תגידו,

תגידו,

מה צריכה בחורה לעשות כאן כדי לארגן צ'אט המוני? ומה היא צריכה לעשות כדי לארגן צ'אט פחות המוני? ואם היא מבטיחה להימנע מפוקים מתחת או מעל לשמיכה, זה יתרון? ומה אם היא מבטיחה שכבר אינה מצוננת (נכון לרגע זה)? ואם היא תביא גם את המאסטר שלה? ומה אם היא תבטיח להיות טובה? או תבטיח להיות רעה? נו, מה עוד ??? יאללה קומו

זוכרים אותי ?? ../images/Emo13.gif

האמת הרגשתי קצת כמו נטע זר פה.. ניסיתי להשתלב ולא הרגשתי שייכת אולי כי יש לכם כבר את הקליקה שלכם וזה לגיטימי ... חוזרת להציץ קצת לראות מה התחדש ... מרגישה שבגלל שאני חסוייה אז מצבי קצת בעייתי בגלל שקשה לסמוך על אנונימיים וזה מובן ולכן לא ממש קיבלתם אותי לזרועותיכם
... זה בסדר אני לא ניפגעת או משהו בסגנון סתם כותבת מה שאני מרגישה ולא בקטע של עצבות , אל תדאגו זה לא מכתב של רחמים עצמיים חלילה
אני מודעת לעובדה שכל עוד אני בארון קשה לקבל אחת שכמותי .. כתבו לי במסרים שיש עם חשאיות בעיה והבנתי . חבל ... היה לי כייף .. טוב אצפה בכם מידי פעם , נכון שזה לא יפריע ?
ממני האבודה

יקירתי, ככה לפני שאני הולכת לישון,

קודם כל קחי חיבוק גדול. מה פתאום נטע זר? ואיזו קליקה? יש לנו קליקה, אבל כל אחד מוזמן להצטרף אליה (נכון, צריך לדעת להתנהג, כמובן יש להעביר את המסים בזמן לזוד, ללטף קצת את האגו של אייב, לשלוח נשיקות לנריסה, חיבוקים לאסתי, התחכמויות לנסיך, בדיחות לתבור, עקיצות לסוסאפור וכמה מלים טובות אליי - אבל זה באמת לא קשה נכון?
) יאללה ילדה, את יכולה להיות בארון ככל שתרצי, תצאי משם רק כשאת תחליטי שזה חשוב לך מספיק, יאללה השמיעי את קולך, אל תיעלמי.
עכשיו אפשר ללכת לישון???

תבור.

New member
../images/Emo29.gifשינה נעימה

ותודה על דברי העידוד לזאת שבארון.

Z o d i a c

New member
נטע זר?! חוסר שייכות?! ../images/Emo12.gif

נשמה שלי, קליקה בין חברים ותקשורת טובה עם המון איכפתיות ואהבה כפי שיש לנו כאן זה משהו שנבנה. הפורום קיים כבר מספר חודשים ושום דבר לא הגיע מוכן. כותבים, משתפים, צוחקים, בוכים, כועסים, עוקצים, מתווכחים, ובין לבין גם מכירים. במקום רק לצפות בנו מידי פעם תכתבי מידי פעם, תגיבי להודעות, תפתחי חדשות, תעלי נושאים לדיון. כולנו במידה זו אחרת בארון - למעט קסאנדו שהוא אחד מחברי הטובים ביותר את אף אחד אני לא מכיר וגם איש לא מכיר אותי. זה לגיטימי, הגיוני וגם מתאים לי בשלב זה. יהיה בסדר נשמה, תרגישי את עצמך בבית

אייבורי

New member
בוקרררררררר פומפום

נשיקה ענקית ממני (תגעגתי אליך) מה שלום ? לאן נעלמת לנו ?

אחח איזה תענוג להתעורר לנשיקה כזו

גמני מאד מאד מגועגעת אליך איש. לא נעלמתי, ממש לא, רק שהחורף הזה עשה אותי חולה המון פעמים, וכל אחת מהן היתה לא קלה, ובעבודה כמו שלי, חייבים לתת לקליינטים את כל מה ש"הפסידו" כשהייתי חולה, כך ששקעתי בעבודה - אבל עכשיו מתאוששת וחוזרת. מה עם ההבטחה שלך למצוא איזה שלוש וחצי דקות לצ'טט איתי? יש סיכוי לזה?? קח
(מזו שהפוקים שלך לא מפחידים אותה)

תודה על העידוד../images/Emo140.gif

לכולם
ועל המסרים הנעימים בפרטי . מקנאה בכם קנאה חיובית על שאתם חופשיים משוחררים להיות מי שאתם , קצת כועסת על הפחדנות שלי , ישנה רק חברה אחת שיודעת שאני דו כי היא גם כזו אך פוחדת לחשוף בפני חברות אחרות , ובעניין שליטה אין בכלל עם מי לדבר . חוץ מכם כמובן
אז מידי פעם אגיע לפה ואשתף ואשתתף , תודה

למעלה