תגידו כמה דיוידיים יש לבלינק?
M michalas New member 16/12/03 #2 נראה לי 3 זתומרת...רשמיים... יש את the urethra chronicles the urethra chronicles 2 (faster harder bla bla bla) ונראה לי שיש עוד אחד... לי יש את השני שכתוב פה ועוד אחד...אבל לא רשמי...שמעריצים הכינו...עם כלמיני ראיונות אים וכאלה... די מעפן האמת...
נראה לי 3 זתומרת...רשמיים... יש את the urethra chronicles the urethra chronicles 2 (faster harder bla bla bla) ונראה לי שיש עוד אחד... לי יש את השני שכתוב פה ועוד אחד...אבל לא רשמי...שמעריצים הכינו...עם כלמיני ראיונות אים וכאלה... די מעפן האמת...
P PinD New member 16/12/03 #3 ניראה לי שהוא צודק יש לי את השני.. אבל את הראשון ראיתי גם את השלישי עוד לא
S shiepki New member 16/12/03 #5 יש... פעם סתם הייתי בחנות דיוידי והיה שם את the urethra chronicals 2
M michalas New member 16/12/03 #7 היא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ולמי ששאל... קניתי בשיקגו...לא ראיתי בארץ
B Box Car New member 16/12/03 #6 יש עוד אחד אבל הוא לא עליהם.........הוא בבימוים של טום ומארק..... זה על סיבוב הופעות של להקה בשם Kut U Up ולסרט קוראים Riding in Vans With Boys
יש עוד אחד אבל הוא לא עליהם.........הוא בבימוים של טום ומארק..... זה על סיבוב הופעות של להקה בשם Kut U Up ולסרט קוראים Riding in Vans With Boys
P PinD New member 17/12/03 #8 גם אני לא מצאתי בארץ אני קניתי אחד בגרמניה ואחד היה בדיו טי פריי וחבר שלי קה...