תגידו,

Marsha Figg

New member
תגידו,

מה עם המפגש שתיכננו ב29.1 לראות האני???

עובדים על זה../images/Emo11.gif

סתם, אני וברודע הולכות <נראה לי...נכון ברודע?
>, מי שיכול/ה להצטרף - בשמחה!

Dafi the Mighty

New member
"אני וברודע"???

מה אני?! עז??? אני זאת שכל הזמן אומרת לה: "תתקשרי כבר! תתקשרי! אז מה אם תפוס, תתקשרי!" וזה מה שיוצא מכל זה??? סססססס...

shanyz

New member
אם אני אוכל אני בהחלט אבוא../images/Emo70.gif

בעזריאלי? באיזו שעה...?

אההה...

את אמרת לי שאת לא רוצה לראות את הסרט הזה, אז חשבתי שכבר ויתרת
מצטערת מאמי, כנראה לא הבנתי אותך נכון

ברודי

New member
אררררג...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

התקשרתי לגלובוס גרופ ה-אררר האלה!! והזאתי שמה פשוט לא שמעה על הסרט/לא יודעת איזה סרטים מוצגים אצלה!!!. היא אמרה לי שרק ביום רביעי בערב (????) היא תדע מה יהיה ביום חמישי. כאילו- משלמים לך בנאדם תסגרי על עצמך טיפה יותר!!! בכל אופן אי אפשר לקבוע כלום אם אנחנו לא יודעים אם יהיו כרטיסים או לא. שככה
אתם יכולים לראות את יום חמישי כמבוטל רישמית.. (למרות שאפשרי בהחלט לקבוע תאריך אחר וללכת. פשוט לבכורה אני לא יודעת אם שווה לקחת את הסיכון ולהגיע עד לשמה...)

ברודי

New member
כן אבל זה בעייתי..

לכרמיאל אין רכבת ואוטובוסים שמגיעים עד הקולנוע כמו בעזריאלי. אחרת היינו כבר באמת קובעים בסינימה סיטי.

שני דברים

סינמה סיטי עולה יותר מכל מקום אחר בארץ... נהריה!!! הרכבת מגיעה עד לשם וקולנוע הוא כמה מטרים, וזה לא עשר שעות נסיעה... חחח

ברודי

New member
../images/Emo3.gif

זה היה רק רעיון סינימה סיטי שנדחה בגלל שזה לא נמצא במקום מרכזי עזריאלי זה הכי נוח שיש. הוא נמצא במרכז כזה וכולם יודעים איך להגיע אני אישית לא רואה את עצמי מגיעה לנהריה או כרמיאל או מה שזה לא יהיה. אולי שנה הבאה כשיהיו לי נסיעות חינם מטעם המדינה
בינתיים זה בעזריאלי. רק באיזה יום זה בעיה.. (ומי יגיע)

baby fey

New member
אני צריכה באמת לבדוק איפה אני יכולה

ללכת לבכורה אני מקווה שיש בקריון (לא שאתם מכירים)

123יעל

New member
תבואי איתי ועם אחותי לגרנד!!!

למרות שיש מצב שאני לא אראה את הבכורה..... אלה רק ביום ראשון

frikin shin

New member
הצדק עם ברודי

למרות שאני לא רואה את עצמי מגיע למפגש פורום כלשהו שקיים בעולם הזה במיליון שנה הקרובים...

Marsha Figg

New member
צלצלי שוב

בטח תהיה שם מישהי אחרת ואני מחפשת פה באינטרנט ובכלל לא רואה כלום על בכורה יום חמישי... איך קוראים לקולנוע בעזריאלי? מה הטלפון שלהם? מאיפה אנחנו יודעים שזה שם?
רחלי

ד"א

אני לא קניתי את הסאונד טראק אבל הורדתי ואני חיייב להגיד שהוא מהמם!!! שירים כל-כך שווים! ולא לשכוח את הזמרת הכי טובה בעולם - מיסי אליוט... ושון פול המגניב... חחח, חובה לקנות/להוריד (לא שאני תומך בהורדה אבל חלקנו לא יכולים להרשות לקנות דיסקים כי הם חוסכים לסימס 2 שיצא בקרוב)

למעלה