תגידו

didi24

New member
תגידו

יש לכן עוד כוח לקיטורים שלי?

didi24

New member
אני אסתפק באישור של נועה ואתי

כי אני באמת מרגישה רעעעעעעעע
אז חשבתי שאני מתמודדת יפה עם הפרידה. מחר אני כבר הולכת לראות דירות בתל אביב, ואז הגיעו אתמול הבשורות ה... אני אפילו לא יודעת איך להגדיר אותן: אורי לא היה במצב כל כך טוב אחרי הפרידה. ואתמול הוא חטף התמוטטות עצבים. אמיתית. מאשפזים אותו ב"כפר שאול" (זה מן מוסד כזה לחולי נפש). אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני מרגישה כל כך מחורבן.

אתי@

New member
אויש....... לא יודעת מה לומר לך

בנתיים קבלי
ואני חושבת...

uti

New member
אויש אני לא מכירה את כל הסיפור אבל

אני מבינה כל כך את ההרגשה הרעה הזו, שולחת לך
וחיזוקים שתהיי חזקה

ayush

New member
אויש...../images/Emo24.gif אני לא מרגישה מספיק

מעורה בפרטים כדי לכתוב משהו חכם.... אסתפק בהמון
ים ומקווה שהכל יסתדר...

צוקה

New member
אוי ויי... ../images/Emo7.gif ואיך הוא מרגיש היום?

ניסיתם לדבר? ועוד שאלה, ענין הפרידה הוא סופי וחתום או שיש על מה לדבר? (לפי טון הדברים, אני מבינה שהיוזמה הגיעה יותר מהצד שלך)

מאי26

New member
וואו... אין לי מה לומר חוץ מאשר

לשלוח לך מכאן
. אני קצת מבינה איך את מרגישה, כי כשנפרדתי מהחבר הקודם שלי, גם מצבו הנפשי היה די קשה, לא הגענו לכאלה מצבים, אבל הרבה ריקושטים מזה הגיעו אלי, ואני הרגשתי כמו הבן אדם הנוראי ביותר בעולם שגרמתי לו להגיע למצב כל כך קשה. כמובן אגב, שזו לא אני, הפרידה ההיא היתה צריכה לקרות (ובדיעבד עשתה טוב לשנינו, גם לו לאחר שהוא התאושש), וגם במקרה שלכם אותו דבר - למרות תחושות האשמה שיש לך, את יודעת שזה בעצם לא אשמתך, כל אדם מגיב אחרת למצבים קשים, והעובדה שלאורי כל כך קשה, עד כמה שהיא מכמירה את הלב וכואבת, לא יכולה לגרום לך לסגת מהחלטה נכונה שעשית. אבל מאוד טבעי ומתבקש להרגיש כך למרות זאת. ולכן אין לי מה להוסיף - רק לקוות שתהיי חזקה ותצליחי להתמודד עם הקושי.

didi24

New member
מאיה

קלעת בול - אני מרגישה כמו מפלצת. אבל אני לא מתכוונת לחזור בי מהחלטתי. אני חושבת שהיא נכונה.

אני מבינה שזה הכי מבאס שאפשר

וזה בטח לא עוזר לך לשים את הדברים מאחוריך ולהמשיך הלאה - אבל תחשבי על זה שמדובר כנראה בדבר שהוא הכי צריך כרגע - להיות במקום מקצועי שייתן לו שקט נפשי. כך שיכול להיות שהכל יהיה לטובה!

אויש עדי.. זה עצוב.. קבלי ../images/Emo24.gif ו

ואם יש משהו שאני יכולה לעזור רק תגידי.....

ואוו - מפחיד קצת

את ממש צריכה להיות חזקה עכשיו, כדי לא להישבר גם. מה את מתכוונת לעשות ? את תלכי לבקר אותו ?

didi24

New member
זה רק לכמה ימים, והוא אישפז את

עצמו, מרצון ובהמלצת הפסיכולוגית שלו. אני לא חושבת שנתראה בזמן הקרוב, הוא לא ממש קולט שנפרדנו ובכל שיחה שואל אם יש סיכוי שנחזור.

coffebean

New member
אוי..../images/Emo24.gif

קראתי את הפרטים של הסיפור שלך ואני חושבת שאת לא צריכה להאשים את עצמך כל כך...הוא שם בגללו..בכל אופן תהיי חזקה ותתיעצי עם הפסיכולוגית אם את צריכה להשאר בתמונה או לא..

וואו, אין לי מילים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שהוא יתגבר על זה בקרוב הישארה נאמנה לרגשות שלך! אם את יודעת שזה מה שטוב בשבילך {ובטח בטווח הארוך גם בשבילו} אל תתני לשום דבר - גם קשה כל כך כמו זה לשבור אותך שולחת אלפי
ים ואנרגיות חיוביות - ומקווה שהמשבר הזה יחלוף במהרה

למעלה