבלתי תשובה שלילית לגבי זה שככה התייעשתי מי זה.
אחי אם החבר'ה היה להם רצון אני הייתי עושה את זה אבל כולם עסוקים בעצמם וזה בעיה אני ניסיתי כמה פעמים לעשות מפגש וקיבלתי תשובה שלילית לגבי זה שככה התייעשתי מי זה.