תגידו

xflil

New member
תגידו

פרארי מפרסמים את המחיר של האפ 50? ואגב, מי שקונה פרארי ומסתובב איתו בארץ, הוא בנאדם די אידיוט מה יש לך לעשות עם פרארי בארץ?! קנה אחת בגרמניה אגב יש גם למבורגיני בארץ, דיאבלו אס וי אם אני לא טועה

ac cobra

New member
דעתי

פרארי אומרת את המחיר בגלל שתדעה כמה היא עולה או דבר מקלארן, אך רק במקלארן אתה לא צריך בעל שני דגמים שלה כדי לקנות אחת האנשים שוקנים אותה (אני מדבר פה רק על הפרארי) לא נוהגים בה לעבודה (אבל יש כאלה שכאן ) ואבל יש כאלה כמו השייחים בערב הסעודית שיש להם מרצדס CLK-GTR מקלארן ופרארי F50+F40 והם שומרים עלהם ואבל לפעמים הם יוצאים איתם כדי להראות את "עושרים "הכספי $$$$$$ ולמה לקנות אותה בגרמניה ולא באיטליה??? ובקשר ללמבורגיני ; אף אחד לא מכיר אותה יש כאלה שרואה דיאבלו באילת, יש כאלה שאומרים לי שיש בארץ מכונית עם מנוע של דיאבלו וגוף מפיברגלס ויש כאלה שאומרים שהיא כבר עזבה את הארץ כתוב בחיפוש "למבורגיני דיאבלו" ותראה את כל מה שכבר כתבנו אבל יש את הקונטש!!!

ac cobra

New member
שאלה?

מאיזה גיל אפשר : א) להוציא רשיון? ב)להתחיל ללימוד לטסט? ג)וממתי אפשר כבר להונג על הכביש?

תשובה

ניתן להוציא רישיון כיום בגיל 17 עם מלווה של חודשיים וניתן להתחיל ללמוד נהיגה בגיל 16 וחצי אבל הנתונים האלה הולכים כנראה בקרוב להשתנות

ranfin

New member
חולק עליך לגבי ה F50

כדי לרכוש אותה אתה חייב להיות בעלים מאושרים של עוד דגם אחד של פררארי, אתה לא יכול להכניס אותה למוזאון כי אתה מחויב בבדיקה שנתית של הרכב ובבדיקה זו בודקים את הקופסה השחורה שלה. ומה בודקים אתם שואלים ??? בוודקים אם הגעתם למקסימום של הרכב לפחות פעם אחת. רכב זה הוא רפליקת כביש של F1 רק שני מושבים, ופראררי רצו שבעלי הרכבהזה ינצלו אותו עד תומו, ולכן הדרישות של בעל פראררי נוספת , להגיע למקסימום שלה וכמובן בעל אמצעים לשלם עליה.

twingo

New member
זה פשוט מגוכך!!

לא צריך "בעלויות קודמות" בשביל לרכוש F50, לא צריך לשרוף לה את המנוע כדי שבפרארי יהיו מרוצים, אין "קופסא שחורה" לבדוק, והF50 היתה סדרה מוגבלת שכבר לא נמכרת מזה כשנתיים לפחות! 349 ממנה נבנו.

ranfin

New member
המידע הוא מתוך כתבה...

בדיסקוברי על איך פיתחו ויצרו את ה F50. ד"א בכתבה זו הראו איך נהג הניסוי של פררארי מפוצץ מנוע של פררארי

מצמץ

New member
אתה טועה

צריך שיהיה לך רשום ברזומה של פרארי שהייתה בעלים של שתי מכוניות פרארי (שנקנו חדשות) לפחות (ולא כפי שאתה אומר שיהיו לך 2 פרארים בחנייה). ומבחינת המחיר אמנם פרארי מפרסמים את המחיר אבל לקוח פוטנציאלי שקונה F50הכסף לא מעניין אותו והוא בטח מגהץ את הפלסטיק מבלי לברר כמה היא עולה ומוסיף את שמו לרשימת ההמתנה לF60 עם מקדמה כמובן... (כבר אמרתי שאני שונא את המדיניות של פרארי?
)

xflil

New member
ראיתי בערוץ חמש

אוטו בראש, והיה שם את האדם שיש לו את הדיאבלו לא רק המנוע אלא את כל המכונית
סגולה מטאל

ac cobra

New member
היא היתה אדומה

ראיתי אותה צילמתי ויש לי עד עכשיו את נתמונות שלה וזה היה שבא לביקור מולדת

red cars

New member
לגעת העושר

נגעתי מששתי צילמתי דיברתי עם הבעלים יש גם איזה דגם של marcos היה רעש של אנשים המלון לפתע נהמה שהעלימה את קולותיהם של אנשים מדהים לשמוע את זה ןנוא היה כמעט ללא גז וומ וומ וומ וחנה אותה היא עלתה 49000 גירסה של מוגבלת של 12 מכוניות alpine limited addtetion 2 מכל צבע 1\1 ו2\1 אין איך להעביר למחשב אין לי סורק עצוב אני.

ac cobra

New member
כנ"ל

אם היא לי סורק האיתי מעלה לך תמונות של מגרש של פורשה בגרמניה והיה שם את כל הדגמים!!!!!! בקרוב אני קונה מצלמה דיגיטלית

xflil

New member
התכוונתי לא מבחינת מחיר לקנות

בגרמניה מהירות וכבישים... מה יש לך לעשות בארץ עם פרארי חוץ מלהתלהב...? ויופי רציתי להגיד משהו ושכחתי....

למעלה